13 Ekim 2016 Perşembe

Kablosuz kapı altı logo

Kablosuz kapı altı logo

Aracınıza Hiçbir Zarar Verilmeden Montajı Yapılabilen Bir Üründür. Paket İçeriği: Adet Yeni Nesil Kapı İkaz Işıklı Logo Lazer Lamba. Seat Leon FR kapı altı kablosuz lazer logo delme sökme yok yapıştır kullan Ürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ARAÇ KAPI ALTI KABLOSUZ LOGO LAZER. Aracınızın kapı altına kesme biçme ve delme işle gerektirmeden kablosuz bir şekilde monte edilmektedir.


Aracınızın kapılarını açtığınızda ister aracınızın logosu ister firmanızın logosu veya başka şekiller yere 3D lazer şekilde yansıma yapar ve aracınızı fark edilir kılar. Her amaca hizmet eden bu muhteşem ürünle insanların tüm dikkatlerini üzerinize çekin. Ev veya işyerinizdeki kapı girişlerinde istediğiniz görüntü ile insanların ilgisini çekin.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Seat leon FR kapı altı hayalet lazer logo kablosuz. Delme sökme yok yapıştır kullan. There are no reviews yet.


Gönderen Konu: Kapı altı Logo Bağlantısı? Okunma sayısı 9defa) Üye ve Ziyaretçi konuyu incelemekte. Gizli Üye) Aktif Toyotacı. Döşeme alt kısmında karşılığı boşluk olacak uygun bir yerden paket içerisindeki yuvarlak delik açmak için kullanılan matkap ucu ile delik açılır.


Lazer logo lambası üzerindeki somun ile deliğe sabitlenir. Daha öncesinde herhangi bir kapı altı aydınlatma almanıza yada araç üzerinde çalışan kapı altı aydınlatma olmasına gerek yok. Aracının kapılarının altına monte edilen hayalet logo lar kapı açıldığında otomatik olarak yanmaktadır.


Fanatiği olduğunuz takımın amblemi artık muhteşem görsel şöleni ile araçlarınızda. Büyük takım amblemli LED Logolar muhteşem görünümü ve orjinal renk kalitesi ile aracınıza şıklık katacak. Alarm Sistemleri fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


Giriş Yapın veya Üye Olun. Hyundai Forum Forum Hyundai HyundaiClubTr. Bende ön kapı için Alfa Romeo 1kapı altı led logo aldım. Kablosuz Araba Kapı Işığı Hoş Geldiniz. Ne varki ankara ostimde 6-yere gittim hiç biri takamadı arabaya.


Kablosuz kapı altı logo

Yapışkanlı modellerinide arastırdım. Sonucta yine kapı delinecek ve yapışkanlılar zamanla yerinde kayıp düşüyormuş boş yere yapışkanlı almayın. Logo ışığı arabanın kapısını açtığınızda zemine lazer led ışık yansıyacak ve kapıyı kapattığınızda sönecektir. Logo boyutu ayarlanabilir renkli ve kaliteli görsel logoludur.


Hem sağ hem sol kapı altı ışık ve montaj kiti. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla kablosuz kapı altı led ürününün 1 kadarını karşılarlar. Kapı açıldığında lazeri yola yansıtır ve oldukça şık ve havalı bir görüntü ortaya çıkar. Bu lazerli logo yansıtıcı sayesinde aracınızın karizmasını yükseltin. Su geçirmez ️Kolay Uygulama ️Güç Çıkışı: 3W-5W ️Çalışma sıcaklığı:-40C ~ 105C ️La.


Carub Amg Tip American Park Sinyal Lambası Takım Duylu indirim. Boostzone Uzaktan Kumandalı Sese Duyarlı Araç İçi Silikon Neon Led Aydınlatma 6TL 0. Adet Ford Için LED Araç Hayalet ışık Durumda HOND ALT MITSUBISHI Işık nezaket led araç lazer projektör Logo Hayalet Gölge işık. Kapı altı logo elektrik tesisatı gerektirmeden yapabilirsiniz takılması çok kolay istediğiniz zaman da sökebilirsiniz arabaya ayrı bir hava ve arabanıza değer katıyor ve oldukça şık gösteriyor - letgo. AirPods kablosuz kulaklık.


Kapı Altı Logo 3D Skoda 8TL 50.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar