3 Aralık 2017 Pazar

Klasik lambader modelleri

Klasik lambader modelleri

Ampul Modelleri Aydınlatma Seti AVİZE SARKIT. Damla Desen Kiremit Renk Masif Ayak Lambader. Avonnı 42Eskitme Kaplama Modern Avize N5.


Klasik lambader modelleri

Ayaklı Lambader Modelleri arasından Lambader fiyatlarına göre de arama yapabilirsiniz. Klasik Abajur, Aplik ve Lambader Modelleri. Ev ve ofis dekorasyonun en önemli tamamlayıcı unsurları olan klasik abajur modelleri ve lüks lambader modelleri , mekânı aydınlatmalarının yanında, mekâna şık bir dekor da kazandırıyor.


Asortie abajur modellerinde çok fazla bir ürün yelpazesine sahip. Avonni Tek Ayaklı Bambu Lambader hlm-9083-b-bamboo. Avonni İkili Ahşap Detaylı Lambader hlm-9085-2e.


Klasik lambader modelleri

Böylece herhangi bir parça eskidiğinde ve yıprandığında lambaderin tamamını değiştirmenize gerek kalmaz. Modern lambaderlerden kimisi ayarlanabilir lambader başlığı ile ışığın yönünü istediğiniz tarafa çevirmenize de olanak tanır. Taşlı lambader modelleri ise klasik tarza yakındır.


Girdiğiniz TekzenKART bilgilerini eklemek için doğrulama yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki doğrulama adımlarını izleyiniz. Aydınlatmanın vazgeçilmez parçalarından biri olan lambader modelleri , günümüzde sadece klasik mekânlar için değil, spor dekorasyona sahip mekânlar için de tercih ediliyor. Zengin modelleri ile dikkat çeken lambader çeşitleri, farklı renk seçenekleri ile tasarlanıyor. Kumaş abajurlarla yakaladığınız klasik dokuyu bir diğer çok tercih edilen seramik abajur çeşitleriyle de sağlayabilirsiniz.


Klasik lambader modelleri

Bunun yanı sıra dekoratif abajur modelleri de yatak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar