31 Ağustos 2016 Çarşamba

Wallwasher led

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde wallwasher led armatürlerinin satış merkezi olarak 200’den fazla başarılı proje ile sektörün lideri olmaya devam ediyoruz. Kullanılan alanda hem Farklı Renk tonları ile mevcut yapınızın karanlıkta hoş bir görünüm kazanmasını hemde mimari olarak estetik bakımlı ve yeni göstermektedir. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.


Otel Köprü Hastane Avm Alışveriş merkezleri dış cephe aydınlatmalarında kullanılır. Wallwasher ve Havuz Armatürleri. Projektörler yardımıyla led sayıları artırılabilmekte ve daha net bir aydınlanma sağlanabilmektedir. W 29cm Led WallWasher Duvar Boyama. W 100cm Led WallWasher Duvar Boyama.


Led piksel olarak üretimini yaptığımız led profillerini EN EKONOMİK fiyatla en kaliteli ürünleri sunma gayreti içerisindeyiz. Bu profilimiz wallwasher ürünleriniz için hem soğutucu hemde dekoratif bir ürün hazırlamanıza imkan sunmaktadır. Cephe aydınlatması için en güvenilir ve en teknolojik üründür.


Wallwasher led

Farklı boy ve ışık renkleri ile imalattan hızlı gönderim burada. Depoyabak yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı üzerinden, hem de canlı destek altyapısıyla siz değerli müşterilerimizin soru ve sorunlarını çözüme kavuşturmaktadır. Led Panel modellerimiz ile grafik led tabelalarınız dikkat çekecek. Firmamız yılı aşan deneyimleri sayesinde proje hizmeti, ürünlerin dış kabuk tasarımı, montaj hizmeti, ürün aksesuarları ve ürün serilerinin birbirlerini tamamlaması gibi detaylara tamamen kendine has bir çizgi izlemekteyiz.


PCnc Kasalarımız sizlere zaman tasarrufu sağlayacak. Led Kontrol Kartları ile yüksek teknolojiyi sizlere sunuyoruz. Yüksek verimliliğe sahip Led Adaptör çeşitlerimiz ile uzun yıllar ürünlerinizi kullanabileceksiniz. Satın alacağınız wallwasher modellerini her türlü dış mekan koşullarında 1güvenilir olarak kullanabilirsiniz. Projenizde tüm led armatürlerin aynı anda renk değiştirmesi isteniyorsa RGB led wall washer tercih edilmeli eğer her bir led armatür birbirinden bağımsız renk değiştirmesi isteniyorsa DMX led wall washer tercih edilmelidir.


Bütün led armatürler tek merkezden renk animasyon programı ile desteklenir. Firmamız led projektör, wallwasher , havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. LED WallWasher serisi, farklı mekanlarda duvar boyama ve çizgisel aydınlatma projelerine ideal çözümler sunar. Armatürler art arda sıralanarak istenilen uzunlukta kullanılabilir.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Select from our RGB Color Changing LED Wall Washers or use a single color White or Warm White LED Wall Washers. All of our LED Wall Washers are capable of projecting light over 45ft. Each LED Wall Washer requires a 24VDC Transformer and can be controlled by PWM Dimming or DMX Control. Binalarınızın dış cephelerini Power led wall washer duvar boyama ile istediğiniz tek renkle aydınlatarak daha güzel bir mimariye sahip olursunuz.


Opvision led wallwasher armatürlerde kullandığımız kaliteli lens ile kullanıma başladıktan sonra ışık renginde ve şiddetinde değişme olmaz. Kg: CAlüminyum - -120. V 700mA iken kimisi 320mA 9. V oluyor ama ilk önce hangisini kullanacağını kararlaştırman lazım.


Duvar aydınlatma ve duvarı renklendirmek için kullanabilirsiniz. LED Wall Washer , LED Duvar Boyama uygulamaları oldukca popüler çok gelişmiş, büyük boyutlarda yapılanlar var paylaşacağım devre ufak çaplı işler için kullanılabilir maliyeti düşüktür ve yapımı kolaydır. Devre üzerinde ortalama led bulunmaktadır. Devre 12V DC ile çalışmaktadır ve lü seri led mantığı ile dizayn edilmiştir. En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin.


Wallwasher led

Aydınlatmada Yaratıcı Çözümler. Bina dış çephe aydınlatması olarak kullanılmaktadır. IPstandartına uygun dış mekan ürünüdür. Kullanılacak olan led ışıklarının renklerinin farklı olmaları sayesinde daha fazla seçeneğe de sahip olunabilmektedir.


Anasayfa Led WallWasher. LED konusunda türkiyenin en büyük firması, led aydınlatma, led panel led şeritleri ve 60xled panel binlerce ürün Oviled. Studio Due Light wall washer line, offers a wide kit of tools for lighting designers, architects and lighting experts to plan a variety of designs for outdoor lighting applications. Conceived with in mind the Italian design, the product’s range includes severals LED lighting fixtures with different shapes, light output and optics. Gövde anodize alüminyum,ayaklar tamamen paslanmaz malzemeden imal edilmiştir.


Led lambalar Cree markadır. Ray Spot Sıva Altı Spotlar Downlight. Watt Sıva Altı Yuvarlak Led Panel. Bu kategoride ürün bulunamadı. Kişisel Veriler Politikası.


LUSTER LED 9XW WALLWASHER BEYAZ. Sepete Ekle İstek Listesine Ekle. Features Angle adjustable brackets design with the degrees lens for accurate color and wash on building walls. LED WALLWASHER Duvar Boyama LED PANELLER.


Wallwasher led

Sıva altı SMD panel downlight LED FLAMANLI AMPULLER. ACCGLED AMPULLER. Plastik Kanallar ve Aksesuarları Projektörler Led Projektörler. Ray Tipi Spotlar Halojen Spotlar.


Aleminyum kasa pilastik Kapaklar cam çıta somunlar ve ayaklar dahil PCB KIZAKLI. En beğendiğiniz markaların en iyi ürünlerine en uygun fiyatlarla hemen sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar