21 Aralık 2017 Perşembe

Micro usb led işıklı data kablosu

Micro usb led işıklı data kablosu

Orjinal SBS kalitesi ile tanışın. TL 1TL (11) techmaster. Ayrıca sıradan data kablolarını kullanmaktan sıkıldıysanız, led ışıklı usb ya da lightning data kablolarıyla hem cihazınızı şarj edip, veri aktarabilir hem de etrafınıza ışık saçabilirsiniz. Aynı Gün Kargo, Adınıza Firmanıza Tam Faturalı.


Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. Micro usb spiral kablo metre uzunluktadır.


Love şarj kablosu , silikon kablo gövdesi üzerine gömülü olan LED ’ler sayesinde şarj esnasında harika bir görsel şölen sunar. Normal şartlarda tek düze olarak yanan ışıklar, şarj esnasında güç kaynağ. Genel model akıllı telefonlar ve tabletler için.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kopmuş micro usb şarj ve data kablosu tamiri. LED ışıklı şarj durum göstergesi Ambalaj Boyutu: 7. Data ve şarj destekli kablo. Bukadarmı uzun bırakılır dedirten işçilik Türkiye. Bu Fırsatı Yakalayan Kişilerin Yakaladığı Diğer Fırsatlar.


This video is unavailable. Siyah, Beyaz ve Gümüş renk mevcuttur. Micro Usb girişli tüm cihaz ve markalar ile uyumludur. Hatasız ve kayıpsız veri aktarımı içinde kullanabilirsiniz.


Micro usb led işıklı data kablosu

Metre USB data ve veri aktarım kablosu , Pos Terminalleri ile uyumludur. Dark Mini USB 5pin to USB 2. LED Fan Full Cam Yan Panel Midi Tower ATX Kasa. Cihazınızın performansını arttirmanız için üretilmiş USB. PVC Naylon örgü ile, şap alaşım4. Interface: Mikro USB , USB 2. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Usb fiyatlar, yorumlar ve indirimler. APPLE: SAMSUNG: Galaxy A Galaxy A Galaxy A Galaxy E Galaxy E Galaxy Note Galaxy Note Galaxy Note Edge, Galaxy Note Galaxy S Galaxy S Galaxy SMini, Galaxy S Galaxy SMini, Galaxy SEdge,. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. MHL adaptörün orta kısmında bulunan micro usb çıkışına ister usb kablonuzu bağlayarak bilgisayardan, istersenizde şarj aletinizi takarak prizden enerji sağlamanız gerekmektedir. Hem şarj hem de data kablosu olan modeller zarafeti, enerjiyi ve coşkuyu yansıtan sıcak renklerden klasik siyaha kadar çok çeşitli alternatifler içeriyor.


En ilginç ürünler,enteresan hediyelik ürünler ile kişiye özel hediye seçeneklerine ulaşabileceğiniz online ilginç ürünler sitesidir. Usb Işıklı Game Klavye Ve Maus SetÜRÜN ÖZELLİKLERİProfessional Işıklı Oyuncu Klavye Mekanik switch Tuş Renkli ışık yanma seçeneği (SCROLL LOCK) FN tuşu ile. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. Kablolu Mouse indirim 25.


Puanı Kaydet Puan Kaydedildi. Led Tv, Televizyon Aksesuarlar. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Benim siparisim halen gelmedi. Bunu nasıl iptal ettirebiliriz acaba.


Micro usb led işıklı data kablosu

Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! LED ışığı ile okuma ve yazma durumunu gösterir. Type-c A Micro SD Kart Okuyucu. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo. Size Özel İndirimli Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Hemen Bizden Gelen Bildirimlere İzin Verin.


En Ucuz micro usb kablo Fiyatları incehesap. KABLOSU hakkında goruntusistemleri tarafından yazılan gönderiler. TL S-LINK IP-8IPAD OTG KABLO. Sıfır üründür etiketi mevcut değildir. A Hızlı Araç Şarj Adaptörü (Kırmızı).


Torpido Üstü Kaydırmaz Ped. Usb Şarj Cihazı Çift Çıkışlı 2. Telefon Tutucu Nano Kaydırmaz Ped. USB -AF 5G Adaptör ÜRÜNÜ İNCELE. LED Işıklı Solar Şarj Cihazı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar