23 Haziran 2017 Cuma

Aydınlatma direkleri

Yol aydınlatma direkleri ile dış cephe aydınlatmaları içerisinde de kendisine yer bulabilen led sistemleri son yıllarda müşterilerimizin dış aydınlatma direkleri içerisinden en fazla tercih ettikleri arasındadır. K POLİTİKASI OLINE İŞ BAŞVURU İLETİŞİM. Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri , klasik yol aydınlatma direkleri , nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri , ve modern yol aydınlatma direkleri , çok seçenekli sokak cadde elektrik aydınlatma ürünlerini bu platformda gezinip cazip fiyatları görebilirsiniz. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır.


AYDINLATMA DİREKLERİ Park Bahçe aydınlatma Ve toplumsal alanlarda kullanılan aydınlatma direklerini bu kategoride inceleyebilirsiniz. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. Tarihi taş evleri ve rüzgar sörfüyle ön plana çıkan Alaçatı, sahip olduğu ferahlık hissini bahçe aydınlatma ürünlerinize yansıtmak için oluşturduğumuz konseptimizi tercih edebilirsiniz.


Alaçatı, Bodrum evlerinde kullanılan mavi renginde hazırlayabiliriz. Park bahçe aydınlatma direkleri kategorimizde bulunan ürünlerimiz metreden başlayıp metreye kadar üretim yapılabilmektedir. Park, bahçe ve şehir içi yol aydınlatması için ideal bir modeldir.


Tasarımındaki sade çizgileri ile ön plana çıkmaktadır. Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin Fırsat ve Kampanyalardan Haberiniz Olsun.


Aksesuarlar,Masa Sandalye,Bank,Çöp Kovaları. Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler. Doğru kontrastı kurarak mobilyalarınızı çok daha güzel gösterebilir, evin güzel bölümlerini ön plana çıkarabilir, evinizi daha ferah gösterebilirsiniz. Evinizdeki renklerin ve atmosferin canlılığı için aydınlatma doğru yapılmalıdır. Cadde, kavşak, sokak, park, fabrika ve işyerleri aydınlatmalarında kullanılır.


Aydınlatma direkleri

Aydınlatma direği 0boy 300cm en 1cm. BGS-LED aydınlatma fiyatları ise ışık değeri, model, güç, ışık akışı ve renk tercihi gibi öne çıkan başlıklarla belirlenmektedir. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir. Bu yılı aşkın sürede birçok park, bahçe, konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik. Tek yönlü aydınlatma söz konusu olduğundan en çok tercih edilen modellerden bir tanesi direk gövdesinin bükülmesiyle oluşan poligon kesitli konsol tipidir.


Bahçe aydınlatma direkleri arasında farklı markaların ürünlerini bulabilir, ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. Bayrak direkleri kataloğu için tıklayınız. Yüksek yol aydınlatma direkleri doğru bir araç sürüşü ve yaya kullanımı için üretilen ürünlerdir. Yolun doğru aydınlatılması ile daha kaliteli bir yaşam alanı oluşturulur.


Direklerimiz kendi tesislerimizde üretilmektedir. Güç kaynakları yere yakın olan kurulum alanında bulunur. Poligonal modüllerin sıkı geçmesi ile oluşturulan tek parça direk. Lampeti Her Hakkı Saklıdır.


Park ve bahçe aydınlatma ,cadde aydınlatma ürünleri çeşitleridir aydınlatma direkleri. Hipodromunda Muhteşem Gec. Tavsiyemiz, bu ürünleri de değerlendirerek tam bir tasarım sağlayabilirsiniz. Tek-Galvaniz sizin isteklerinize göre, dekoratif aydınlatma direkleri , projektör aydınlatma direkleri , özel amaçlı aydınlatma direkleri ve spor tesisleri aydınlatma direkleri gibi ihtiyaçlara özel projeler ile işinizi hızlandırır ve kolaylaştırır.


Aydınlatma direkleri

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Alanda yer alan adet aydınlatma direklerinin bir örneği ise Türkmenistan Devlet Başkanlığı Sarayı’nın bahçesinde bulunuyor. Başlıca üretim malzememiz metal, ahşap, plastik ve. Kurumsal Hakkımızda Basın Odas ı İnsan.


Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye ihracat yapılmaktadır. Sinyalizasyon direkleri çok uzaktan net şekilde fark edilmektedir. Sürücü ve yayaların kırmızı ışıkta geçmesini ortadan kaldıran bu sistemle kazaların azalması sağlanmaktadır.


Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir. Bunların yaklaşık kadarı lamba direkleri , çelik borular ve kadarı diğer ışıklar ve aydınlatma ürünleri şeklindedir. EAD-1LA 10₺ Seçenekler.


EAD-2LA 20₺ Seçenekler. EAD-3LA 30₺ Seçenekler. EAD-4LA 40₺ Seçenekler. Havuz aydınlatma sistemi montajı ve bağlantılarını hatasız yapabileceksiniz.


EĞĠTĠM ÖĞRETĠM ORTAMLARI VE DONANIMLARI Proje, armatür çeĢitleri, kablo, anahtar çeĢitleri, klemens, ampül, el aletleri, aydınlatma direkleri. Tek-Galvaniz kendinden bükmeli aydınlatma direkleri , yekpare yapısıyla, konsol kullanmadan. Trafik konileri ile caddeleri daha düzenli hale getirin! Delinatörler ile park alanlarını düzenleyin!


DEKORATİF KORKULUK ve RGB LED AYDINLATMA YAYA ve KÖPRÜ KORKULUKLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar