31 Ekim 2016 Pazartesi

Otopark cizgileri

Otopark cizgileri

Soğuk boya ile yapılan otopark çizgileri ise mikron bazında inceliklerde uygulanmaktadır. Günlük hayatımızda sıkça kullandığımız araçlarımızı otoparklara parkederken, otopark içindeki trafiği düzenleyici olarak kullanılan çizgilere otopark çizgileri demekteyiz. Bu bölümler otoparkın boyutuna göre ayarlanmakta olup, standart bir yatay uzunluğa sahiptirler.


Detaylı bilgi için tıklayınız. Uzman Yol Çizgileri olarak faaliyette bulunduğumuz otopark ve yol çizgi sektöründe kazanmış olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın heyecanını duymaktayız. Siz saygı değer müşterilerimizi de referans sayfamızda görmekten onur duyarız. Yol çizgileri,açık otopark çizgileri ve kapalı otopark çizgileriniz projesinde ve istekleriniz ön planda tutularak otopark çizgisi konusunda uzman ekiplerimizce yapılmakta ve en uygun otopark çizgi fiyatları ile çözüm ortağınız olmaktayız. Aynı zamanda park çizgi butonu 2cm yüksekliğindedir Bu yükseklik , park yeri işgalini önlemek amacı ile planlanmıştır.


Ayrıca kaldırım bordür taşlarının boyanması için çok idealdir. Başlıca kullanıldığı alanlar: Şehir içi ve dışı yollar, endüstriyel alanlar, imalathane ve depolar, havaalanları ve tersaneler, otoparklar , siteler ve alışveriş merkezleridir. Park etme durumu ve yol kenarı uzunluğuna göre park ölçüleri ve 1m’lik yol kesimindeki park adetleri Tablo 1’de verilmiştir. Buralardan birisi çift kompetanlı boyadır, bu boya ila derece arasında kurur. Büyük konut projeleri , AVM projeleri , Havalimanları gibi alanlarda otopark trafik düzenlemesi yaparken tasarladığımız sistemi otopark çizgileri , trafik levhaları , delinatörler , kauçuk hız kesiciler , kolon ve duvar taramaları , metal araç park stoperleri gibi unsurların bütünüyle değerlendirildiği bir şekilde.


Soğuk boya uygulamalarını çizgi kamyonu ve daha küçük ölçekte tekerlekli el makineleriyle uygulamaktayız. Uygulama alanları ise şehirler arası yollar , il yolları , havalimanları , sanayi tesisleri içi , otoparklar ve bisiklet yolları gibi alanlardır. Ekip Çalışması Profesyonel olmak yetmez, takım uyumu ve teknik yeterlilik ile birleşince ortaya kusursuz iş çıkar. Basketbol ve tenis sahalarına, yürüyüş ve bisiklet yollarına çözümler üretiyoruz. Açık otopark alanlarını ve kapalı otopark alanlarını asfaltlıyoruz.


Kapalı depo ve açık depo yerlerinin iç ve çevre alanlarına çözümler üretiyoruz. Büyük otoparklar için iniş ve çıkış rampaları farklı konumlarda olmalıdır. Eğimin ideali civarı olmasıdır. Trafikte Yol Çizgileri ve Anlamları.


Otopark cizgileri

Hangi Yol Çizgi Tipi Nerelerde Kullanılır? Otopark tek yönlü rampa genişliği 2. Kapalı otopark tasarımlarında genellikle kolon açıklık mesafesini kurtaran ve araçların rahat sığabileceği 8cm. Bilgiç Dekor, hizmetini vermiş olduğu fabrika yer çizgisi ve otopark yol çizgisi uygulamalarında müşterilerine en iyi çalışmaları sunmaktadır. Bu alanda verdiği hizmetlerin en verimli şekilde kullanılması için yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahiptir. Yol çizgileri, işyerleri ve fabrika çizgi ve levha çalışmaları, yaya geçitleri ve benzer tüm çizgilendirme işaretlendirme işleri için bizi arayın.


Yol ve otopark çizgileri, Araçlarımızı park ettiğimiz otoparklar günümüzde trafik yoğunluğu fazla olabilen, bilhassa hafta sonları yada özel günlerde yer bulunamayan alanlardır. Bu sebeplerle otoparkların trafik mühendisliği ilkelerine uygun olarak trafik projelerinin yapılması ve usta eller tarafınca bu projenin uygulanması gerekmektedir. Anahtar Kelimeler : yol çizgisi,yol çizgi boyası,yol çizgiyi boyayan firmalar,yol çizgi boyamaları,yolçizgisi otopark boyama,asfalt boyama,border taşı boyama,bordır boya,çizgici , otopark çizgileri, otopark yolçizgileri, yol çizgileri, duvar boyama, bordür boyama, yol çizgi firmaları, yürüyüş yolu boyama, bisiklet yolu.


Açık ve kapalı otopark çizgileri, uygulanacağı zeminin özelliğine ve kullanım amacına göre boya tercihi yapılarak uygulanmaktadır. Firma Profilimiz : Pratikdir. Proje tertibine 1uyar. OTOPARK DİZAYN Marka tescili firmamıza aittir.


Yüksek basınç, boya kalitesini ve mukavemetini arttırmakta ve tamamen pürüzsüz, keskin kenarlar ve yüzeyler elde edilmektedir. ANKARA YOL ÇİZGİ UYGULAMA. Park Yeri Çizgileri: Araçların duracakları yerleri belirlemek amacıyla park yerlerine çizilen çizgilerdir.


Yaya Geçidi Çizgileri: Yayaların karşıdan karşıya güvenle geçmelerini sağlamak amacıyla taşıt yolu üzerine çizilen çizgilerdir. Uygulamalar cam kürecik uygulaması ile reflekte özelliği artırılır. Fabrika Yolları ve sahaları , Açık kapalı otopark alanlarına profesyonel ekiplerimizle asfalt hizmetimiz siz değerli müşterilerimize sunulmuştur.


Başlıca hizmetlerimiz , otopark çizgileri, kapalı otopark çizgileri, yol çizgileri, kapalı otopark duvar ve kolon boyama işleri, kolon ve duvar tarama işlemi, yönlendirme levhaları. Aracın kontrolünü yön tuşları ile sağlayabilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz her başarılı park için puan kazanırsınız. Park edecek sürücülerin, araçlarını çizgilerle ayrılmış bölümlere düzgün bir şekilde bırakmaları gerekmektedir. Kutup Elektronik, otopark , otomatik kapı ve güvenlik sistemleri konusunda faaliyet göstermekte olup,.


Dolayısıyla araç çarpması sonucu meydana gelen kazalar minimum seviyeye iner. Büyük işletmelerde bu yolların önemi büyüktür. Forkliftler’in ve diğer benzeri taşıtların park edecekleri alanlar da bu çizgiler sayesinde belirlenmektedir. Oyuna yüklenmesinin ardından play butonuna basarak giriş yapabilirsiniz.


Bölümlerde araba ile hareket halindeyken dikkatli olmalı ve kaza yapmamaya çalışmalısınız. Diğer İşaretleme Elemanları. Park Yasağı Çizgileri: Park etmenin yasaklandığı kesimlerde bordür taşlarına veya kaplama üzerine çizilen çizgilerdir.


Diğer işaretleme elemanları da kenar taşı,oto korkuluğu,bordur taşı gibi elemanlardır. Bu alanda yapmış olduğu çalışmalar kendi referansları onu bu alanda tanınmış bir firma yapma yolunda ön sıralara çıkarmaktadır. Düz yollarda kenar taşları arası metredir.


Birlik Yapı firması olarak otopark yol çizgisi alanında yapmış olduğumuz çalışmalar tek kompenantlı otopark yol çizgisi, epoksi otopark yol çizgisi, yaya işaretleri ve forklift işaretleri olarak sıralanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar