3 Ağustos 2016 Çarşamba

12V 20w g4 beyaz halojen kapsül ampul

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. TL 3TL (4) TeknikerElektrik 99. Meraba evimde iki tane avize var. V Watt AC halojen ampul var ve çok fazla enerji harcıyorlar. Toptan satış 20w 12v ghalogen bulb Ucuz 20w 12v ghalogen bulb Partilerden, Güvenilir 20w 12v ghalogen bulb Toptancılardan satın alın.


12V 20w g4 beyaz halojen kapsül ampul

Siparişler (2) Timtop Tool Store. Bunun nedeni öncelikle görselliğine bakarak aldığınız avizenin yanlış seçilmesidir. Osram ile Benzer Ürünler. Aramalar: led ampul hled ampul hled ampul akıll.


Bu iki özellik sayesinde ampul , kumaşın veya başka eşyaların renginin solmasına neden olmaz. Halojen Ampuller 10. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Montaj Yeri: Hammadde: Benzer Ürünler. Beyaz Eşya Çamaşır Makinesi Buzdolab. Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler. Anahtara basıldığı anda tam bir.


Değiştirmemin amacı beyaz ışık yapmak ve sürekli patlama işinden kurtulmak. Volt watt halojen kapsül ampul ₺ 12. GVolt : 12V Watt : 10W Tekne, Yat ve Marin Malzemeleri,tekneyatshop,Sintine Pompası, radar, sonar. You have no items in your cart.


Anasayfa Kategoriler Telefon Sosyal Ara. GLed 1Işıklı Ampul 21w AC. JC tipi Gtaban, bi pin. Yüksek lümen, uzun servis ömrü. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Enerji tasarrufu, kompakt boyut, daha yüksek parlaklık. Ev, ofis, restoran, mağaza vb. Tavan aydınlatmaları, masa lambaları, dış mekan aydınlatmaları, mutfak dolapları ve dolap ışıklarında kullanılır. TL Kdv Dahil TL Kdv Dahil İNCELE 59.


12V 20w g4 beyaz halojen kapsül ampul

Dilediğiniz takdirde siparişleriniz ALICI ÖDEMELİ Yurtiçi Kargo ve UPS Kargo indirim avantajıyla gönderilebilir. KAPSÜL AMPUL BEYAZ IŞIK (AMP 024). Klasik çubuk halojen lambalar yerine enerji tasarrufu sağlar.


LU PAKET 23W OSRAM TASARRUFLU AMPUL - BEYAZ IŞIK EDUY. W FULL Tasarruflu Ampul BEYAZ ,Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz. Led ampul alırken ışığın rengine, wattına ve enerji sınıfına dikkat etmelisiniz.


12V 20w g4 beyaz halojen kapsül ampul

Işık Akısı (Lümen) UYGULA Marka UYGULA. ROMANCE ŞERİT LEDLER Ürün ayrıntıları. V 20W GKAPSUL BEYAZ IŞIK. LM MODEL IPS-SOKAK ARMATÜRÜ. HALOJEN Ürün ayrıntıları.


Hesabım Alışveriş Listem (0). Küçük, dekoratif aydınlatma armatürleri için ideal çözüm. Morötesi ışınları engelleyen cam ve düşük basınç dolgusu, örtücü cam olmadan kullanıma olanak tanır. Teklif Al Teklif Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Capsuleline Düşük voltajlı halojen kapsül. Led Kapsül Ampul G- GRustik Lamba AR 1Led Ampül. Vetus Siena ve Livorno için. W Bu ürünün çeşidi vardır.


Quick Marine Lighting Ghalojen ampul. Tercih edilen alanlar toprak tonu ve koyu kahve rengi alanlarda seçilmektedir. Tekne elektriği için Ampul çeşitleri, en cazip fiyat ve taksitli ödeme koşullarıyla denizdukkani. Stoklarımızda Kalmamıştır. W PHİLİPSTASARRUFLU AMPUL EDUYLU- BEYAZ 100TL.


LED GAmpul 2`li Pack - W. TL 3TL Vergiler Hariç: 3TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar