27 Temmuz 2016 Çarşamba

H7 xenon ampul fiyatları

Xenon far ampul çeşitlerini incelerken, aracınızın markasına ve modeline uygunluğunu kontrol etmelisiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Xenon yedek ampülleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


H7 xenon ampul fiyatları

Tıkla, en ucuz xenon yedek ampüller ayağına gelsin. Set içeriği adet ampuldür. KSE DIESEL tescilli markalıdır. Xenon far fiyatları , özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.


Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Toptan fiyatına perakende satış. Osram Hfiyat avantajını yakala! Bu, zor bir işlem değildir. Hampul varsa yedeği de aynı olmalıdır.


H7 xenon ampul fiyatları

Bunun çözümünü xenon farları söküp dandik halojen hampul takarak muayeneye gitmekte buldum. Far Ampülleri ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA. Size bildiğiniz fahiş servis fiyatı vermişler. Piyasada aranan ama bulunmayan.


Hturbo led xenon (zenon) silver ikili takım. Normal ampullere göre daha parlaktır. Entegre beyin ve fan sistemi ile kompakt bir tasarımı vardır. Ayrıca beyin kullanmaya gerek yoktur. Farda mercek bulunmakta ve asagi yukari hareketli.


Amacim hem sellektorun hemde aydinlatmanin iyi olmasi. ORİJİNAL LED FARLI YENİ NESİL ARAÇLAR İLE AYNI TEKNOLOJİYE SAHİPTİR. Aracınız için her tip LED XENON ampul sayfamızda mevcuttur. Led Xenon Far HHH H,H11. Kredi kartına taksit, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz.


PHOTON MILESTONE HLED XENON OTO. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları,. Yüksek Kaliteli Xenon HÜreticilerini Xenon HTedarikçilerini ve Xenon HÜrünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Siparişler Bekleyen Ödeme. Xenon ampul hxenon tek ışın ampul saklamak için 35w 55w 12v 24v 55w saklamak xenon ampuller GARSON otomatik. Teslimat: Adet (Set) Volt. Orijinal, Standart Ampul.


Bütün ihtiyaçları karşılayan giriş seviyesi ürünüdür. Normalde halojen ampul kullanan (örneğin H) bir far veya merceğe doğal olarak D2S Xenon ampulu takılamaz. Photon Marka Distribütörü.


Bu sorunu gidermek için üreticiler soketi Hhalojen ampule benzeyen ama üstünde xenon ampulu bulunan ampuller üretmektedir. Baslikta belirttigim gibi led beyinli veya beyinsiz lira ile 4lira arasi fiyata sahip bu farlardan kullanan varmi aydinlatmasi nasil ve merceksiz farada uygulanabiliyormu bilgisi olan varmıdır arkadaşlar. Pek bir beklentim yoktu, daha kötü olamazdı zaten. Yalnız mercekli farı xenon. Daha önce aracımın farlarına hella bi- xenon mercek monte etmiştim sonra kitim bozulunca gidip angel far aldım komple ve farlarım o şekilde yatıyor.


En iyi halojen ampul ile kıyaslandığında dahi led xenon daha fazla ışık gücü sağlar. Fiyat Düşünce Bana Bildir. Arka tarafa takılan xenon ampul çakarı, öndeki merceğe ve buna ek olarak içinde görülemeyen perdeleri ve farın harici olarak tamponun üzerinde bulunan far yıkama sistemiyle beraber senkronize çalışan bir far aydınlatma sistemidir. Satın alabileceğiniz bir çok Xenon kit markası bulunmaktadır. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları.


YUGO HXenon Led Turbo 12V Fanlı C. Araçlarda kullanılam ampul çeşitleri farklı farklıdır. Tüm araçlara uyum sağlayacak ampullerimiz mevcuttur. Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Artık xenonlara hiç gerek yok yeni nesil hled teknolojisi gayet iyi ve bi xenon gibi çakar sellektörde yapmaktadır. Kesinlikle kesme biçme yok orjinal ampülü söküp yerine takıyorsunuz.


Ya ben narva markalı h. Benim motosiklette normal far ampulü dipli fişli ye çeviricem de sorun şu Hile Harasındaki farkı bilmiyorum. Ne gibi bi fark var aralarında bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Güncel fiyatlar için gittigidiyor dükkanıma bakınız.


H7 xenon ampul fiyatları

Tüm bixenon mercekler 80tl Takım. Xenon Kit ve Xenon Ürünleri. H, H Hgrubu mercekler 50tl Takım. Ledli w5w ampul 10tl takım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar