14 Ekim 2016 Cuma

Dekoratif spot modelleri

Dekoratif spot modelleri

Spotlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Spotlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. DEKORATIF RAY SPOT KATEGORİYİ GÖR. Bütün bunları bir yana koyarak dekoratif ahşap tavan armatürleri ile evinizde Uzakdoğu havası yaratmanız da mümkün. Asma tavan uygulamalarında sıklıkla kullanılan spot lamba modellerinin gömme tipi ya da zemin yüzeyi üzerine oturan modelleri mevcuttur.


Daha önceki makalelerimizde İtalyan Abajur Modellerine yer vermiştik. Dekoratif amaçlı kullanılan spot lambaların. Mutfaklar İçin Çok Özel Avizeler. Enerji tasarruflu, dekoratif , güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada. Sadece iş yerlerinde ya da kafe ve restoranlarda değil son dönemlerde spotlar evlerde de kullanılıyor.


Led ışıklı spot lamba modelleri daha verimli ışığı daha az elektrik parası ödeyerek elde etmenizi sağlar, ancak bir de işin dekoratif boyutu var. Bu anlamda seçim yaparken ise ilk olarak asma tavanınızın kimliğini ve asma tavanın yapıldığı alanın dekorasyonunu göz önüne alın. Spot Fiyatları ve Modelleri 8ürün var.


Gömme Spotlar (832) Markalar A. Eviniz ve Mağazalarınız için dekoratif aydınlatmada en pratik çözümler için sizi bekliyoruz! Hele de farklı tasarımlara sahip asma tavanlar ev dekorasyonunu adeta uçuşa geçiriyorlar. Asma tavan dekorasyonu asma tavan spot aydınlatma modelleri dekoratif asma tavan spotları asma tavan led spot modelleri görselleri… Kartonpiyerlerin katili olarak adlandırdığım asma tavanların, ev dekorasyonuna inanılmaz bir katkı sağladığını kimse inkar edemez. Angel Spot Üçlü Sıralı Modern Sarkıt. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın!


Spot ışıklarla süslenebilen tavanlar, modern ve klasik dekorasyon tercihlerinde farklı ürün gruplarıyla oluşturulmaktadır. Kristal taşlar, abajurlu ürünler,. Endüstriyel renkli ray spot modellerine evinizin rahatlığında Aviled ile ulaşın!


Eduy lu bu modelleri kullanarak ışık ihtiyacınıza göre ampül seçebilir ve yaşam alanlarınız aydınlatabilirsiniz. Evinizi Aydınlatacak Sıva Üstü Spot Modelleri Nelerdir? Sıvaüstü spotlar, alternatif aydınlatma ürünleri arasında en çok tercih edilenlerdendir. Kullanıldıkları ortama şık bir görünüm katmaları ve dekoratif dokunuş sağlamaları tercih edilmelerine büyük etkendir.


Ayrıca model ve çeşit seçeneği de geniştir. Antre Aydınlatması Modelleri son yıllarda çok daha teknolojik ve modern tarz tasarımlar olarak ilgi görüyor. STRALA dekoratif aydınlatma 5t. Sepete Ekle Favorilere Ekle.


Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar