6 Ekim 2016 Perşembe

Yangın dolabı levhası

Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz. Yangın hortumu dolabi uyarı levhası. Duvar yüzeyi gibi pütürlü yüzeylerde kullanılması tavsiye edilmez. Standart olarak 25x35cm’lik ölçüde üretilir.


Pvc,Sticher ve Sac levhalarınız için en geç iş günü içinde kargoya verilecektir. Dolap , pano yüzeyi gibi ahşap ve metal yüzeyler tavsiye edilen uygulama yüzeyleridir. Tüm özel siparişleriniz en kısa sürede.


PVC MALZEMEDEN ÜRETILMISTIR. Tüm ürün tasarimlari SAGLIK ve GÜVENLIK ISARETLERI YÖNETMELIGI ne uygun olarak hazirlanmistir. Gündelik hayatımızın pek çok yerinde karşımıza çıkan çelişkili durumlar karşısında bazen ne yapacağımız konusunda belirsizlik yaşarız. Bu belirsizlikler her zaman çok önemli olmasa da kimi zamanlarda can güvenliğimizi tehlikeye atabilecek riskli durumlar haline gelebilir.


Dolap pano yüzeyi gibi ahşap ve metal yüzeyler tavsiye edilen uygulama yüzeyleridir. Piyasanın en uygun yangın dolabı fiyatlarını firmamız bünyesinde bulabilirsiniz. Yapılacak denetimlerde tam puan alacağınız.


LEVHALARIN GÖRÜŞ MESAFESİ. Foreks üzerine Sıvama Folyodur. Levha üzerinde bulunan sembol ile alt kısımda yeralan sloganın aynı anlamı taşıması gerekmektedir. Yönetmeliğe uygun olmayan ürünler kullanmamalısınız. Fotoluminant güneş veya lamba ışığını depolayıp, karanlıkta ışığı kendiliğinden vererek, levhaların görülmesini sağlar.


Doğru levhalar, doğru yerlere konulmalıdır. Levhalar, uluslar arası renk, biçim standartlarına uygun olmalıdır. Elektrik kesiminde otomatik devreye girer.


Exit uyarısı Şarj edilebilir. Sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetleri inceleyin. Karanlıkta görülebilmesi için ışığı hapseden fosforlu levha kullanılır. En yaygın olarak baretler, gözlükler, eldivenler, kulaklıklar, iş ayakkabıları, iş pantolonları, tshirtleri, iş yelekleri, iş tulumları, iş önlükleri, yağmurluklar, emniyet kemerleri, hijyenik koruyucular, kaynak malzemeleri, gaz ölçüm cihazları, güvenlik duşları, yangın ekipmanları, ışıklı, konik bariyerler, hız.


Yangın dolabı levhası

Ankara hizmetli firmamızda, yangın dolapları bina içi yangın dolapları ,yarı sert hortumlu dolaplar ,yassı hortumlu yangın dolapları , yangın söndürme tüpleri dolapları , yangın hidrantları, köpük dolapları , yangın hortum makaraları ile sizlere hizmet vermektedir. Acil Yönlendirme Armatürleri. Sticker Etiket için geçerlidir.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Altın ve Gümüş Varak Yaldız Baskıları Ücrete Dahil Değildir. Zarf Baskıları Ücrete Dahil Değildir. Makara hareketi 180°’dir. Bu sayede hortum her yöne rahatça çekilebilir.


Doğal ve suni aydınlatma kaynakları bu malzeme için şarj görevi yapar. Bka yangın tüm işyerlerine yangın algılama, yangın ihbar, davlumbaz, delect otomatik, yangın sistemleriyle acil çıkış armatörleri, yönlendirme levhaları gibi birçok ürünün satış montaj ve danışmanlığı hizmeti vermektedir. Fosforlu Yön ve İş Güvenlik Levhaları. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. TL (15) konozgur-mobilya 100. Levhası İlk Yardım Dolabı Pvc (25x35). Fotolümen levhaları fosforlu yangın dolabı levhaları Fotolümen levhaları.


Yangın dolabı levhası

Isıl kapasitesi 3kW’ın üzerindeki kazan daireleri yangın dolabı yapılması zorunludur. DKP sactan mamul dolap kasası ve çift kat kıvrılmış dolap kapısı, mm DKP sactan imal edilmiş dolap arka montaj plakasına sahiptir. Online yangın malzemeleri satışı.


Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 99. Boyutlarının en az 600x700x1mm olması beklenir. Uyarı Levhaları Flaşörlü Uyarı Lambas.


YANGIN SÖNDÜRME ürün yelpazesi piyasanın birçok farklı gereksinimini ve güvenlik gereksinimini karşılar. Merhaba çok güzel detaylı bir açıklama yapmışsınız fakat üretim alanları için belirtilen yangın dolabı. Hakkımızda İhtiyaçlarınızı en etkin şekilde karşılayacak cevapları üretirken, çözüme yönelik projeler geliştirmek ve uygulamalarınızı doğru ürün seçimleriyle mükemmelleştirmek için bizi arayın. EEC’ye uygun işaret levhası bulunmaktadır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Cam kapaklı ve saç kapaklı olarak farklı tipi mevcuttur. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Prensip olarak bir yangın dolabı diğerini koruyabilecek uzaklıkta olmalıdır.


Fotolüminesan yönlendirme levhaları , yangın -deprem vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar