9 Mart 2016 Çarşamba

H8 beyaz ampul

TL 6TL (4) ProSis 100. Bagaj Altı Kayar Led Kayan Led 1Cm Her Araca Uyumludur 12v. TL 11TL (3) YİĞİTOTOAKSESUAR 98. H-H9-HXenon Arıza Lambası Kesici CANBUS Arıza Lambası Söndürm.


Popular hbeyaz ampul of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


XENON Aydınlatma Setleri (4) XENON Yedek Ampuller (4) XENON Yedek Balast (8) XENON D Serisi Ampuller (23). Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Beyaz Cam Oto Sis Lambaları.


Photon Marka Distribütörü. Guangzhou Liyuan Automobile Center Yonghong Automobile Accessories Trading Firm. Daha fazla detay görüntüle. Süper beyaz ışık veren far ampulü HSentinel.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Aracınıza Xenon Görünüm Kazandırır. Metrelik Aydınlatma Mesafesi Vardır.


Ya ben narva markalı hampul aldım beyaz pek orjinalleri kadar iyi değil gibi aracın garantisini bozmadan napilabilinir. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Bu ürün için kargo ücreti alınmamaktadır.


Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle siparişi verebilirsiniz. Hızlı ve Güvenli Alışveriş $. Kelvin süper parlak beyaz ampul ışık rengini belirtmektedir. Far ampulleri volt güç çıkışında çalışırlar.


HPhilips Ledli Far Ampülü (LDS1). Hile Hampül tipi aynı, sadece watt farklı var. Sislerde kötü havalarda beyaz ışık kaybolur en ideal ve en yüksek ışık şiddeti sarı ampuldedir. Işık ne kadar beyaz olursa gücüde azalır. Forumda ışık lümen bilğileri mevcut incelersen detaylar var.


Fiyatları daha iyi araştır derim. Ses ve Görüntü Sistemleri. Süresi: ürün seçildiğinde hesaplanacaktır. It 3derece süper parlak beyaz LED aydınlatma özelliğine sahiptir.


H8 beyaz ampul

Enerji tasarrufu, hızlı tepki, uzun ömürlü, titreşimsiz. Watt olan bir Hampül 70Watt olarak hatta 100watt olarak yüksek performans ampülü olarak. Bildiğim kadarıyla Hve Hşekil olarak aynı.


Ben de aracıma led ampul sipariş ettim gelsin bakalım nasıl olacak. Oslamp diye bir marka, çinden sipariş ettim yıl garanti veriyor adam. Yeniliklerden ve kampanyalardan haberiniz olsun.


H8 beyaz ampul

Sanırım parklar dipsiz dedikleri model ama sislerden Hmodeli çıktı. Hve Hxenon çeşitleri uygun fiyatlarla yıl boyunca arabamsekil. Huzun ve kısa farlar için hsis farları için kullanılıyor. Philips marka ürünlerde hampulleri alana park lambaları için ampul hediye ediyorlar o da beyaz renkte gündüz farı olarak kullanılır mı onu tam bilmiyorum ama bakmanı tavsiye ederim.


HXENON SETİ 0K BEYAZ IŞIK en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Tüm otomobil markalarının oto ampulleri ve ampül çeşitleri Reyondanal. Gündüz Yanan Işıklar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? R araçlarımızda bir çok farklı ampul çeşidi kullanılıyor. Hatta on farlarda farklı konfigurasyonlar da mevcut.


H8 beyaz ampul

Sis Farları HPark ve Plaka aydınlatmaları Dipsiz W5W. Merceksiz xenon ile hiç bir şey göremezsiniz. TL Karşılaştır Karşılaştır. Cisimlerin formunu bozarak ışımayı düşüren ultraviyole ışınlarından etkilenmeyen kuvars camdan imal edilmiştir.


Cob ledlerib omru kisadir ve cok isinir onun yerine cree led li urunleri tercih edersen daha uzun omurlu olur kendi uzunlara kullandığım urun yildir sorunsuz ve. BMW Için Adet LED Kapı Uyarı Işığı Logosu Pro. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


H8 beyaz ampul

Resimler SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Hepsi orjinalinde olduğu gibi halojen ve beyaz ışık veriyor. FACEBOOK İLE BAĞLAN YENİ ÜYELİK OLUŞTUR.


Sitemizden tam anlamıyla faydalanabilmek için. K gün ışığı ampul rengidir. K beyaz ışık, gözü yormayan en iyi far ampul rengidir.


K far ampulü beyaz -mavi tonları arasında ve algılanabilir en yüksek Kelvin değerine sahip ampuldür ve xenon farların Kelvin değeri ile aynıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar