4 Aralık 2017 Pazartesi

Tablo led

Ledli duvar tablosu adını verdiğimiz ürünler, temelde bir kanvas tablo üzerine led aydınlatma teknolojisinin yerleştirilmesiyle üretiliyor. Küçük led ampullerin kanvas tablo üzerine yerleştirilmesi, oldukça canlı ve dinamik bir görüntü oluşmasına neden olduğu için led ışık tablo çeşitleri gitgide popülerleşiyor. LED IŞIKLI KANVAS TABLO - Dualı Ayetli Tablo 60XCM. Kablo veya adaptöre ihtiyaç duymadan yalnızca pille çalıştırabileceğiniz ledli tablolar , dekorasyonlarınızı aydınlatırken keyifli bir detay ekleyecektir.


Led Işıklı Kanvas Tablo Pano. BU TABLOLAR KAÇMAZ TABLO İSTANBUL FARKINI YAŞA, MÜKEMMEL İŞÇİLİK. UYGUN FİYAT, HER ZEVKE UYGUN MODELLER.


Kanvas Tablo İmalatı ve üretimi satış Mağazas canvas tablo led Bu katogori kanvastablo sitemizi geliştirmek amacıya açılmıştır aklınıza takılan her türlü soru görüş ve önerileriniziaşağıdkai mail adresine atabilirsiniz. Led tablolar yaşam alanlarına alışılmamış bir görünüm kazandırmak isteyenler için makul bir seçim olacaktır. Size Özel Tablolarla Yaşam Alanınızı Süsleyin.


Dekorundan sıkılanlara farklı bir alternatif sunan led tablolar tasarım ve Mdecorium gibi duvar dekorasyonu sağlamaya imkan veriyor. Kampanyalı ürün Casberghome Parçalı Mdf Tablo CSBHMDF-1. Farklı desenlere sahip kanvas tablolar tek parça, iki veya daha fazla parçadan oluşarak farklı şekil ve tasarımlara sahiptirler.


HP ve Canon baskı makinalarımız ile yapılmaktadır. Kullanılan mürekkepler 1doğa dostu ve zararsızdır. Read the information clause on the protection of personal data.


Tablo led

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz. Dekor için kanvas tablo, led akrilik çerçeve, gergi çerçeve ya da mağaza içinde sürekli değişime imkan veren alüminyum açılır kapanır çerçevelerin yanı sıra led aydınlatmalı ya da florasan aydınlatmalı tekstil çerçeveleri ve ince akrilik ( pleksi) çerçevelerden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Işıklandırmada kullanılan özel üretim ledlerimiz tablonun arkasında gizli olup, hiçbir şekilde tabloya zarar verilmeden , delik açılmadan el işçiliği ile işlenir. TABLO VE LED APLİKLERİ,LEDAPLİK,APLİK,aplik,armatür, Büyükhendek Caddesi No.


Tablolar doğa manzaralı, insan temalı ya da aşk temalı modellerden oluşabiliyor. Salon için büyük tablolar tercih ediyorsanız bu tabloyu masanızın bulunduğu duvara ya da tekli koltukların arasında bir noktaya asabilirsiniz. Tercihiniz parçalı tablolar ise salonun en açıkta kalan duvarı kullanılabilir. Bu Toptan ürünümüz özel bir kumaştan Kanvas kumaşına çok yakın bir kumaştan üretilmektedir.


Tablo led

Tablo Fiyatları ve Modelleri arıyorsan site site dolaşma! PlusCanvas, fotoğraflarınızdan harika tablolar yaratmanın en kolay ve eğlenceli yolunu sunuyor. Fotoğraflarınıza özel efektler verebilir, notunuzu ekleyerek tablonuzu kişiselleştirebilirsiniz. Opal yada Şeffaf difüzörü, farklı ışık rengi (CCT-KELVIN) opsiyonları. Bu sayfamızdan Led Tablo marka ve ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Keyifli alışverişler dileriz. Modern dizayna sahip birbirinden şık led ışıklı tablolar TrendAydınlatma farkı ile sizlerle buluşuyor! Evinize, Ofisinize , Sevdiklerinize Hediye Etmek İçin Daha İyisi Olamaz. Watt güç ile 18Watt değerinde aydınlatma sağlar.


Yaydığı homojen ışıkla tablo aydınlatmalarında da kullanıma çok uygundur. Ayna üstünde de kullanılabilir. Hem Led kasası hem apliğin kendisi de oynar başlıklı olup istediğiniz açıda kullanabilirsiniz. Oldukça şık duran bu ışıklı tabloları sizde yapabilirsiniz.


Odanıza, işyerinize veya ofisinize şık bir görüntü katacak bu led ışıklı tabelayı yapmasıda kolay. Geçenlerde bir evde gördüm. Tablodaki binaların pencelerelerine sokak lambalarına falan led takmışlar, arkadan hoş olmuş. Benimde aklıma ordan esinlenerek böyle bir fikir geldi.


Bu fikir daha güzel ve pratik. Led Kanvas Tablo 45xCM Özenle seçilmiş muhteşem görseller led teknolojisi ile yeniden hayat buluyor. Gündüz evinizi renklendiren, geceleri ise romantik stilde aydınlatan led ışıklı tabloların yarattiği atmosferden evden çıkmak istemeyecek kadar keyif alacaksınız. Ahşap Tablo Led Zeppelin. Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır.


Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Takasyolu sizi, eşyalarınızı takaslayabileceğiniz diğer eşya sahipleri ile buluşturuyor. Sofra Yemek Takımı Kahvaltı Takımı Kahvaltılık. Led ışıklı kanvas tablo - takasyolu. Eskitme tablo modelleriyle klasik bir hava yakalayabilirsiniz, MDF tablolar ise modern sanatın öncülerindendir.


Tablo led

Altıncı Cadde sizlere en beğendiğiniz tabloları uygun fiyatlar ve taksitleriyle kapınıza kadar getiriyor. Tablonun manevi güzelliğini kelimelerle ifade etmek imkansız. Gerçekten muhteşem duruyor. Sipariş verirken hiç zorlanmadım, canlı destekte yer alan personel bana gerçekten çok yardımcı oldu. Tabloyu yurtdışına sipariş edeceğim için beni gerekli tüm adımlarda yönlendirdi.


Daha sonra bir kaç sipariş daha vereceğim. Ayrıca ışıklı tablo modellerimizi de Reyonist.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar