15 Temmuz 2016 Cuma

Fren çakar

FAR İÇİ ÇAKAR LAMBA Lİ ÜCRETSİZ kARGO. Fren çakar Modülü LED CAM VE HELOJEN AMPULLERE UYUMLUDUR Frene bastığınızda ferrari gibi arka arkaya çok hızlı şekilde çakar Frene bastığınızda arkanızdaki sürücünün dikkatini çeker ve erken frene basmasını sağlar,arkadan çarpma riskini azaltır. Bu modül volt ile çalışır ve su geçirmez.


Montajı kolay, kaliteli bir üründür. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Fren ihtiyaclarınızı biz karşılıyoruz. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma, Güvenlik ve Trafik setleri kısacası aradığınız her türlü ürün Garaj Marketim adresinde sizleri bekliyor. Fren Lambası modelleri, Çakar Fren Lambası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Fren Çakar Ampülü Çift Duylu MercekLi. DEVRE ELİMİZDE MEVCUT OLUP SATIN ALMAK İSTEYEN OLURSA TARAFIMIZA ULAŞABİLİR FİYAT TL DİR. Siparişler 1-İş Günü İçerisinde Kargoya Verilir.


Detaylı Bilgi ve Bayilik İçin Arayınız. Her türlü iç mekan ledlerinde kullanılabilir. Oto FÇakar Lamba 12v Ledli Üçgen Beyaz. Kullanıcı Yorumları (1) Yorum Yaz. Genel olarak, ledli park fren destek lambalarını çeşitli fonksiyonlarda yakıp söndürmek için tasarlanmıştır.


Bir CUTL ile üzerindeki led sayısına bağlı olarak 4-grup ledli park fren destek lambası. Abiler bu devrede tamamen kendı ımalatımdır. Test için ledli stop ampulu kullandım amcak su an klasık halojen ampulle bıle aynı tepkime suresını alabiliyorum. Devre içinde farklı mod var.


FSTYLE STOP LAMBASI FLAŞÖR MODÜLÜ. Araçların arka camında bulunan 3. Formulatipi yanıp sönen fren lambası devresi. Bu devre sayesinde mevcut fren lambası ilk saniye hızlı hızlı yanıp sönüyor, daha sonra sabit yanıyor. Bu ürün için kargo ücreti alınmamaktadır.


Fren çakar

Merhaba arkadaşlar, aracımda Ffren çakar modülü kullanmaya karar verdikten sonra arayışa girerek piyasadaki ürünleri inceledim. Piyasadaki ürünler gerek boyut, gerek çalışma şekli (yazılım) gerekse malzeme kalitesi olarak aklıma yatmadığı için kendi modülümü kendim tasarlayıp üretmeye karar verdim ve bu projeyi hayata geçirdim. Ses ve Görüntü Sistemleri. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz.


Fren lambasında sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Arka sis lambasına bağlı olan çakar devresi araba çalışmazken kontak açık konumdayken sorunsuz bir şekilde çakıyor. Fakat aracı çalıştırdığım zaman çakar devresinde ledlerin yanıp sönme aralığı karışıyor. Jdm Logolu Metal anahtarlık Yeşil Sarı ŞNT GARAGE.


Fren çakar

Yeni Nesil Akıllı FÇakar Modülü (Modlu) 12V tüm araç ve motosikletlerde kullanılabilir. MOD geçişleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Arıza lambasına karşı geliştirilmiş tasarıma sahiptir. Bağlantı şeması ve kabloları ile birlikte gelir. Hızlı ve Güvenli Alışveriş $. Sivas Merkez içinde, ikinci el satılık farklı modlu fren çakar modülü - Serkan Mercan tarafından Sivas Merkez içinde paylaşılmış farklı modlu fren çakar modülü.


FFÇAKAR MODÜLÜ,OTO AKSESUAR, KAMPANYALAR;. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP.


Ben sadece fren şeklinde bağladım. Bu işlem için arkadaki siyah plastik granajı yanlardaki iki soketi boşa çıkarıp çekince arka lambaların bağlantı kablolarına ulaşılabiliyor. Ffren çakar modülü sis-stop- fren - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Stop fren çakar modülü GS-1A. Fren Led çakar Modülü Modlu Forza Marka Oto Aksesuar, aksesuarlar kategorisinde ücretsiz kargo ve 2TL fiyatıyla ePttAVM. Fstyle Çakma modu bulunmaktadır. P Neon Kablo Metre Torpido Ledi (TOPTAN SATIŞ).


Fren çakar

Bir diğer konu bazen trafikte görüyorum üstteki stop lambası fren basınca üç kere çakıp sabit yanıyordu bu güzel bir uygulama bazen trafik aniden sıkışınca hemen dörtlüleri yakıp arkadan gelenleri uyarıyordum. Ben de biraz araştırma yapınca fren lamba çakar modülünü buldum meğer bu modülle yapılıyormuş. FREN STOP LAMBA ÇAKAR MODÜLÜ F1. Aracın arkasında bulunan 3. Kumandalı Çakar Park Ampülü 12V ile çalışmaktadır. Tampul ve kumanda gönderilmektedir.


Lamba Fren Lambası Tavan Lambası Dekor Lamba Led Şerit Lamba Neon Lamba Tepe Lambası Seyyar Lamba Yan Sinyal Diğer Ürünleri Çek Bir Markasıdır. Bu sayede her iki LED ampul aynı anda çok kısa flash patlar gibi yanar, sn bekler tekrar flash çakar gibi yanar. Bir adet çakar modülü ve arka stop lambası aldık, bunu motosiklete montaj yapacaktık.


Fren çakar

Arka fren için aldığımız stop lambası kendinden çakarlı olduğundan o kısım için her hangi bir fazladan kesip biçme işi kalmamış oldu. Sadece fren lambasına giden kablolar ile bağlantıyı tamamlayacağız. Park pozisyonunda düz yanarken frene basınca çakar şekilde yanıyor ve arkamdaki sürücünün dikkatini sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar