31 Ağustos 2016 Çarşamba

Led disko ışıkları

DÜĞÜN SALONLARINA CAFE BAR show gece parti ışıkları ledpar disko 18Xtopu rgb led çakar flaşör. Diskolarda sizi şenlendiren müziğin eşliğinde, ışıklar dikkatinizi çekmiştir. Diskoda varda neden evde olmasın dedik ve di. Led disko bar lamba parti eğlence ışıkları disko topu rgb led LED Kristal Magic Ball Sahne Etkisi disko lambası Ürün yorumu yok.


Led disko ışıkları

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Kargo 150TL üzeri ücretsiz kargo Telefonla Sipariş. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Yılbaşı ışıkları parti led disko topu ampul lambası 18xledli.


LED MİNİ DÖNER BAŞLIKLI DİSKO -PARTY IŞIĞI-AMPUL. Shenzhen LED Innovator Technology Co. TAM RGB LED Aydınlatma AYDINLATMA DİKKAT! Bizim RGB LED ürünlerimiz ile 16. Disco Light LED Flashlight - Disco Light ile istediğiniz her yerde parti verebilirsiniz.


LED disko UV menekşe siyah ışıkları DJ W Par lamba UV için parti noel Bar lamba lazer sahne duvar yıkama Spot ışık arka US $31. Popular disko ışıkları lazer of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. Disko ve klup mobilyaları için yeni. KDV Dahil Favorilerden Kaldır.


Hemde daha önce eşi benzeri görülmemişini. Bu ışıklı masa disko ışıkları gibi yanıp sönmekte. Hem benzersiz bir görünüm hemde müthiş bir işlevselliği var. Kullanım alanınıza ya da ihtiyacınıza göre iki farklı ışık teknolojisi ile donatılan modeller, seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.


LED lambalı modeller, aynı zamanda yılbaşı topları gibi nesnelerinize hareketli bir hava katıyor. Gözü yormayan ve loş ışık yayan pirinç. Heyecan dolu anlar sizi bekliyor!


Derece dönen yapısıyla ortamda farklı efekt oluşturmaktadır. ADET RENKLİ LED , SESE DUYARLI, OTOMATİK,DMX. En ucuz eclips disco led fiyatı yonkamuzikmarket. Eclips Disco Led Sahne Işık Sistemi. Partilerinizde bu yeni disko ışıkları uygulamasını yanınıza alın.


Led disko ışıkları

Sese duyarlı led ışıklı ledli çakar flaşör disko ışıkları - sıfır Flaşör ve sahne sistemleri sahibinden. Kategoriler: Dekorasyon-Aydınlatma( Led Lamba-Mum ve Şamdan), Kamp Piknik Bahçe Malzemeleri Etiketler: disko ışıkları kapıda ödeme, el feneri kapıda ödeme, kamp lambası kapıda ödeme, Kitap Okuma Lambası kapida odeme, power bank kapıda ödeme, sahne ışıkları kapıda ödeme, Sihirli Magic Cool Camping Light, Sihirli Magic Cool. Döner başlıklı led disko ampül toptan. Düz led par 12xW rgbw disko parti ışıkları lazer dmx sahne işık Dj etkisi denetleyici Dj Ekipmanları Ile projektörücretsiz ve Hızlı kargomağazamıza hoşgeldiniz ve Fabrika fiyata bizden Satın.


Ve herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın. Toptan disko ampülü ister dükkan vitrinlerinde kullanılmak üzere, isterseniz düğün, nişan, yada doğum günü törenlerini daha renkli kılmak amacı ile kullanılmak üzere satın, tanıtın. Hareketli Arka Plan Video. Aynı seride: Dans başlık ile renkli disko ışıkları yanıp sönen. Rengarenk ışıkları seyretmek uykudan önce tüm yorgunluğunuzu alacaktır.


Renkli disko ışıkları yanıp sönen. Gece saatinde odanızın tamamını parlayan ışıklarla süsleyin ve romantik bir ortam oluşturun. Led seçeneğinde renkler yavaş bir şekilde otomatik değişir.


Sahne ışıkları ile bulunduğunuz mekanı bir gece kulübüne çevirin! Güneş enerjisi sayesinde günlük kullanım. Fotoğraflar, temsili değildir!


Led disko ışıkları

Gönderilecek ürüne ait olup, stüdyolarımızda çekilmiştir. Par işıklar RGBW 4in1led dmx5disko ışıkları profesyonel sahne dj ekipmanları Oto Koşu. Kargo Bedava avantajıyla Merterelektronik.


Son olarak, monte edeceğiniz kutunun üzerine, potansiyometreleri hemen yanına uygun bir yere optokuplörlerin LED girişlerinden alınmış paralel LED ler koymanızı öneririm. E-Posta Adresi Şifre Şifremi Unuttum ? Renk Led Işıklı Unisex Kol Saati ile farkınızı ortaya koyacaksınız. Saat üzerinde sağ tarafta bulunan düğme ile ışıkları yakabilrsiniz. With this advanced tri-color LED diode, up to seven different colors can be created when the RGB beams are blended together.


Bu gelişmiş üç renk LED diyot, yedi farklı rengi ile zaman RGB kiriş oluşturulabilir birlikte harmanlanır. Profesyonel ışık türü: sahne ışıkları Gövde malzemesi: plastik Işık kaynağı: yüksek. Lütfen İngilizce açıklamaya bakın.


Montaj braketi kullanımı kolay LED ekran sağlar Pürüzsüz RGB renk karıştırma (hızlı veya yavaş renk değiştirme operasyonu). Bu kategoride, gece organizasyonlarında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan Spot ışıkları , Lazer Efektleri ve Duman makineleri ile canlı müzik, sahne sanatları, şovlar ve ışık efektlerinin gerekli olduğu her yerde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar