14 Haziran 2017 Çarşamba

G9 tasarruflu ampul

G9 tasarruflu ampul

Eviniz, Bahçeniz ve Atölyeniz İçin Aradığınız Herşey! CATA CAM SPOT ARMATÜR GÜL G9DUY IP(30ADET). GDuylu Tasarruflu Ampuller. GENERAL GAMPÜL 42w GAMPÜL FATURALI AYNI GÜN KARGO. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


TL (1) KILIÇLARELEKTRİK 100. GE Fırın Ampulü W EDuylu 3Derece Dayanıklı AYNI GÜN KARGO. Yıllardır oturduğumuz odada tasarruflu ampul kullanıyorduk. Dün odaya yeni bir avize aldık ve bu avizede kullanılan ampul türü G9. GDUYLU 40W 220V HALOGEN ILIK BEYAZ IŞIK AMPÜL 40WATT FATURALI GDUYLU 40W 220V HALOGEN ILIK BEYAZ IŞIK AMPÜL 40WATT.


Tasarruflu ampul fiyatları ile normal ampul fiyatları arasında fark vardır. Ampul Seçenekleri Halojen Ampuller. RÜN TALEP FORMU: Aşağıdaki formu doldurarak bu ürün ile ilgili görüşlerinizi belirtebilir veya belge talebinde bulunabilirsiniz.


Sarı ışık yayan bu LED ampul çevre dostudur ve uzun ömürlüdür. Ekonomik, kullanışlı ve dayanıklıdır. Yüksek ışık verimliliğine sahiptir. Gampul enerji ürünü sunuyor.


CFL) çekici bir ortam için konforlu ve loş ışık sunar. CFL ampuller yüksek performanslı, enerji tasarruflu ve uzun ömürlü ışık sağlar. Bu ampuller en fazla satılan enerji. Pelsan Aydınlatma Sanayi Ticaret A. YE OLUN TANIŞALIM, SİZE ÖZEL FİYATLARLA ÇALIŞALIM! Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin.


G9 tasarruflu ampul

Philips 15w Beyaz Işık ETasarruflu Ampul. Ticari müşterilere avantajlı fiyatlara ulaşmak için Üye Olun ve Ticari Fatura Adresi tanımlayın, sizi arayalım. GIşık halojen lamba fabrika tedarik OEM fırın lamba ampul tasarruflu.


Geleneksel akkor lambaların yerine akkor lambalar ile karşılaştırıldığında: 18W 25W akkor ampul 28w = 40W akkor ampul 42w = 60w akkor ampul 52WW = 70w akkor ampul 70w = 100w akkor ampul enerji tasarrufu = anlık 1ışık, hiçbir ısınma zaman mükemmel renk. Osram Halolux Halojen 42W E14-Duy Klasik Mum Ampül Şeffaf. Eğer enerji tasarruflu GLED Lambalar ihtiyaç duyuyorsanız, banggood. Burada herçeşit enerji tasarruflu GLED Lambalar bulabilirsiniz.


Siparişler (0) Stunning Shine Store. Viko Karre Serisi Viko Meridian Serisi Viko Artline Novella Serisi. Enerji Tasarruflu Ampuller Led Ampuller Plc Soketli Ampüller. O yıllarda pooüler olan halogen ampullerde başlayan ithalat ve satış hizmetleri, çağın gereksinimi olan enerji tasarruflu ampullerle devam etti. Spiral 30W enerji tasarruflu LED ampul.


W çift renk yuvarlak ince panel ışığı. RENESOLA 5W LED GDUYLU 220VAC BUZLU CAMLI AMPUL 450lm. TL E-Bültenimize Kaydolun! Bizi sosyal medyadan takip edin. LED DEKOR MUM TASARRUFLU (BUJİ) 5W EİTHAL.


G9 tasarruflu ampul

Beyazlara göre gözü daha az yoruyor. Led ampullerin diğer tasarruflu ampullere göre farkı ne diye soracak olursanız enerji verimliliği konusunda çok daha iyiler,daha uzun ömürlüler ve içlerinde zehirli gaz yok. Kullandığım eski philips ampul ile bunu kıyasladım. Toplam ürün görüntüleniyor.


Arası bize ulaşabilirsiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


G9 tasarruflu ampul

GU-- MR Duylu Ampuller Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. W GDUY LEDLİ KAPSÜL AMPÜL. Gduy ledli kapsül ampul , uygun fiyatlarıyla toptan alımlarda size kolaylık saglayacak şekilde aydınlatma market sitemizde satışa sunulmuştur. OSRAM,Osram Ampül Çeşitleri,. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


AN Elektrik Ampuller sayfasında yüzlerce ampul çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! Son zamanlarda bu minik tak-çıkar halojen lambaları civatalı duya sahip tungsten lamba biçiminde satışa çıkartmaya başladılar. En tasarruflu değil, yine de bir miktar tasarruflu. Lumen miktarına çok eğilmedim zaten fazla ışıktan rahatsız olan birisiyim.


Led Kapsul Ampuller - kategorisindeki ürünler. Yaptıgım bir inşaatın salonunu led spot 10W holunu ise tasarruflu ampul ile duz spot koydum ve sonucunda ısıkları gordugumdee led normal spota gore nerdeyse kat ısık yapıyordu. Ama bunun led ampülde de gecerlımı bılemıyorumm.


W led spota TL odemıslerdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar