24 Mart 2016 Perşembe

Iğne ayaklı led ampul

Ampul Boş Kasa Çeşitleri. Meraba evimde iki tane avize var. V Watt AC halojen ampul var ve çok fazla enerji harcıyorlar. Enerji tasarrufu sağlarken ekstra fonksiyonel kullanım sunan çevre dostu led ampuller, hepsiburada.


Iğne ayaklı led ampul

Etiketler: MR1 SPOT AMPUL , 3W, 3X1W , 24VDC, GU5. Led ampuller, hepsiburada. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Evinizde daha sıcak ortamlar yaratabilmek adına tercih edebileceğiniz modellerin arasında ayarlanabilir LED ampul modelleri de yer almaktadır. Bu modeller sayesinde evinizde istediğiniz an istediğiniz atmosferin yaşanabilmesini sağlayacaksınız. Bazı modellerde sadece ışığın.


GHalogen Şeffaf Kapsül Ampül veya Watt. Spot kasalara uygun halojen far ampul , kullanıldığı ortamlarda hem estetik hem de başarılı bir aydınlatma sağlıyor. Model: Yandan ayaklı : Yorum yapılmamıştır. Lümen değeri en yüksek olan ampuldür.


Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. Tekne Elektrik Malzemeleri kategorisinden taksit ve fiyat avantajı ile sipariş verin. En iyi kalite, en uygun led ampul fiyatları RGB LED A. House Line Ayaklı Tripod Lambader. MR-( İğne Bacak ) duylu led ampulümüz 3W enerji tüketimi ile 20W aydınlatma sağlamaktadır.


Kelvin renk sıcaklığına sahiptir. Sandıklı Bench Lükens Ayaklı Kapitone Puf Koltuk Puf Oturak Yatak Odası Puf Şık Tasarım Taşlı Ceviz. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Zeyrek Ayaklı Tripod Lambader Bordo Ayak. Boyutları:15x8mm Çap: 8mm. Kullanım Alanları: Avizeler için iğne ayaklı ampül yerine kullanılır. Pratik ve kolay kullanımlıdır.


Iğne ayaklı led ampul

VAC voltaj uyumlu tüm avize,spot vb. Tüm civata aksamlarında paslanmaz ürün kullanılmaktadır. W iğne ayaklı OSRAM Marka halojen ampul kullanılmaktadır.


Gemilerde,cezaevi ve fabrika nöbetçi kulubesinde özellikle sınır askeri birliklerinde tarama amaçlı kullanılmaktadır. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Dermaroller - Titanyum 5Micro İğne Cilt Bakım Silindiri.


Iğne ayaklı led ampul

Viko bayi karre kardelen artline novella serileri. Tip İzoleli Kablo Uçları. Hes nya nyy nym ttr kablolar. Osram Philips tasarruflu ampul. Mutlusan Günsan ürünleri.


Audio görüntülü diafon sistemleri. Kalifiye ve alanında uzman personel, ileri teknolojiye sahip ekipmanlar ve laboratuvar, teknenizi eşsiz güzellikte yapmak için çalışmaktadır. Ghalojen ampul , xenon gazlıdır. Xenon gaz renksiz ve kokusuzdur. Toksik içermez, korozyon yapmaz ve ampul flamanını korur.


Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. Kataloglar Güncel ve önceki kataloglarımıza buradan erişerek göz atabilirsiniz. Misina kalınlığı: çelik tel İğne adedi: 2. LED ampul ,adet laser ışık, adet kırmızı ışık, saatin üzerinde pil ömrü, Elastik ayarlanabilir bant, adet normal kalem pille çalışır 0. Delikli Ayaklı Topraklama Klemensi, çetsan elektrik garantisi ile elektrik malzemeleri sitemizde, topraklama klemensleri kategorisinde 5. Junior Balık Olta Seti Metre Kamış Xintong Makine İğne Takımı. Katlanır Ayaklı Yatak Tepsisi.


Renk seçimi yapılamamaktadır. Firmamız efatura kullanıcısı olduğundan kargo ile gönredilen fatura çıktıları orjinal fatura yerine kullanılabilir. Gps GB Distiribitör en uygun fiyatlarla istermisin. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Ayakkabılık Ayaklı Askılık Çok Amaçlı Dolap Dresuar Portmanto.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar