22 Mart 2016 Salı

Stop kaplama

CANDER OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ FİYATLARIMIZ TOPTANDIR. Bu sebeple aracınıza farklı bir hava katar. Kalite dayanıklı malzemeden üretilmiştir.


Stop kaplama

Eskimiş rengi solmuş far, stop , sinyal ve sis farlarınızın görüntüsünü değiştirir. Tüm marka – model araçlara ve motosikletlere uygundur. Far kaplama , Stop filmi. Sadece araçlar için değil, aynı zamanda motosikletler içinde uygulama yapılmaktadır. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Araç farlarını, stop lambalarını veya sis lambalarını istediğiniz şekilde özelleştirebilir, farklı kombinasyonlar yaptırabilirsiniz. TL 1TL (57) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Arka Stop Lambası Kaplaması 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Servise gittim, komple değişmesi gerekiyor fiyatı da 1YTL dediler.


Kırmızı Siyah ve Sarı Renkleri Mevcuttur. CRETSİZ AYNI GÜN STOKTAN KARGO. Satın Alırken Renk Belirtiniz.


Bu konudaki uzmanlığı ile GMG Garage araç kaplama uygulamasını özenle hazırladığı GMG GARAGE PİT STOP alanında yapmaktadır. En Büyük Fiorino araç forumundasınız! Aksesuar, yardımlaşma, tecrübe paylaşımı burada! Oto konsol kaplama ürünleri ile konsolunuzu kaplayarak aracınızın içinde daha estetik bir görüntü oluşturabilir ve tarzınızı konuşturabilirsiniz. Zevkinize ve tarzınıza uygun renklerde konsol kaplaması satın alarak aracınızın içini kendinize göre dekore edebilirsiniz.


FAR ve STOP RENKLENDİRME. Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Etiketlenen üyelerin listesi. Hyundai my life facebook ta bir grup ılyas abinin era da da var beyaz olan araç bir reklam araç kaplama şirketi var orası yapıyor bunları güzel olmuş HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak. Düşük sıcaklıklarda fön makinesi vb ile ısıtarak montaj yapabilirsiniz.


Stop kaplama

Ardından aracın kapı kolları, far ve stop. Yer Alan Kullanıcıların Oluşturduğu Tüm İçerik, Görüş Ve Bilgilerin Doğruluğu, Eksiksiz Ve Değişmez Olduğu, Yayınlanması İle İlgili Yasal Yükümlülükler İçeriği Oluşturan Kullanıcıya Aittir. Range Rover araçlarının bazı modellerinin yeni çıkmasına rağmen kronik hale dönüşen sorunları çıkmaya başladı. Klima Panel restorasyonu, Direksiyon Kumanda Tuş Takımı Restorasyonu, Start Stop Tuşu,.


Aracın tüm yüzeyinin özel temizlik solüsyonu ile temizlenmesi ile aracın gövdesine uygun şekilde kesilen folyo profesyonel personelimiz tarafından arabanın yüzeyine uygulanır. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza. Kuruması için beklemeye gerek yoktur. SBS(Styrene Butadiene Styrene) katkılı polimer bitümlü örtülerdir.


Uygulamadan hemen sonra yüzey üzerinde yürünebilir. TUĞRA OTO CAM FİLMİ ARAÇ KAPLAMA MERKEZİ Yeşilce mah. Dış etkenlerden kaynaklı (dolu ve taş vurukları vb.) kaporta hasarlarını engeller. SARI, KIRMIZI, SİYAH VE MAVİ Renkleri mevcuttur.


Profesyonellik gerektirmeyen montaj kolaylığı. Stop , sinyal ve sis farları gibi çeşitli yerlerde kullanılır. Kaplama koruyucu tabakası çizilse bile onarılabilir.


Stop kaplama

Elastik yapısı sayesinde tüm yüzeylere kolaylıkla uygulanabilmektedir. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. Daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Epoksi zemin kaplama uygulaması, tercih edilen madde türüne ve kullanım amacına göre farklılık göstermektedir.


Boyalar, yapıştırıcılar, zemin kaplama , şeffaf epoksi, su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Epoksi su, asit ve bazlara karşı yüksek direnç gösteren bir kaplama çeşididir. Create your website today. Elgard Transparan Far, Stop folyo kaplama malzemesi Koyu füme 50x127cm. Arka stop camlarınız , sinyalleriniz ,tampon altı sis camlarınızı tamir edilir.


Stop kaplama

Hem bağlantı yerleri (ayakları) hem de üst yüzeyleri kırıldığı yerden onarılır. Share on Pinterest Share. Audi tt kırmızı stop kaplama.


Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar