29 Haziran 2017 Perşembe

Akvaryum su altı lambası

AKVARYUM SU İÇİ LED LAMBA. TL 5TL (1) BERAYPETSHOP 46. Evcil Hayvan Ürünleri kategorimizde akvaryum Aydınlatma ürünleri ve malzemelerini bulabilirsiniz.


Genellikle led ampul ve led lamba kullanılarak tasarlanan su içi lambalar, diğer akvaryum lambalar. Led ışıklı hava taşı, su altı renkli led lamba ve su içi floresan lamba akvaryumunuzu zenginleştirebileceğiniz su içi lamba çeşitleri arasında yer alıyor. Merhaba arkadaşlar elimde şimdiye kadar diyer tfloresanlarımın yanında ek olarak kullandığım floresan su altı lambası var , su altı lambam 30sm 9w üstünde bitkili ve bitkisiz tanklar için fln yazıyo acaba bunun yerıne bir 11w tasarruflu ampul veya led ampul koysam akvaryumda daha efektif olmaz mı ne dersiniz akvaryumdaki. Daha Fazla Ürün Göster  “Türkiye’nin pet ve akvaryum ürünleri tedarikçisi”. Su Altı Lambası Beyaz 10w.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Akvaryumda su içerisinde iki adet vantuz yardımı ile istenilen yere sabitlenerek kullanılır. Su ve neme karşı dayanıklı IPkoruma;.


Akvaryum su altı lambası

Bu durumda öğrenmemiz gereken en önemli 2. Kaliteli ve orjinal akvaryum aydınlatma ürünleri sadece burada. Roxin Su İçi Lamba Wt (Beyaz) 1Cm indirim. Ekstra indirimli fiyat. TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!


Bisiklet için el lambası montaj aparatı yapımı. Diğer Ek Bilgiler: cm. Havataşı ve su altı lambası bir arada. Görsel olarak çok güzeldir. Otamatik Ren renk yanmaktadır. den xilong xl-polarak ararsanız video bulabilirsiniz.


Akvaryum su altı lambası

Ana Menü Toggle navigation. Akvaryum Aydınlatmaları kategorili ürünler aynı gün kargoda! Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Tümü Göster Yedek Parça Reyonu. Su geçirmez yapısıyla havuz, fıskiye, akvaryum ve vazo gibi ortamları kolayca aydınlatabilmenizi sağlayacaktır. Toplam 1ürün görüntüleniyor.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Eğer bir arzusun varsa ev yapımı bir akvaryum lambası , o zaman oldukça uygundur.


Böyle bir lamba, bir teneke kutu içinden bir çeşit içki altına, bir kaideyle bir kartuşa ve kalay plakadan yapabilirsin. Su altı Lamba UV-15W CM. Degenbao YZ10w Grolux Mavi 33cm.


Akvaryum su altı lambası

Bitki Lambası T-Gün Işığı 15W-44CM. PL genellikle yemek çubuğu lambası olarak anılır ve başka tip bir floresan ışığıdır. Ya bir birine paralel iki floresanın ya kaynaştırılmasından ya da U-şeklinde bir floresandan oluşur. Tek bir bağlantı noktaları vardır ve çıkışı ve.


W Sualtı RGB Işık LED Uzaktan Kumanda Spot Işık. Ben her ikisinide kullandım hatta 3metrelik olanı 7metrede denedim. Biraz deforme olmasına rağmen çalışmaya devam ediyor. Kırmızı Yanak Su Kaplumbağası (Trachemys Scripta Elegans) (Singapur Kaplumbağası) Genel BakıHer ne kadar ülkemizde Singapur kaplumbağası olarak bilinse de ana vatanları Kuzey Amerika’nın güney bölgeleri olan, Florida, Meksika’dır.


Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum. Emre Avize Su Borusu Vanalı Masa Lambası. Masa lambası seçiminde kullanılacak olan masanın büyülüğü de göz önüne alınmalıdır. Küçük masalar için yer kaplamayacak modeller tercih.


Su kaplumbağası büyüdükçe akvaryum da genişletilmelidir. Bu lambanın birçok faydası vardır. Deniz kaplumbağaları denizlerde yaşayan sırtı kahverengi, altı beyazımsı sarı renkte olan bir canlı türüdür. Hayatlarının çoğunu kıtalararası. Led ışıklar son yıllarda akvaryum dünyasında yeni kullanılmaya başlayan bir aydınlatma metodudur.


T5′ler ise altı ayda bir değiştirilmelidir. Bu hesaba göre 1litre bir tankta 100W ışığa ihtiyaç duyulur. Setler, Su Sebilleri, Ocaklar, Derin Dondurucular Telefon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar