18 Ağustos 2016 Perşembe

Araç içi tavan lambası

Araç içi tavan lambası

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişlerde ödemeniz tarafımıza ulaşmışsa haftanın ilk iş günü (Pazartesi) kargoya verilir. Değişik ürünler kullanarak mekanlara çok farklı bir hava katılabiliyor ve tamamen başka bir yermiş gibi hissedilebiliyor.


Oto aydınlatma lambaları arasında en çok satılan ürünlerden biri olan tavan lamba çeşitleri uygun fiyatlarla hepsiburada. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. LEDLİ ARAÇ İÇ PARK LAMBA OTO PLAKA TAVAN LEDİ 31MM 36MM 41MM. Oto araç içi tavan lambası led lamba Beyaz 12V TAS042B-12. Tavan Lambası Kayıt Bulunamadı.


Otomobiliniz için en kaliteli sis lambası için tıklayın! Sis lambası çeşitlerini bu fiyatlara kaçırmayın! Cep Telefon Aksesuarları.


Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI. V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI. V-LEDLİ DÜZ TAVAN AYDINLATMA. V-LEDLİ KORİDOR KÖŞEBENT.


Her Marka Panelvan,Ticari Araçlar , Vip Araçlar ve Otobüsler İçin Dizayn Malzemeleri, Ledli Aydınlatma Ve Aksesuarları. Yanıt Yaz : Yazar: Mesaj Konu Arama Konu. Garajıma kayıtlı olmayan araçlar için uyumlu parçaları kolayca bulun.


Araç içi tavan lambası

Gittim yeni bir takım tavan lambası aldım onları taktım yine yanmıyor. Arac ici tavan lambalarını degistirsikten sonra hızımı alamayıp torpido ışığını degistirirken sanırım kısa. Otomatik aydınlatma kullanılan genel model araçların hepsine uyumludur.


COB Festoon LED Ampul Cips C5W DC12V Beyaz Renk araç tavan lambası Otomatik Iç Harita Çatı Okuma Lambası promosyon Fiyat: US $ 0. Adet Guangzhou LELANPU Auto Parts Co. Aracın, yolu kullanan diğer araçlar için geçici olarak özel bir tehlike oluşturduğunu göstermek amacıyla, yön. Adana içinde, ikinci el satılık araç içi aydınlatma tavan bagaj lambası - irhanlar_party tarafından Adana içinde paylaşılmış araç içi aydınlatma tavan bagaj lambası. Digital Göstergeli Power Bank.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Resmi araçlarda kullanıma uygundur. BU ÜRÜNDEN SİPARİŞ MİKTARI ALT SINIRI OLMADAN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Araç Dijital Gösterge Çerçevesi;.


Genel üretim şekli volt olan araç tavan lambası ampul. Gelişen teknoloji sayesinde araç içi aydınlatma lambaları değişik şekillerde imal edilmeye başlanmış olsa da tavan ampulleri ilk günkü önemini korumaya devam etmiştir. Ya orjinal ampülde ledler ile yanacak yada ampülün wattına yakın bir. Ledler ile bunu gideremezsin.


Kapı açılınca yanması için öndeki ve arkadaki tavan lamba düğmelerinin orta konumda olması gerekiyor. O kırmızı düğme alarm iptal düğmesi ama farklı bir devreye sokma sistemi var. Lancia marka orijinal yedek parça. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size dönüş yapacaktır.


Dediğiniz gibi araç içinde uygulamarım mevcut. Sigorta kutusuna bağlantı yapılmış hali. Siyah halka olan kabloyuda vidaların birini sökerek bağladım.


Araç içi tavan lambası

Yanlız buradaki bir bilgisizlik bana saatden fazla zaman kaybına neden oldu. Fuse tab adet sigorta soketi var. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Ben tek sigorta bağladım.


Okunmamış mesaj gönderen aeniseler Prş Eyl 1. Tekne için İç Aydınlatma ürünleri, en cazip fiyat ve taksitli ödeme koşullarıyla denizdukkani. Merdiven Lambası Led 12V 3TL. Başucu Lambası Led 12V (Krom). OFF ROAD TAVAN SİS LAMBASI SETİ YUVARLAK SARI İTHAL ÜRÜN. Otomobiller,hafif ticari ve ticari araçlar , kamyon, kamyonet vb araçlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Araç içi tavan lambası

Hmodel ampül ile değiştirmeniz. Anadol aracımızın tavan lambası her eski model araçta olduğu gibi kapı kapandığında sönüyordu. Eğer bu lamba tavana monte edilecekse öncelikle montaj yerini 1doğru tespit etmek lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar