28 Haziran 2017 Çarşamba

Lazer modül

Lazer modül

Arduino ile uyumlu olarak tasarlandığı için Arduino uygulamalarınızda kolayca kullanabilirsiniz. Merhaba arkadaşlar bu yazımızda KY-0lazer modülünün kullanımını anlatacağız. Sorularınızı yorum olarak veya iletişim bölümünden iletebilirsiniz. Koda ve devre şemasına geçmeden önce modülü tanıyalım. Please keep the lens clean to make the laser beam clear and bright.


Lazer modül

Before carrying on some laser DIY activities, please read about the technical information first and protect your eyes before laser ray. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Elimizdeki lazer modül , fotoresistöre ışın yollayacak. Işın geldiği zaman elimizde bir değer alacağız ve bunu Arduino okuyacak.


Eğer lazerden gelen ışın herhangi bir şekilde fotoresistöre ulaşamazsa elimizde farklı bir değer olacak. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Abone Olun Promosyonlar ve kuponlar hakkında güncellemeler almak için şimdi kaydolun. HVAC, Fanlar ve Isı Yönetimi. Lazer Güç kaynağı ve Bağlantı Aparatı. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Theodore Maiman optik frekansta lazer hareketini gerçekleştirmiş ve yazımızın ikinci kısmında bahsedeceğimiz yakut lazeri bulmuştur.


DonanıCNC lazer kesme makinesi, CAD programı, bilgisayar, sac malzeme ÖLÇME VE DEĞERLENDĠRME Modül içinde yer alan her öğrenme faaliyetinden sonra verilen ölçme araçları ile kendinizi değerlendireceksiniz. HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT. Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! Bu devre böylece bir Güç Push buton ile açılabilir yapısı ile çok güçlü 5mW yeşil lazer modülüdür. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol.


Lazer modül

Projelerinizde kullanabileceğiniz servo motordur. Piyasada en yaygın kullanılan uygun fiyatl. Adet Kırmızı LEDAdet Sarı LEDAdet Yeşil LEDAdet Mavi LEDAdet. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Kanada şeklindedir ve sırasıyla mavi lazer modülü ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Mavi lazer modülü ürünleri en çok North America, Domestic Marketve Western Europe ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence. Precision laser modules refer to modules in which the beam axis and the housing axis have been specifically aligned with one another. Laser White Light Modules ALBALUX is a novel white light module.


Lazer modül

Bu site çerez kullanıyor. SuperWave lazer teknolojisi Co, Ltd profesyonel bir Çin lazer modül üreticisi, biz her zaman sunabiliyoruz profesyonel fabrika ile lazer modülü ile güvenilir kalite indirim. Arkadaşlar daha önce yapmış olduğum 3d yazıcı için 500mw lazer modul ekledim makinayla tamamen uyumlu çalışıyor ekstra bişey yapmanız gerekmiyor gcode u karta yükleyip kullanabilirsiniz. Asagıda yardım aldıgım siteyi ekledim arkadaş detaylarıyla anlatmış.


Modül içeriğindeki öğrenme faaliyetinin uygulanması imkânı olmadığında, diğer okullarla ve işletmelerle iş birliği çerçevesinde uygulamalar yapılabilir. Modül ve yeterlikler programdaki uygulama sırasına göre alınacaktır. Klan Savaş İstasyonu İlgili konuyu inceleyebilirsiniz. EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI 10.


SINIF MEGEP MODULLERİ Modüllerin en son ve güncel hallerine buradan ulaşabilirsiniz Modülleri ders ders tek link halinde indirmek için buraya tıklayın. I2C bağlantısı ile oldukça kullanışlı bir modüldür. ADET ARDUİNO PIC ARM MİNİ LAZER DİYOT MODÜL 5V-650nm. Mean Well güç kaynakları ve Samsung led Türkiye distribütörüdür. Mean Well, led driver, Led sürücü, DC DC converter, sabit akım, Sabit voltaj, adaptör.


Arduino uyumlu projelerinizde kullanabileceğiniz 5V, 6nm lazer modülü. Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. En iyisini satın al odaklanabilir yüksek gç 2. Arduino gibi mikrokontrolcüleriniz ile kullanabileceğiniz pratik lazer modülüdür. Karşılık olarak LDR ile devre kurarak hırsız alarmı gibi projelerinizde kullanabilirsiniz. Sürücünün üzerinde bir potansiyometre var.


Lazerin gücünü ayarlamak için onu açabilirsiniz. Yazılımda csn ve ce pinlerini farklı tanımlayıp, diğer (miso,mosi,sck) pinlerini de SPI pinlerine takarsan bağlantı kurabilirsin. Lakin nrf modül kullanmaktansa, bir modül hem alıcı hem verici olarak çalıştığı gibi, aynı anda birden fazla modülle haberleşebiliyor. Z EKSEN MODÜLÜ Sadece malzeme fiyatına hazır z eksen modülü.


So here it is, a complet guide about how to make a focusable laser module with parts you have lying around. USB üzerinden güç alabilen bu modül ve kamera, çok kolay bir şekilde kısa mesafe projeksiyon cihazlarına monte edilebilir. Swap out the sensor in seconds, and always stay ahead of the competition.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar