12 Ekim 2016 Çarşamba

Yangın kapısı panik bar

Yangın kapısı panik bar

Erkal panik bar yangın kapısı kilitlenebilir dış kolu. Erkal Erkoç yangın kapısı panik bar kilidi kolu çift kanat için Sola açılan. Müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile ise kapı üreticilerinin ana tedarikçisi olmuştur. Sadece çelik kapılarda değil, aluminyum, ahşap, cam ve plastik kapılara uygulanabilir ilave bir aparata gerek yoktur. Kapı kapandığında kapının altındaki boşluğu kapatarak duman, yangın ve ses.


Yangın kapısı panik bar

DKP sac, kanat kalınlığı 1mm DKP sac veya galvaniz sacdan üretilmektedir. Dış saç koruma içinde ısıya dayanımı arttıran ısı bariyeri ise mevcuttur. Kampanyalar, Duyurular ve Ürünler Hakkında Her Türlü Gelişmeden Haberdar Olmak İçin Mail Adresinizi Kayıt Edin! Panik bar (push- bar ) mevcuttur. Briton panik bar , çif kanat acil çıkış kapısı kilidi, kanat kapı kullanan iş yerleri için, ikili yangın kapısı olan işyerlerinde, bir kanadı sabit aşşağıdan yukarıya push bara basıldığı zaman zemine ve yukarıya kilitleyen diğer kanadıda orta demir ile sabit kapıya montelenen panik bar çeşididir.


Kolaylık ile sağ ve sol olma özelliğine sahiptir. Omni panik bar sistemleri kullanımı kurulumu oldukça kolaydır. Gömme ve dıştan takmalı panik bar modelli vardır.


Bazen yangın kapılarının yeri geniş olur, o zaman çift kanatlı yangın kapıları yapılmaktadır. Bu tip kapılar için özel çift kanat panik bar kolları bulunmaktadır. Bu konu da biraz niş konulardan ama çok fikir sahibi olan yok ve artık yeni yönetmelik gereği tüm binalarda zorunlu bu yangın kapıları. Merkez Adres : Fevzi cakmak cad. Bina sahipler ve projeyi yapanlar bunu bildikleri halde kalitesiz ve ucuz panik yangın bar kapısı alarak can sağlığını tehlikeye atmaktadırlar.


Dışarıdan kolla açılma şansı yoktur. Sahip olduğu yangın dayanımı, duman ve alev geçirmezlik özelliği, dışarıdan kilitli olsa bile içeriden sürekli çıkış imkanı veren panik bar. Camlı yangın kapısı Ankara için sitemizde arama yaparak ürünlerimizi görebilirsiniz ve dilerseniz satış temsilcimiz ilet bağlantı kurabilirsiniz.


Yaylı menteşe, panik barlı yangın kapısının üzerinde bulunan farklı bir menteşe. Paslanmaz yangın kapısı prestij ve dayanıklılık için tercih. Bu nedenle, izole edilecek bölümler arasına yangın kapıları konulur. Bu kapıların üzerinde push-bur ( panik bar ) yani, kolayca açılabilen mekanizması olan açma kolu olmalıdır.


Bir kattaki kişi sayısının 50’ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın güvenlik holü kapıları kaçış yönünde kapı kolu kullanılmadan ( panik bar veya benzeri düzenekler) açılabilecektir. Hidrolik Kale 2Modeli Kale Çift Kanat. Kapı kasaları 5mm sacdan yarım kasa olarak üretilmektedir.


Yangın kapısı panik bar

Kapılarda kol-kilit veya panik bar kullanılmaktadır. YAN GIN KAPISI TEKNİK BİLGİLER. Bu ürünler sizin isteğinize göre değişkenlikte gösterilebilmektedir. Standartlarına göre monte edilmiş kilit, silindirik anahtar ve yangına dayanıklı siyah renkli kapı kolu bulunmaktadır. Kaçış amaçlı kapılarda panik bar ilave edilmektedir.


Kapıda yangın sertifikalı, yangına bir-iki saat dayanıklı cam kullanılabilmektedir. Isı ve duman yalıtımlı, cam bölmeli, panik bar sistemli yangın kapılarının dış kaplamalarında da yine fikrinizi alarak, müşteri memnuniyeti misyonunu gerçekleştirmenin rahatlığını derinden yaşamaktadır. Sürgü mekanizması panik barlı kapı uygulamalarında panik bar ile senkronize çalışır.


Opsiyonel olarak soğuk duman fitili, hidrolik, barel (silindir), panik bar , pencere, manyetik tutucu, hareketli alt süpürgelik ve paslanmaz aksesuar seçenekleri ile birlikte gerektiğinde tuvalet kapıları şeklinde de kullanımı mümkündür. Firmamızın sizlere sağlamış olduğu kale panik bar yangın kapısı kazandırılmış olan tüm özellikleriyle sizi rahat edeceğiniz güveni sağlamakta ve firmamızdan satın alacağınız ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olurken montajı ile alakalı birçok bilgiye de sahip olursunuz. Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Dış taraf Yangına dayanımlı panik bar kol.


Kendiliğinden kapanmayı sağlayan yaylı menteşe. Soğuk ve sıcak olmak üzere iki adet duman contası. BerDATA yangın kapısı çözümlerinde uluslar arası kalite standartları doğrultusunda yerli ve yabancı markaları kullanarak proje.


Yangın kapısı panik bar

KLASİK ÇOK AMAÇLI YANGIN KAPILARI – ve 1dakika yangına dayanımlı. Sağlam, fonksiyonel, estetik ve sertifikalara uygun, yüksek performanslı üretim özelliklerine ek olarak tüm aksesuar seçenekleriyle farklı mekanlarda kullanım avantajına sahiptir. YANA KAYAR YANGIN KAPILARI:Standart olarak termal tetikleyici ve isteğe bağlı olarak manyetik kontak ile yangın esnasında otomatik olarak kayarak kapanan yangın kapıları , tek ve çift kanat olarak sipariş verilebilmektedir.


Ayrıntılar için lütfen arayınız. Bu ürün için oluşturulan panik bar kilit açma sisteminin doğru bir şekilde çalıştığı ve aynı zamanda da belirli aralıklarla bakımının yapılarak kontrollerinin yapılması çok önemlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve arka kol uygulandığı gibi, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha fazla insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir. Yangın Kapıları üzerinde kullanılan kilit mekanizmasıdır. KALE PANİK BAR KOLU KİLİTLENEBİLİR YANGIN ÇIKIŞ KAPISI DIŞ KOL.


Levhaları Yangın Çıkış Kapısı Pvc (25x35) 135. Tek hamle ile çıkış yapmanızı sağlar. Her kapının üzerinde panik bar bulunmalıdır. Diğer tercih edilecek aksesuarlar için kapı içinde uygun yerlerde destek plakaları mevcuttur. Yangın kapısı panik bar Yangın kapısı genel anlamda tüm yapılarda kullanılması zorunludur.


Menteşe 1:Bilyeli menteşedir. Dikey ayarlamalara olanak verir. Kapının kendini kapamasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar