16 Mart 2016 Çarşamba

Civic led stop

Civic led stop

Honda Civic Ledli Stop n11. TL 24TL (2) techmaster 99. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Sonra araştırken komple Ledli stop kitleri görmüştüm.


Civic led stop

HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 24 TL. HONDA CİVİC FCLED STOP SOL-SAĞ Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret. Kgn Kumandalı Led Çakar Çakarlı Park Stop Modüllü TRgb Led. This feature is not available right now. Yeni led teknolojisi 1 Daha Fazla Işık.


Paket İçeriği: Sağ Sol Parça Led Bar Stop Seti. Taıwan Üretimi A Kalite Üründür. LÜTFEN ÜRÜN SATIN ALMADAN VEYA SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE STOK SORUNUZ. Aracın stop lambası tesisatına bağlanır , frene basıldığında daha kuvvetli yanar. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili HONDA yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Sinyal Özelliği Hareketli Kayar Sinyaldir. Universal Tail Stop Light Led Strip Motorcycle Led Tail Light Turn Signal. Yeni Civic Sedan’ı tam anlamıyla anlayabilmek ve onu keşfedebilmek için direksiyonuna geçmeniz gerekiyor.


Yeni LED teknolojisine sahip arka stop grubu, sportif alaşım jantlar ve karakteristik krom ön panjur gibi tasarım detaylarıyla yeni Civic Sedan daha dikkat çekici, benzersiz ve atletik. Firmamız Bünyesinde Araç Far Ve Elektronik Üzerine yoğunlaşmış bir firmayız. Başlıca Hizmetlerimiz Olan Far tamiri , Far temizliği, Stop Tamiri,Far Beyni Tamiri ve Çıkma Satışı, Led Beyni ve Çıkma Satışı , far Mercek Tamiri ve Satışı Ampul Satışı , İkinci El Far Stop işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. Tavsiye ederim çok da güzel gidiyor.


Hatta yanlış hatırlamıyorsam kocaeli den birisi satıyordu ön ve arka takım (mercekli far ve led stop ) 700tl idi. Ariza Işığı Kesinlikle Yakmaz. Işığa duyarlı farlar LED Gündüz yanan farlar.


Stoplar Arac Ölçülerinize Birebir Uyumludur. Elektrikli ve uzaktan kumandayla kapanabilen yan aynalar. Direksiyondan kumandalı müzik sistemi.


LED Stop Ampulleri (6) LED Geri Vites Ampulleri (8) LED Plaka Aydınlatma (7) LED İç Aydınlatma (25) LED Çakar Ampuller (6) LED Çakar Modüller (3) LED Ampul Arıza Engelleyici Dekoder (5) LED - Xenon Ampul Sabitleme Aparatları (20). Toptan satış fluence led Ucuz fluence led Partilerden, Güvenilir fluence led Toptancılardan satın alın. HONDA CIVIC FBLED PLAKA LAMBASI AYDINLATMA AMPULÜ. Nesil modeline uyumludur. Güçlü ve kaliteli led kullanılmıştır.


Ortalama Değerlendirme Bu Ürünlerde İlginizi Çekebilir. Renk İçin de İlan Mevcuttur. Replace your standard car lights with long-lasting Philips Vision LED lights. They are a direct replacement for incandescent bulbs and are resistant to extreme heat and high vibrations. Normal bir fiyata isteyen iuna serviste taktırsın.


Opsiyonel gibi yani, sis farı falan takıyolar ya. Sırf onun için o donanımlısından mı almak zorunda kalınacak. Aracı bir servise kontrol ettiriniz.


Civic led stop

Led stopu taktığınızda aracınız size yine sıradan gelecek yani. Ancak aracın bu halini siz fren yaptığınızda sizin haricinizdeki, aracın dışında olan kişiler görebilecek Bu yüzden bu led stop işini gereksiz görmekteyim. CİVİC SEDAN : UYUMLU OLDUĞU MOTOR TİPLER. Sınıf İthal Yeni Parçalarını Temin Etmekteyiz.


Fiesta Model Araçlara Uyumludur. Kargo Alıcıya Aittir Ürün Bedeli Dikkate Alınmaksızın Kaporta. Karşılaştırma listesine ekle. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir. Sipariş etmek istediğiniz bu yedek parçanın, aracınıza uygun olup olmadığını, yedek parçanın.


Civic led stop

Bi kaç taktıran arkadaşım tam oturmadığını söyledi araya silikon çeken falan olmuş tam oturmadığından bu stoplardan taktıranlar konu hakkında yardımcı olabilirlermi. Zaten araba kullanırken görmediğim bişey. Genelde önde kimse kalmıyor nedense.


Arkadan gelene hitap ediyor. Neyse işin şakası bir yana led için bence de o kadar para vermeye gerek yok. Altı üstü ışık yanıyormu yanıyor. Kredi Kartı” veya “Havale” yapabilir, taksite varan taksit koşullarından da faydalanabilisiniz.


Xenon efsanelerine inanmayın, aynı şeyler normal halojen farlarda da başınıza geliyor, farkında değilsiniz sadece Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. For the good of our society.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar