31 Ekim 2016 Pazartesi

Dipsiz gösterge ampülü

Dipsiz gösterge ampülü

Gösterge İbre Ampulü T- 8. Tıkla, en ucuz gösterge ampülü ayağına gelsin. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. GÖSTERGE AMPULÜ MİNİ DİPSİZ TAMPUL ADET AYNI GÜN KARGO Ürün yorumu yok.


En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TOPTANCI FİYAT GARANTİSİYLE. Philips kalitesiyle üretilmiştir.


Tüm satışlarımız faturalıdır. Aynı kategoride farklı ürün. Beyaz, Kırmızı, Mavi renk seçenkelri mevcut. Paket içeriği adettir.


D2R Xenon far ampulü bazı araçların fabrika çıkışı ampul soketine sahip özel bir zenon ampul tipidir. K watt güçlü beyaz ışıktır. Mrkz : Şaşmaz oto sanayi sit. MZ 25 3dipsiz ampül küçük ( gösterge ampülü ) yeni model yedek parça online satış sitesi. TIR VE KAMYON YATAKLIK YAZISII Sponsor Ürünler.


Ayrıca dileyen kapıda ödemeli sipariş verebilir. Bu parça Renault Rvb otomobillere uymaktadır. Kilometre saatinin ampülü yanmış, söktüm 12V. Tdipsiz ampül, ama bulamıyorum.


W var ,taksam göstergeyi eritir mi? TGÖSTERGE - İBRE AYDINLATMA AMPULÜ SMD. Far Ampülü , H 12V-55W. Cep Telefonunza Onay Şifresi Mesaj Gelecektir ! Kartı kendi adınıza olmalıdır.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. V ve 24V araçlar için normal ve dipsiz seçenekleri ile beyaz ve renkli park lambası ampulü , sinyal lambası ampulü ve gösterge ampullerini bu menüden inceleyebilir ve güvenli şekilde satın alailirsiniz. Siparişini vermiş olduğunuz TDipsiz Led ve Ampüller tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Kullanmak istediğiniz yerdeki ampulü soketinden çıkarıp, yerine aldığınız Led ampulü hızlı bir şekilde takabilirsiniz. Genelde çabuk bozulan yapısı var.


Led dipsiz ampulü , far park ampulü , stop lambası park ampulü ve km, kilometre, gösterge saati dipsiz ampulü aksesuarları, internetten satış sitesi. Daha önce temizlik ve ampul değişimi yaptım, 1. W dipsiz gösterge ampulu kullanıyor fakat çok etki etmedi. Daha yüksek güçte ampul kullanırsak zarar verirmi tavsiyeleriniz neler? Müşteri temsilcimizi arayınız.


Dipsiz ampul diye tabir edilen Tmodel ampul tipidir. Bu ampuller volt W gücünde. Mavi led gösterge ampulü varmıdır, araştırmak gerek. Ancak Tmavi renkli ampul satılıyor. Tampül olarak geçiyor eğer minik dipsiz ampülse.


Dipsiz gösterge ampülü

Park ampulü gibiyse Tolarak geçiyor. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Hiçbir yerde yok tdipsiz gösterge ampulü. Hepsini görmek için tıklayın.


Yorum Yap - Yorum ( ) Sepete Ekle STOK SORUNUZ. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. Ben 5w taktım daha az ışık verdi. Sanırım boşuna 15TL değil tanesi.


Dipsiz gösterge ampülü

Daha dün akşam Hamdi ile konuştuk bu şapka. Türkiye’de en fazla araç markasına ürün satışı yapan otomotiv yedek parça sitesi olarak lider konumdadır. Yanlış hatırlamıyorsam dipsiz ampul , gösterge ampul v. KARGO BİLGİLERİ: Ürünleriniz sağlam bir şekilde paketlenerek kargoya verilmektedir.


Siparişlerinizin kargoya teslim edildiği gün akşamı kargo takip numarası ilgili kargo şirketi tarafından telefonunuza sms olarak bildirilmektedir. Bugün ödemesi kredi kartı - havale - eft ile yapılan tüm ürünler ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Aracınız için herşey otomarketin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar