5 Temmuz 2016 Salı

G9 led ampul beyaz

TL 1TL (1) TeknikerElektrik 99. GLED ve CAM AMPÜL İÇİN SERAMİK DUY. GDUY 220VOLT SMD LED WATT AMPUL BEYAZ isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. RYET LED ampul G, , beyaz , 2lm.


Toptan satış gled bulb Ucuz gled bulb Partilerden, Güvenilir gled bulb Toptancılardan satın alın. Aramalar: hled ampul hled ampul akıll. LED ampul daha az enerji tüketir ve akkor ampullere göre kat daha uzun ömürlüdür. W 8Gkalitesiyle mekanda fark edilir aydınlatma sağlar.


Registration is free and easy! OSRAM WATT BEYAZ LED AMPÜL A1KAÇIRMAYIN Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı 1Cevap. HAREKET SENSÖRLÜ LED AMPUL 9W.


G9 led ampul beyaz

Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Avizede adet ampul yeri var. Philips ampul ürünlerini keşfedin. Bu ampul ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin.


Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. LED Classic (21) SceneSwitch. W LED AMPUL ( E27) ( BEYAZ ) CATA. Anahtarlama Çevrim Sayısı.


HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 2 TL. Metal Armaturler ve Projektorler. Taksit avantajı ile satın alabilirsiniz. Gled ampul ürünü sunuyor.


Dimmer ve elektronik anahtarla kullanmaya uygun değildir. Gduy led ampul , genel olarak tel bacak diye tabir edilip, düşük güçte üretilirler. Ampul bacak genişliği mm dir. Doğrudan 5w gled ampul çevrimiçi üreticilerden toptan ürünler satın alın. LED Bi-pin Işıklar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Sepetinizde daha fazla ürün yok.


Gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görülmesini sağlar. Daha önemlisi, tasarruflu lambaların yaydığı civa buharı ve ultraviyole ışınların zararlı etkileri led ampul de yoktur. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. CE zamanlarda onaylanan, bu inşa iyi inşa kalitesi ile yüksek kaliteli malzemeler, uzun yaşam için genişletilmiş güvenilirlik sunan. Sadece 5W tüketim ile ampul güvenli ve enerji tasarrufludur. LED ampül çoğunlukla beyaz ışık yaysa da, her türlü renk seçenekleri bulunur.


LED ampül teknolojisi düşük maliyet ile uzun süreli kullanım ve yüksek renk çeşitliliği sağlar. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. H Her zaman en iyi fiyata. Beyaz , Soğuk Beyaz veya Sıcak Beyaz olabilir.


Kelvin derece olarak ölçülür. Alman Markası Via-Lichtin üstün teknolojisyle üretilen ürünlerde maximum verim elde edersiniz. Renk sıcaklığı kıyaslamak pek doğru olmaz çünkü biri beyaz diğeri ise sarı. NextLED ELED DİMEDİLEBİLİR LED AMPUL 11W BEYAZ Sadece 26. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Siparişinizdeki ürün veya ürünleri, fatura tarihinden itibaren gün içerisinde faturanızın tüm nüshaları (fatura şirket adına ise iade faturası) ile birlikte iade edebilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. KAPSÜL AMPUL BEYAZ IŞIK (AMP 024). Led Işıldak Ve El Feneri.


EENERJİ TASARRUFLU LED AMPUL BEYAZ BENSU. Led ampulleri, elektrikli aydınlatma ampullerinden daha dayanıklı, uzun süreli ve enerji verimlidir. Işık Yoğunluğu (Nom) 6cd.


G9 led ampul beyaz

NextNextstar-dan tasarruflu LED aydınlatma ürünleri NextLED! Geniş ürün yelpazesiyle NextLED tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar