14 Mart 2016 Pazartesi

Çevre aydınlatma

Hayatları iyileştiren yenilikçi dış mekan aydınlatma çözümlerimizin bir parçası olan yol aydınlatma ve çevre aydınlatma ürünlerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. RA, ARES, PBSTREET, PROLIT-M SK gibi birçok ürünümüzün özelliklerini sitemiz üzierinden inceleyebilirsiniz. Pelsan yeni ürettiği Yüksek Tavan Armatür Serisi ile verimli ve çevreye duyarlı aydınlatma sağlarken, aydınlatmanın göz sağlığı ve çalışma rahatlığı üzerindeki etkisine dikkat çekiyor. BETA AYDINLATMA , çevre düzenlenmesine ışığın yorumunu katmak amacıyla kuruldu. Görsel algılama ile ruhsal uyumu sağlayan, çevre atmosferine uygun modelleri, kaliteden ödün vermeyen üretim felsefesi ve göz zevkine hitap eden estetik tasarımlarıyla, doğru ışık sanatını ilke olarak benimsedi.


NADİRLER AYDINLATMA kendi bünyesinde bulunan aydınlatma kategorileri ile istediğiniz yerleri aydınlatmanız için sizlere olanak sağlamaktadır. Nadirler Aydınlatma dış aydınlatma alanında modern çağa uygun ve teknolojiden uzak kalmayarak kendisini yenilediği gibi müşteri. Aydınlatma bir tasarım işidir ve tasarım işini anlatmak biraz zor ,çünkü istenilene ve çevreye uyumlu bir aydınlatma yapmak gerekir.


Bunu yaparken ,arazi koşulları ve yapısı ,mekanın kullanılma amacı , mimari detaylar gibi bir çok etken önem arzeder. Onun içindir ki buda ne anlatırsak anlatalım sizi tatmin etmeyecektir. Sokak Aydınlatma armatürlerinde Civa Buharlı Ampul kullanmayınız. Onların tasarımı Sodyum Buharlı Ampuller için yada Mehal halideler için geçerlidir.


LED aydınlatma ürünleri konusunda çevre dostu, tasarruflu ve konforlu aydınlatma projeleri sunan Eae Aydınlatma , günümüz teknoloji ve aydınlatma tekniklerine uygun çözümler sunmaktadır. Aydınlatma sistemlerinin en önemli parçalarından ve çalışma tiplerinden bir tanesi olan armatürler, farklı modelleri ile hem iç yapıda, hem de dış yapıda sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor. Mercedes Fabrikası - Hoşdere Çevre Aydınlatması.


Maltepe Belediyesi Sosyal Tesis Çevre Aydınlatması. En iyi Çevre Aydınlatma firması burada yer alıyor. Asfalt ve sathi kaplama asfalt işleri, yol, alt yapı, kanalizasyon, doğalgaz hatları, zemin saha betonu, prefabrik yapı bina temelleri geniş makine parkı ile hafriyat, yıkım, temel dolgu, kazı ve yol yapım işleri ayrıca nakliye, komisyon, taahhüt ve inşaat malzemeleri satışı konusunda faaliyet göstermektedir. Evlerin, iş yerlerinin ve şehirlerin çevre düzenlemesinde de kullanılabilen LED aydınlatmalar farklı renkleriyle görsel bir güzellik oluşturmaktadır. LED’li havuz aydınlatma ve LED’li bahçe aydınlatma armatürleri mekanlarda büyülü bir hava katmaktadır.


Aydınlatma Direkleri, Fenerler, Endirekt ve Led Aydınlatma , Bollards Aydınlatma , Meridyenler, Armatürler ile Polifer Elektrik hizmetinizdedir. Yol aydınlatma direkleri ile dış cephe aydınlatmaları içerisinde de kendisine yer bulabilen led sistemleri son yıllarda müşterilerimizin dış aydınlatma direkleri içerisinden en fazla tercih ettikleri arasındadır. Rotasyonel armatürlerin kullanıldığı ağaç aydınlatmaları. IP Tek Çıdarlı Çevre aydınlatma panoları park,bahçe,sitelerde,fabrikalarda,depolarda bina girişlerinde ,otoyollarda ve birçok alanda kullanılmak üzere ideal yapıda dizayn edilmiştir. Projeye özel aydınlatma armatürleri.


Carrefour AVM Retrofitleri. Klasik Aydınlatmaların Led´e dönüşümü gerçekleştirildi. Solar aydınlatmalar arasında yine uzun ömürlü kullanım sunan çevre dostu pek çok ürüne yer verilir. Tüm bu ürün solar ışıklandırmalar, güneş enerjisi ile çalışma sağlar.


Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Aydınlatılacak alana bağlı olarak Farklı Armatürler tercih edebilirsiniz. Teknik dış mekân aydınlatma armatürleri, çevre ve bahçe armatürleri, duvar aplikleri ve cephe aydınlatma sistemleri, apron aydınlatma sistemleri, dış mekân spotları, ankastre elemanlar ve sütun aydınlatmaları ve LED sistemleri. Aydınlatma direklerini üretirken güvenlikten ödün vermeyerek sağlam ve uzun ömürlü ürünler sunuyoruz. Bu lambalar yanmaya başlayınca az ışık verir, ısındıkça normal ışık lümenine gelir, sodyum buharlı lambalar aşırı ısınınca da kendinden sönerek soğuduktan sonra tekrar aydınlatmaya devam eder ve kullanım süreleri ortalama 10. PALMİYE LED AYDINLATMA , Olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer yaratmak, sunduğumuz ürün kalitesi, hizmet ve katma değer ile lider konuma ulaşarak ürün ve tasarım olarak sektörde takip edilen marka olmaktır.


Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. Motorlu ve motorsuz araçlar, yaya ve hayvan trafiğinin olabildiği kent içi ulaşım yollarında trafiğin hızı, çeşidi ve çevre koşullarına uygun kriterlere sahip yol aydınlatması tesisatları ile gece kazalarının sayısında ve işlenen suç oranlarında önemli bir azalma sağlanmaktadır. Aydınlatma Trilux Convia Convia, LED ışık kaynağı ile zarif ve yalın bir tasarıma sahip olmanın ötesinde uzun kullanım ömrü ve verimliliği ile özellikle yol ile çevre aydınlatma projeleri için optimum bir çözümdür.


Çevre aydınlatma

Aydınlatma aracı ışık eğrisinin bu açıdaki ışık şiddeti (I) alınarak hesaplamaya girilir. Dış aydınlatma hesaplarında aydınlatmanın ters kare kanunu uygulanır. Aydınlatma değeri, kaynağın şiddeti ile doğru ve alanın kaynağa olan mesafesi ile ters orantılıdır.


Dış Aydınlatma : Bina dışı çeşitli ölçekteki yapma çevrenin aydınlatma sis-temini konu alır. Her zevke göre aydınlatma ürünleri, dekoratif iç ve dış aydınlatma , teknik aydınlatma bilgileri, aydınlatma ipuçları, avize, abajur, aplik, led aydınlatma. SAHNE DİSCO AYDINLATMALazer sistemleri, ışık efektleri, oynar başlı sese duyarlı aydınlatmalar , ledli sah. Aydınlatma ihtiyacının seyri bu şekilde değişirken aydınlatma aksesuarları ve çeşitleri de doğal olarak artmıştır.


Çevre aydınlatma

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 09. Sevgi Yolu Eski Belediye Önü Azerbeycan Parkı Çevre Aydınlatma Yapım İşi ” ihalesine ilişkin olarak Mehmet Ali Oruç ’un 09. Aydınlatma Sistemleri Kent estetiğine uygun olarak modern, değer ve beğeni gören model çalışmalarını projelendirerek altyapı sistemlerinin kurulması ile aydınlatma ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı. Aydınlatma : Çeşitli yapısal öğelerle dış çevreden ayrılmış, iç mekanların aydınlatma sistemini konu alır.


AYSAN ÇEVRE IŞIKLANDIRMA MALZEMELERi SAN. Muradiye district Eski Menemen Street No: 15. Berk Enerji projelendirmeden ürünün devreye alınmasına, eğitime, sonrasında planlı bakım ve onarım çalışmaları ile 1müşteri memnuniyetine odaklıdır. Modern Led Aydınlatma Direkleri. Devlet Malzeme Ofisi yaptığı ürün ve tedarikçi kalite kontrolleri veya fiyat araştırmaları neticesinde ürünü satıştan kaldırma hakkını saklı tutar.


Çevre aydınlatma

Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar