21 Haziran 2017 Çarşamba

Led plaka aydınlatma

Aracınız için her türlü oto LED plaka aydınlatma ampulü sayfamızda mevcuttur. Kredi kartına taksit, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. PLAKA aydınlatması için ULTRA BRIGHT beyaz smd ledli ampul.


Led plaka aydınlatma

Aracınıza daha yeni, modern ve modifiyeli bir görünüm kazandırır. Abartılı olmayan, orijinal, sade ve şık bir aksesuardır. Led ampuller CANBUS özellikli olup, ilave olarak özel dekoder arıza lambası engelleyici aparat ile gönderilecektir, arıza lambası yakmaz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. Sofit ampulü taktığınızda arıza ışığı yakmaz. K led ile süper parlak ışık verir. Problem, plakalık aydınlatması BAZEN senkronlu bir şekilde yanıp sönüyor. Aracı çalıştırınca sorun yok, durupta araçtan çıkarken iç aydınlatma yandığı anda bazen plakalıkta yanıp sönüyor.


Led plaka aydınlatma

Projede bu tarz ampullerin kullanımına son vererek, kendinden LED’li harf ve rakam gruplarını içeren kolay okunabilir plaka tasarımı yapılmıştır. Merhaba Arkadaslar plaka aydinlatmalarini led ile degisimimde ariza isigi yakmaktadir bunun bir cozumu yazilim diger cozumude videoda mevcut iyi seyirler. Tepe Lambası fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Photon otomotiv aydınlatma ürünlerini Kapıda (kredi kartı veya nakit)ödeme imkanı. Eft veya havaleye anında indirim imkanı. Dstributör garantisi ile gönderilir. Led plaka aydınlatması için orjinal taktırmanız çok daha iyi çünkü diğerleri arıza ışığı yakıyor.


Yakmasın diyede dışarıda yanıltıcı tarzı şeyler takıyorlar bunun içinde kablo filan kesiliyor buda aracınızın garantisini etkileyebilir ileride elektrik aksamıyla ilgili bir sorun oldumu servis direk bunu bahane. Led Kapı, Plaka ve Şç aydınlatma Ampulleri Duyurular. Birebir Uyumludur Tadilat Gerektirmez. Model Arası Araçlara Uyumludur.


K Beyaz Işık Vermektedir. Paket İçerisinde Adet Komple Plaka Ledi Bulunmaktadır. Fabia II Bu modele ait sorular, sorunlar, çözümler. Plaka Aydınlatma - Led Arızalanması Arkadaşlar selam, Daha öncede konusu geçmişti ama bulamadım.


Benim araçta plakaya led takılmış. Normal ampül tampon içinde kalıyor ama led içeren panel onun yerine takılmış olarak bi düzenek var. Sağ tarafta sorun olmamasına rağmen sol taraftaki led dir patlıyor. Güzel görünümlü led aydınlatmalı bir plaka ve hiç sönmeyecek bir ışık. Hepsini görmek için tıklayın.


Malesef Getz in dediğiniz gibi plaka aydınlatması sökülemiyor, tecrübe ile sabittir. LED AYDINLATMA ÜRÜN KATEGORİLERİ. Ampul değişimi için plaka aydinlatmalarini nasıl çıkarmak gerekiyor?


Led plaka aydınlatma

Canbus sistemi ile ampul arıza ikazı vermez. Pluxen led plaka lamba kiti, aracınızın orjinal plaka lambası sökülerek yine orjinal soketine bağlantı yapılarak tadilatsız bir şekilde montajı yapılır. Abilerim,kardeşlerim plaka aydınlatması için beyaz güçlü bir ışık istiyorum.


Wolksvagen grubu için yapılmış bazı ledler var beyaz baya sağlam ışık veren cinsten. O tarz bir ürün aramaktayım. Aracım hyundai elantra ampül tipi t10. Megane coupe plaka ayd. Plaka aydınlatması yapacağım ve plaka aydınlatmasının baya bi aydınlık olmasını istiyorum.


Bunun için bir tanesine tane superflux led koysam istediğim gibi olur mu? Açıklaması: Süper parlak ışık verir. Uzun ömürlü ve düşük güç tüketimine sahiptir. Dışardan alıp takacağınız ledler arıza ışığı yakmakta.


Ben tlye aldığım dipsiz beyaz ampülleri orjinalinde gelen sarı ampüllerle değiştirdim ve gerçekten araca farklı bi hava kattı. Satın alın Led Plaka Mercedes W2Güvenilir Çin Led Plaka Mercedes W2tedarikçilerinden. Serviste yaptırdığını söylemişssin, yalnız yetkili serviste böyle bir ürün yok diye biliyorum daha doğrusu sordum birine yok dedi. TLed Plaka Araç İçi Aydınlatma , aksesuarlar kategorisinde TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Veya kendimiz yapabilir miyiz bu plaka lambasini.


Frene basınca plaka aydınlatması da kırmızıya dönüyor. Endonezyada trend olmuş herhalde, her yerde bunu görüyorsunuz. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.


LED projektör ürünleri yüksek lümen değerlere sahip olduğundan, fabrika aydınlatma , depo aydınlatma , otopark aydınlatma alanlarında kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar