1 Haziran 2017 Perşembe

Kumandalı lamba

Kumandalı lamba

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Ayrıntılar ve projenin yapımı için BUYRUN DEVAM EDELİM.


Hem 2V ile duydan şarj edebilme, hem de içindeki aküsü sayesinde saate kadar elektrik kesintilerinde yanabilme özelliği ile tam adet LED lambadan oluşan bu muhteşem uzaktan kumandalı. Masa lambaları , tezgah lambaları , banyo dolabı lambaları , sarkıt lambalar , okuma lambaları , abajurlar, tuvalet masası lambaları da görev aydınlatması olarak kullanılır. Kaliteden emin olduktan sonra görev aydınlatmalarıyla dilediğiniz zevk ve estetik anlayışına göre evinizi tasarlayabilirsiniz. Kablo tesisat gerekmeden istediğini yere koyabilirsiniz açmak için elinizdeki kumanda ile açabilirsiniz.


Ekstra ampul girişi ile fazladan ışıma özelliği. Yüksek kapasiteli şarj özelliğine sahip kurşun-asit batarya içerir. Duyda kaldığı süre boyunca kendi kendini şarj eder. Duy Tipi: Eduya sahiptir.


Kumandalı lamba

Avize tepsisi paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kumandaya dokunmadığınız takdirde lamba dakika sonra otomatik olarak kendiliğinden kapanıyor! LED ampul ile, oldukca gibi az enerji kullanarak çok verim alacaksınız. Işık sensörü sayesinde karanlık odada aktif hale gelir. Bu ampulu gece lambası olarak veya 3-tane alıp oda aydınlatmasında.


Bim aktüel ürünler arasında yer alan uzaktan kumandalı şarj edilebilir led lamba hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bim kampanyaları arasında şarjlı led ışıldak ve led fener yanında uzaktan kumandalı şarj edilebilir led ampul de yer almaktadır. ADET UZAKTAN KUMANDALI LAMBA. DİKKAT : ÜRÜN AMBALAJI PRESLİ PAKET OLDUĞU İÇİN AÇILDIKTAN SONRA KESİNLİKLE İADESİ YOKTUR. Avizelerin üzerinde bulunan lamba sayısına göre birden başlayarak daha fazla sayılı ampul bulunduran avize seçeneklerine kadar farklı seçenekler bulunmaktadır.


Kumandalı lamba

Avize lamba çeşitleri bu sayılara ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Avize içerisinde kullanılan lamba türlerine göre de tercih yapılabilir. Kumandalı avize modelleri ve daha fazlası için Evidea. Yaz mevsimi, evlerin yenilendiği ve şen şakrak olduğu mevsimlerden birisi.


Dekorasyon değişikliği yapmak isteyen hanımlar, yaz mevsiminin vermiş olduğu enerjiyle beyin fırtınasına başlamış olabilirler. Aydınlatma fikirleri edinebilmeniz için ledli ve kumandalı avize modellerinin dünyasına göz atmanız gerekir. Banyoda, kilerde, dolap içlerinde, garajda, tavan arasında, bodrumda kısacası ihtiyaç duyabileceğiniz her yerde güvenle kullanabileceğiniz, işlevsel, mükemmel bir üründür. Tasarlanan sistem lamba devresi, RF alıcı-verici modülü, alıcı-verici devresi ve mikrodenetleyicili kumanda devrelerinden oluşmaktadır.


RF modülü ile uzaktan kumanda işlemi yapılmakta olup, aynı zamanda istediğimiz lambaların açılıp kapatılabilmesi için tane buton kullanılmıştır. Sta Lamba Lamba Zawani By. Floresan Lamba , okuma ışığı, kamp, bagaj, araç içi gibi çok amaçlı kullanımı olan beyaz aydınlatma lambası.


Led Lambaların ışıkları dışarı yansımaz. Uzaktan kumandası ile kolayca açıp kapatabileceğiniz ürün parlak beyaz aydınlatma sunan uzun ömürlü LED ampülü ile elektrik kesintilerini kabus olmaktan çıkaraak. Tek renk yanabilme ve otomatik olarak değişen renkleriyle dekoratif aydınlatma ihtiyacınızı tek lambada sunmaktadır. Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor. En ucuz fiyatları ile satın al.


Elektrik kesintisi ile karanlıkta kaldığınız günleri unutun! Ledli Ampul Takılabilir Şarjlı Lamba ile eviniz artık hep aydınlık. TL Vergiler Hariç: 9TL. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Arkadaşlar bugün logitech harmony 6aldım ve hazır elimde universal kumanda varken bir de odamdaki ışığı da kumanda ile yönetmek istiyorum.


Buffer Kablosuz Solar Bahçe Lambası Garden Lamp (Küçük) 2TL 2TL indirim. Ay-Yıldız Tasarımlı Ledli Dekor Lambası (mt) 5TL 4TL 10. Pratik dokun aç, dokun kapat çalıştırma mekanizmasının yanında uzaktan kumandası ile de kontrol edilebilir. Otomatik olarak renk değiştiren uzaktan kumandalı ampül aynı zamanda tek renk de yanabilme özeliğine sahip olup fonksiyonel bir kullanım sunar. Benzer Ürünler- Stokta Yok.


Tüketici elektroniği alanında incelemler yapıp sizlerin satınalma kararı sürecinize katkıda bulunmak istiyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cihazın ilk kullanımında eşleştirme gibi şeylerle uğraşmak gerekmiyor. Boyutlu Lambaları , evinizde yada ofisinizde dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. Lamba Üzeri Dimmerler Ses Dimmerleri Duylar Abajur Duyları Bahçe Duyları.


Artık lamba açıp kapamak için yerinizden kalkmanıza veya prizin önünü mutlaka açık bırakmanıza gerek yok. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. Uzaktan kumandalı bu harika ürün sayesinde metre mesafeye kadar ışığınızı açıp kapatabileceksiniz.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Seçenekleri Lütfen İletişimden Bilgi Alınız yada Beni Ara Formunu doldurunuz. Plazalar, ,Ofisler, Fabrikalar, Depo, Özel Bölümler, Siteler,işyerleri v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar