22 Aralık 2017 Cuma

Led aydınlatma direkleri

Kent Mobilyaları Baba-Hayraç. Led Aydınlatma Çözümleri. LED ’ler elektrik enerjisini ışığa dönüştüren yarı iletken devre elemanlarıdır. BGS- LED aydınlatma , bina iç ve dış aydınlatmaları , endüstriyel aydınlatma , ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak, cadde ve meydan aydınlatmaları , otomotiv ve reklam sektörü gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Yol aydınlatma direkleri ile dış cephe aydınlatmaları içerisinde de kendisine yer bulabilen led sistemleri son yıllarda müşterilerimizin dış aydınlatma direkleri içerisinden en fazla tercih ettikleri arasındadır. PROJEKTÖR VE LED ÜRÜNLER. Aydınlatma Direkleri Evinizin, sitenizin bahçesini ya da çevresini dekoratif aydınlatma direkleri ile göz alıcı hale getirin.


Ledli aydınlatma direkleri , endirek aydınlatma direkleri , yüksek yol aydınlatma direkleri , dekoratif aydınlatma direkleri , döküm aydınlatma direkleri , klasik aydınlatma direkleri , solar aydınlatma direkleri gibi bir çok ürün çeşitliliği içerisinde projelerinizde kullanarak iyi bir aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. GÜNEŞ ENERJİLİ CADDE SOKAK. Philips Aydınlatma , yenilikçi ( LED ) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir.


Led aydınlatma direkleri

LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Karşılaştırma listesine ekle. Erzincan Üniversitesi dekoratif ledli yol Aydınlatma çalışması Işın aydınlatma olarak devam etmektedir.


Garantili ürünlerimizle müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırıyoruz. Bahçe aydınlatmada alternatif ve teknolojik çözümler. Bayisi olduğumuz firmaların kataloglarını web sitemizden görebilirsiniz. RÜNLERİMİZ İstenilen modelde ve şartnameye göre led aydınlatma direkleri üretilir LED AYDINLATMA DİREKLERİ. Bunun yanı sıra özel tasarım aydınlatma direkleri , dış mekan aydınlatma direkleri , bayrak direkleri alanındada üretim yapmaktayız.


Aydınlatma direkleri gecemizi aydınlatan, bulunduğu yere değer ve estetik katan yapı elemanlarıdır. DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir. Dekoratif aydınlatma direkleri , çoğunlukla yürüyüş yollar. Aydınlatma profıllerindeki Ana hedefimiz, en kaliteli aydınlatma ( led ) bileşenlerini bir araya getirmek ve sizlere sunmaktır.


Aydınlatma Ürünleri,Park ve Bahçe Aydınlatma ,Çim Aydınlatma ,Aplik,Set Üstü,Armatür Çeşitleri,Gloplar,Avizeler,Döküm Posta Kutuları,Döküm Çeşmeler,Bahçe Aksesuarları ve Binlerce Çeşit Ürünlermizle Hizmetinizdeyiz. Dış mekanlarda genellikle led kullanılarak üretimi yapılan modern aydınlatma direkleri ile mekanlarınızı aydınlatırken enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Güneş paneli, akü, LED aydınlatma , kontrol üniteleri ile tüm ekipmanlar bir arada LED aydınlatma ile 50. Dicle Vadi Projesinde Ürünlerimiz.


En çok tercih edilen modellerimiz. DESA, ilk etapta sektörde bulunan elektrik ve aydınlatma sistemleri ile proje , uygulama ve danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflemiştir. Malzemeleri sağlamdır ve elektrik aksamları korumalıdır. LED veya elektrikli olarak ikiye ayrılır.


GALVANİZ AYDINLATMA DİREKLERİ Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. LED aydınlatma ürünleri konusunda çevre dostu, tasarruflu ve konforlu aydınlatma projeleri sunan Eae Aydınlatma , günümüz teknoloji ve aydınlatma tekniklerine uygun çözümler sunmaktadır. Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor. Açık alanının boyutuna göre veya.


Yüksek yol aydınlatma direkleri sürekli bir çalışma süreci içerisinde olduğu için ısınma yapmayan aydınlatma direği tercihi yapılmalıdır. Isınma ile cihaz çabucak arızalanır ya da loş ve yetersiz bir aydınlatma oluşturur. Bu nedenle seçim konusunda hassas. Son yıllarda uzun ömürlü olması ve daha az enerji tüketmesi nedeniyle tercih edilen LED sokak aydınlatmaları ayrıca bahçe gibi kişisel alanlarda da kullanılmaya başlanmıştır.


Solar aydınlatma direkleri gün batımında otomatik olarak yanar ve gün doğumunda şarj moduna geçer. MILE LED 40cm Tavan Pilafonyer. MODO 50cm LED Tavan Pilafonyer. SIEMENS SOLAR SU POMPASI.


LED PARK VE BAHÇE DİREKLERİ. Güneş enerjili aydınlatma direkleri Güneş enerji sistemleri Paket sistemler Güneş paneli watt led sokak armatürü. Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. Aydınlatma fenerleri arasında farklı dizayna sahip ürünlere ulaşabilirsiniz.


Dış Mekan Ledli Aydınlatma Armatürleri z165. FİYAT LİSTESİ MAYISTAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAKTIR. Sizin için Seçtiklerimiz. Her mekanın, alanların kendine özgü ihtiyaçları bulunmaktadır. Avize, aplik, led aydınlatma , spot ışıkları, iç mekan ve dış mekan.


Uygulamalarımız hepsi uygulamalarimiz. Desa Aydınlatmaya Hoş Geldiniz. Ev, Dekorasyon, Bahçe kategorimizde LED Ampul ürünlerini bulabilirsiniz.


Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar