21 Ekim 2016 Cuma

Led trafosu 30 amper

Led trafosu 30 amper

Aynı Gün Kargo İle Teslimat. Volt İle Çalışan Ürünler İçin. Genelde Şerit led ve benzeri aydınlatma ürünlerinde kullanılan adaptördür. Amper Slim Kasa Led Adaptör.


Kendinden Fanlı Soğutuculu modeldir. AMPER ŞERİT LED TRAFOSU KAMERA ADAPTÖRÜ. TL fiyatla şerit led trafoları kategorisinde ! Fanlı led trafosu aper Fiyat: 4TL. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Ters bağlantı garanti kapsamı dışındadır. Trafo girişi 2volt çıkışı volttur. Uskey Power Supply 12V A Adaptör Trafo. V PLASTİK KASA TRAFO LED DRİVER KAMERA. Led Ürünler Online Sipariş Edin.


Bir Asta Reklam kuruluşudur. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. ONLİNE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ Daha.


W eder ve benim kullandığım şerit led çipli ve metrede tane dışı silikonlu olandan. Tek çiplide maksimum metre şerit ledi çalıştırır. Spot adaptörü sabit akımlıdır sökme kullan. TL civarı dediğin ürün aklıma yattı gibi abi fiyatıda iyi, link varmı? Bu modeller içerisinde 5 6 hatta mekanik özelliklerde 1W güç değerinde daha güçlü.


Geniş kasaya sahip olan 2volt şehir şebekesini volt amper watt çevirmektedir. Led Paneller Kategorisinde En Popüler Ürünler. A LED ADAPTÖR, 10A LED ADAPTÖR, 15A ADAPTÖR, METAL KASA ADAPTÖR, LED ADAPTÖR MARMARİS, METAL KASA LED ADPTÖR, DİĞER ADAPTÖRLER İLE sanerticaret. Trafolar metal kasa modeli ve sahip olduğu amper özelliklerine göre değişkenlik gösterirler.


KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ ==‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ KREDİ KARTLARINA TAKSİT. Led Trafosu - Driver,12v ve 24V Led Trafosu. Sesa Aydınlatma Elektrik Pazarlama San.


Led trafosu 30 amper

Vegamax markalı kendi ithal ürünleri ile sizlere hizmete, büyüyerek devam etmektedir. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Kullanılmadığı sürelerde elektriği led trafosu girişinden kesilmesi kullanım ömrünü arttıracaktır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Pozitif Oran: 00: 00: 00: 00: 00: E-BÜLTENE KAYIT OLUN. En uygun led trafosu ve kumanda modellerini güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Kalite diğer ürünlere sitemizden bakabilirsiniz.


Led trafosu 30 amper

Diğer ürünlerimizi inceleyin. TL Vergiler Hariç: 400TL. Karşılaştırma listesine ekle. Tümü Göster LED ÇEŞİTLERİ. Ayarlı Güç Kaynağı Test Cihazı.


LED lerinizi rahatlıkla çalıştırır. Arkadaşlar anfinin kaç amper çektiğini biliyoruz diyelim şerit led trafoları ile anfiyi beslemek doğru mudur? Kısaca 3volt tepe voltajdır RC osilatör sayesinde bu yüksek amper ledlere tam olarak verilemez.


Modül led ve Şerit Led uygulamalarınızda Sorunsuz kullanabileceğiniz Kaliteli adaptör çeşitlerini inceleyebilir güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Ana Sayfa Şerit Led Güç Trafoları. Led Tabela Aydınlatmada Kullanılan Trafolardır. Led Sayısını 3e bölün Çıkan Sayıyı ile çarpın.


Led delik yerlerini delme Hizmeti Sonraki 5delik. Bu konu ile ilgili Bilgilendirme videosu. Tüm fiyatlar (2) Tüm fiyatlar (2) SıralaEn ucuz Kargo dahil Satıcı puan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar