16 Mart 2016 Çarşamba

Lüks aydınlatma

Lüks aydınlatma

Güneşli bir günde açık havada aydınlatma şiddeti 100. Yapay aydınlatma ile ise işyerlerinde genellikle 5lüks civarı aydınlatma şiddetine ulaşılmaktadır. Dış mekan aydınlatma uygulamalarında 1. Yani özetle, güneş kadar parlak, o kadar yüksek seviyelerde aydınlatma elde etmek pek mümkün görünmüyor. Lümen bir mum şiddetindeki bir kaynağın bir metre ilerisindeki bir metrekarelik alana dik gönderdiği ışık miktarıdır. Küçük aydınlatmalar bile her türlü iç tasarıma bolca lüks getiriyor.


Lüks aydınlatma

Lüks aydınlatma ve avize modelleri, her türlü iç tasarıma bolca lüks detay getiriyor. Masa Lambası, duvar lambası veya tavandan sarkan görkemli bir avize. Hepside şıklığı bir araya getiriyor ve güzel bir aydınlatma parçasıyla sonuçlanacak şekilde sofistike bir tarz oluşturuyor.


Lüksler Fransızca’dan dilimize giren lüks,aydınlatma şiddeti birimidir. Birim yüzeye düşen ışık aksı miktarı şeklinde de tanımlanabilir. Elektriğin olmadığı bağlar,damlar,kamp alanları,deniz kıyıları,tekneler gibi alanlarda kullanabileceğimiz pratik,kolay taşınabilir,etkili ışık kaynağı lüks lambalar.


Lüks aydınlatma

Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba, avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz. Aydınlatma , evin havasını değiştiren en önemli parçalardan biridir. Gün ışığı yapay aydınlatmaya göre daha iyi renk yansıtmaya sahiptir.


Gün ışığının seviyesi ve gün içinde değiştiğinden çalışanları canlandırıcı bir etkisi vardır. LED aydınlatma tungstenli ampüllere ve floresan lambalara alternatif bir aydınlatma türüdür. Bol ışık vermesi ve oldukça ekonomik olmasıyla ünlüdür. Bir aydınlatma hesabında genel olarak aşağıdaki yöntem kullanılır.


Lüks aydınlatma

Bir iş ortamında aydınlatma gereksinimi, yapılan işlerin özelliklerine, işin özellikleri nedeniyle detay algılama gibi kriterlere bağlıdır. Fabrikanızın kapalı alan aydınlatmasında trendi yakalayın ! Güçlü aydınlatma seçenekleri sunan Led teknolojisi ile buluşun. Lüks otomobilin çarpması sonucu aydınlatma direğinin yola devrilmesiyle trafikte yoğunluk yaşandı.


Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Dış aydınlatma çözüm ve ürünlerimiz inceleyebilirsiniz. Konsept projeleriniz için özel üretim ve çözümlerimizi inceleyebilirsiniz. Fakat modern elektronik cihazlardan tutun ortam aydınlatmalarına kadar birçok cihazda aydınlatma değerlendirilmesi yapılmalıdır. Bu tür değerlendirmeler aydınlanma denilen olguyu ölçmekte olup aydınlanma için SI birimi lüks (lux)’dür.


Bakara Collection çalışmalarına devam etmektedir. Dekoratif aydınlatma ürünleri sadece yuvarlak biçimli veya ince uzun rustik filament ampullerle sınırlı değil elbette. LED teknolojisinin yaygınlaşmasıyla aydınlatma olanakları de dekoratif olanaklar da epey artmış durumda. Lüks restoranların diğer yeme-içme işletmelerinden yemek ve mekân özelliklerine göre daha zengin bir mutfak ve mekânın fiziksel niteliklerinin müşteriyi tatmin etmelidir.


Mekânın fiziksel işlevinin doğru aktarılabilmesi için yapay aydınlatmalar kullanılarak sağlanır. Enza home yemek odaları, yatak odaları, koltuk takımları derken son günlerde yeni bir sektöre daha girdi. Mobilyalarının şıklığı ve ürünlerinin kalitesini aydınlatma sektörüne de yansıtmaya karar veren Enza home baya iyi bir giriş yaptı diyebiliriz.


Avize, sarkıt ve tüm ev aydınlatma ürünleri uygun fiyatları ve çeşitli modelleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Kampçılık için gerekli olan aydınlatma ürünlerine fenerler bölümünden ulaşabilir, kamp lambası kategorisinde ihtiyaç duyduğunuz ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip aydınlatma ürünlerini farklı markalar ile karşılaştırabilirsiniz. Günümüzdeki aydınlatma araçları ile eskiden kullanılan aydınlatma araçlarının yapımı ve kalitesi arasındaki fark nedir.


Sırasıyla aydınlatma araçları: Ateş: İlk ateşin ne zaman yakıldığı bilinmiyor ama ilk insanların ateşi bulmasıyla birlikte aydınlatma çağı da başlamış oldu. Güneş ışığının yetersiz kaldığı anlarda imdadımıza yetişen aydınlatma ürünlerinden birisi de floresan ürünleridir. Banyo lambası için 1lüks aydınlatma seviyesi uygundur. En az iki adet aydınlatma ürünü kullanılmalıdır ki tıraş ve makyaj yaparken kusursuz aydınlatma sağlanabilsin. Hesapladığımız k değerine göre, tablodan η değeri belirlenir.


Işık akısı birimi lümendir. Lüks Kristal Avize Oturma Odası Lamba cilalar de kristal kapalı Işıklar Kristal Kolye Avizeler Için Ücretsiz kargo. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Renk Sıcaklığı (Kelvin veya K) : Beyaz ışınım yapan bir ışık kaynağının sahip olduğu ışığın rengini ifade eder.


Hanging lamp with halogen point light (1Watt). Available also version with spheres (Watt). Metal parts in hand burnished brass. The hand burnished brass finish looks naturally spotted and irregular.


Ayrıca, genel aydınlatma olarak da bilinen bu parlama yapmadan parlaklık rahat bir seviyeye yayar ve görmek ve güvenli yürümek için izin verir. Mutfak aydınlatması – bilmeniz gereken her şey. Lüks Cam Kollu Avizeler ile Dekorasyon Daha Modern! Sadece salona alınacak koltuk takımının modeli değil, aynı zamanda banyo, mutfak, salon, yatak odası ve aydınlatma sistemleri de bir bütün oluşturmak zorundadır. Alanın fiziksel bütün özelliklerini biliyorum, bu özellikleri ve formülleri kullanarak bu alanın kaç lüks aydınlatma ihtiyacı olduğunu bulayım.


Burda bir yanlışlık var, şöyleki her alan kullanım amacına göre farklı lüks değerleri ile aydınlatılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar