26 Aralık 2017 Salı

En şık lambader modelleri

MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Asil ve şık etkisiyle, ışığın etkisini artıran. Ayaklı ve yerden yüksekliği ayarlanabilir lambader modelleri , farklı ebat ve renkleri ile her zevke hitap edecek zengin bir kategori ile satışa sunuluyor.


Yerden yüksek ve ayaklı aydınlatma setlerinden biri olan lambader salonlarda kullanılması amacı ile üretilmiş şık birer dekoratif parçalardır. Evinizde farklı köşeler oluşturmak için, dekoratif lambader modelleri ile birbirinden şık ve rahatlatıcı okuma ve dinlenme alanları yaratmanız mümkün. Altıncı Cadde’de sizleri bekliyor.


Köşenize özgün bir cazibe katarken 60’a varan indirim avantajlarından yararlanın. Taşlı lambader modelleri ise klasik tarza yakındır. Yani onu odanın tamamını aydınlatmak için kullanamazsınız. Sezon trendlerini takip eden tasarımları ve uygun fiyatlarıyla beğeni kazanan Dekorazon.


En şık lambader modelleri

Eğlenceli formları, şık desenleri ve yalın duruşları ile birbirinden özel lambaderleri çok seveceksiniz! Ahşap lambader ve klasik lambader kullananlar Biraz nostalji seven, muntazam evlerden hoşlanan kişilerin tercihidir. Bu kişiler evlerinde ve günlük yaşantılarında olduğu gibi lambader seçimlerinde de çok renkli ve günlük duran modeller yerine biraz daha gösterişli, evin ağırlığına yakışan, şık lambader modelleri ni. Alışverişe başlamak için tıklayın! Fakat düz ayaklı olanları da vardır.


Bunun yanı sıra gövdesinden yükseldikçe kıvrılan ve masalara da konulabilen modelleri de vardır. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Modalife Yatak Odası Modelleri. Duşakabin Modelleri ve Fiyatları – Duş Kabini. Yeni Evlenecekler İçin Salon ve Oturma Odası Takımları.


Lambader , evin dekorasyonuna modern bir hava katar. Ayrıca odalarınızda yetersiz aydınlatmayı şık abajurlar ile giderebilirsiniz böylece abajurlar aydınlatma konusunda da size birçok seçenek sunacaktır. Aydınlatma ailesine sosyal medyadan da ulaşabilirsiniz. Dekorasyon En Güzel Yemek Odası Dekorasyonu Modelleri. Avize, aplik, lambader ve diğer aydınlatma çözümlerimiz ile diğer aksesuar ve tüm yardımcı ürünlerimizi bizden temin edebilirsiniz.


Klasik, tavandan aydınlatma ile aydınlatılan salonlara, eklenecek bir lambader modelleri çok daha romantik bir ortam oluşturacaktır. Salonlar için üretilmiş çok şık lambader modelleri olduğu gibi, çocuk odaları için üretilmiş çok eğlenceli lambadermodelleri de vardır. Modeller gerçekten çok şık ve ilgi çekici beğeneceğiniz tarzlardan oluşmakta, yeni tasarım modern ayaklı lambader modelleri inceleyelim. Eviniz de küçük detaylar ile şıklık ve gösterişli alanlar yaratabilirsiniz. Bu modeller oldukça zarif görünüme sahiptir.


Her renkte, her kumaşta, her malzemeden yapılmış lambalardan zevkinize. Salonlarınızda şık mekanlar oluşturabileceği gibi, genç odalarında huzurlu kitap okuma alanları oluşturabilir ya da oturma odanızın köşesinde şık bir dinlenme köşesi tasarlayabilirsiniz. Ofis ortamlarında lambaderler hem dekoratif olarak şık bir görüntü oluşturmanızı sağlayacak hem de bir koltuk veya bir masa yakanında tutarak onun ekstra aydınlatmasını sağlamanıza yardımcı olacaktır. Kimi taşlı şık , kimi modern ve minimal, kimi ahşap, kimi metal abajurlar tercih ediyor, evinin dekorasyonunu tamamlıyor.


Abajurlar işlevsel olarak da son derece verimli aydınlatmalardır. En çok tercih edilen lambader modelleri ise ahşap ve metalden yapılanlardır. Metal lambaderler daha şatafatlı ve lüks görünürken, ahşap lambaderler doğal bir görünüme sahiptirler. Eğer kafanızda herhangi bir fikir yoksa sizlere bu yazımızda birbirinden şık ve göz alıcı gri salon dekorasyonu fikirleri vereceğiz. Biz onlara yer lambası da diyoruz, hatta ayaklı lamba diyenler de var.


En şık lambader modelleri

Evinizin havasını tamamen değiştirecek aksesuarlardan birisi de lambader ve abajurlardır. Diğer Fotoğraf Galerileri. Tavan Vantilatörü Modelleri. Modern Sarkıt Avize Modelleri. Göz Kamaştıran Anahtar Priz.


En şık ve dekoratif lambader modelleri ikea,koçtaş,gittigidiyor,tekzen modellerinin önde gelenleri ile toplandı. Duvarlarınızı Güzelleştirecek En Şık Metal Duvar Süsleri. Eviniz yeterince ışık görmüyorsa yada kitap olurken daha pozitif ışığa ihtiyacınız oluyorsa evinizde mutlaka lambader olmalı.


En şık lambader modelleri

Bu çeşitliliğin yanı sıra oldukça şık ve her ortama ve dekorasyon tarzına sahip mekanlarda da rahatlıkla tercih edilebilirler. Piyasada pek çok model ve değişik renklerde lambader bulmak oldukça kolay. Bin bir emek dekore ettiğiniz eviniz yanlış ışıklandırma yüzünden güzelliğini gösteremez, hatta daha da kötüsü çirkin gelir göze.


Bebek odası lambader modelleri genellikle ayyıldızlı lambeder modeli, yıldızlı lambader modeli, hayvan resimli lambader modelleri , çizgi film karakterli lambader modelleri çok tercih edilmektedir. Böylece bebek odalarını şık ve modern bir hava katabilirsiniz. AYAKLI LAMBADER BEYAZ AYAK, PEMBE BAŞLIK. Bunun yanında sıradan olan evinizi daha şık ve gösterişli bir hale getirebilmek de mümkündür. Bu tamamen sizin hayal gücünüze ve zevkinize kalmış bir durumdur.


Salonunuzda, oturma odanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz,. Evinizde büyük farlılık yaratacak olan sıradışı lambader modelleri ile göz kamaştırıcı güzellikte alanlar oluşturabilir ve evinizin dekorasyonuna modern bir bakışı yakalayabilirsiniz. Yurtdışında olduğu kadar ülkemizde de hayli revaç bulan bu lambader modelleri sayesinde büyük salonların yeteri kadar aydınlanmayan bölgelerini çok şık bir şekilde ışığa kavuşturabilmeniz mümkündür.


Salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen lambader modelleri aydınlatma araçlarındandır. Biz de size bu konuda yardımcı olabilmek için istikbal markası tarafından. Evinizin bir köşesinde tüm asilliğiyle durup aydınlatmadan daha fazlasını sunan şık bir ayrıntı, lambaderler.


Klasik dekorasyon için açık renkli lambader modellerini tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar