26 Ağustos 2016 Cuma

Xenon sis far ampülü

Xenon sis far ampülü

Yeni far teknolojisine sahip bu ampüllerin en büyük özelliklerinden biri ise sürücüye daha kaliteli bir aydınlatma sağlamasıdır. Sis Lamba12V Günışığı Led Chevrolet Cruze Be. Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına yakın bir ışıması bulunur. Bu nedenle xenon farlar, standart farlara kıyasla sürücülere daha net bir aydınlatma sağlar.


Xenon sis far ampülü

Aracınızın farları için en kaliteli ampül çeşitleri uygun fiyatlar ile Modacar. Hemen tıklayın ucuza alın! Far ampülü mü arıyorsunuz?


Araçlarda kullanılan tiplerinde şeffaf kuvarstan oluşan bir dış bölüm, tungsten elektrotlar ve bir gaz karışımı bulunmakta. HDeli Mavi Zenon Sis Ampülü Adet 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Normalde far yüksekliği ayarlandıkça içerideki parlak reflektör kısım hareket eder. Mercek modifiyesindede mercek bu bölüme takıldığı için yükseklik ayarlandıkça mercek yukarı aşağı hareket eder yükseklik ayarı eskisi gibi çalışmayı sürdürür. Bi- xenon farlarda uzun için ikinci bir xenon ampulu daha olması gerekir.


Hoş bir ışıklandırma sağlamıştı. FAR veya SİS FAR larında kullanılmakta olan ampul tipinin kodlarıdır. Yanyana gittik bi süre benim ışıgımla ilerde tesiste teşekkür etti pişmanlığını dile getirdi. Gelişen teknoloji sayesinde ateşleyici entegre edilmiş xenon ampul ve balast kullanılan bi- xenon farlar çok daha kısa sürede tam performans gösterebilmektedir.


K watt güçlü beyaz ışıktır. MŞEK ETKİLİ LED XENON HFAR AMPÜLÜ BEYAZ RENK en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Bu arada fabrikasyon çok fabrikalar artık far uygulama tiplerinde xenon mevcut mesela bmw ve mercedesin bazı modellerinde sis farları xenon fabrikasyon ama onlardaki far mantığı çok çok farklı onların uzunu sarı xenon yani bildiğimiz far ampülü gibi sarı renk kısalar xenon sisler xenon sise girdinizmi sisleri yakdınızmı. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Xenon takıp far ayarını en.


Beyaz ışık, özellikle de mavi tayflı beyaz ışık siste hiç bir işe yaramaz. Bir de karşıdan gelen şöför pek iyi temennilerde bulunmaz. Ben en azından bulunmuyorum. Deneyen kullanan varmı acaba ? Aracınızın elektrik gücüne göre ve ampül modeline göre far setlerimizden satın alabilirsiniz. Hocam hiç bir farkı yok şu an da diyorum benim aracım ile senin istediğin xenon far uygulamasının :).


Bizim araçlarımıızda Uzun ve Kısa farlar HSis farları ise Hdir. Aracınızı güzelleştirmek adına Geniş ürün Yelpazesi ve uygun Fiyat seçenekleriyle Sizlere Hizmet vermek için Burdayız. Firmamız Bünyesinde Montaj işlemi Yapılmaktadır.


Sis Ön park Arka park Stoplar. Aklıma Takılan Sorular Var. Daha Önce Taktırmış Ve Sorunsuz Kullanan Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum. Orjinal Amerikan cree led Hfar ve Hsis ampulü uygulaması.


Bildiğiniz üzere araclarimizin farları orjinal far ampulleri ile çok iyi aydinlatmiyor. Aliexpress den alınan led xenon. SCHWER Universal Sis Farı Seti Colormatic Beyaz cm. Son olarak ampülü yerine takın ve yaptığınız işlemleri sondan başa doğru tekrar edin.


Xenon sis far ampülü

LED far ampulleri oto far ve sis ampulleri genel olarak standardı H serisinden oluşur. HLED ampul, HLED ampul, HLED ampul gibi. Osram ampullerının söyle bır ozellıgı var arkadaslar far olsun sis olsun beyaz ampullerını kullanırken ılk montajını. Carmaniaks Metre Beyaz Torpido Neon Led 2TL.


Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarm. Ben tekrardan far ampülü değişimi için bir konu açtım. Hxenon kiti bulabilen var mı?


Gururla biz Foton Halojen ampuller çünkü tüm soğuk kış günlerinde iç far ve dış dünya arasındaki sıcaklık farklılıkları meydana gelebilecek su veya nemin bir parça. Krom Oto Sis Farı Çerçevesi;. En popüler markalarda dahi çeşitli nedenlerle xenon far sunulmaz ve ek opsiyon olarak ciddi maliyetlerle araç satın alanlara sunulur.


Belli bir model yılının altındaki araçlarda ise bu zaten söz konusu olmamaktadır. Online ve kapıda ödeme seçenekleriyle hemen alın. TL Vergiler Hariç: 2TL. Takabilirsek nasıl bir ampül olcak? TL olur,Hatta şimdi bende arkadaşımı arayıp soracam sis lambalarınada kullanabiliyorsak ben onlarada takmayı düşünüyorum çünkü.


Elektriği direk park şalterinin arkasından aldım. Submarine Light otomatik olarak yanıyor. Gösterge aydınlatmalarını kısıp yükseltme potansından oda kısılıp aydınlatılabiliyor. Artık xenonlara hiç gerek yok yeni nesil hled teknolojisi gayet iyi ve bi xenon gibi çakar sellektörde yapmaktadır.


Kesinlikle kesme biçme yok orjinal ampülü söküp yerine takıyorsunuz. Araba farı Ürünleri Nedir? Ucuz ve kampanyalı Ampul çeşitleri Taksitle uygun fiyatlarla. Giriş Yapın veya Üye Olun. Hyundai Forum Forum Hyundai HyundaiClubTr.


Uzun farları ve eğer varsa sis farlarını da bu markalarla değiştirirseniz biraz daha uygun bir aydınlatma elde edebilirsiniz. Okunmamış mesaj gönderen ladroness.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar