12 Temmuz 2017 Çarşamba

Alçak tavan aydınlatma

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Bu ürünler mekandaki hareket alanını kısıtladığı gibi, mekanın basık görünmesine sebep olurlar. Bu ürünler genellikle dar alanların aydınlatılması için tasarlandıkları için küçük ebatlardadır ve kullanıldıkları yerin ölçülerine göre oldukça yetersiz kalabilir. Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok.


Yüksek tavanlı odalarda da klasik sarkıt lambalara ek olarak LED aydınlatma kullanılabilir. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Bu örnekteki lambaderler, tavana kadar bir aydınlatma sağlamıyor. Ayrıca daha yüksek bir yanılsamaya sebep olması bakımından yukarı ışık veren duvar aplikleri aydınlatma tasarımında tercih edilebilir.


Tavanı yüksek olmayan ortamlar için bir diğer çözüm de tavandan yapılacak spot ya da gizli aydınlatma lardır. Kartonpiyer arasından lambalar görülmeden yapılan aydınlatmaya gizli aydınlatma denir. Keza spot lambalar kullanarak alçak tavanlı bir evi dilediğiniz gibi aydınlatmanız mümkündür.


Gergi tavan sistemleri de alçak tavanlarda kullanılabilen aydınlatma seçeneklerindendir. Uygulama yapılacak yerin özelliğine göre odanın tamamına ya da bir bölümüne gergi tavan uygulaması yaptırılarak homojen bir aydınlatma sağlanabilir. Uzun sarkıt aydınlatma modellerini tercih etmemeniz daha sağlıklı olur. Eğer spot aydınlatma kullanmak için iş işten geçmişse, o zaman tavana monte edilen ancak sarkmayan malzemeler kullanın. Ek aydınlatma adına asma tavan tasarımların sık şekilde ve düzeyli renkleri ile kullanılır.


Neon ışıklandırma adına üretilmiş olan tüm ürünler aşırı düzeyde aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bunun en ideal yolu da bilindiği üzere tavanı beyaza boyamaktadır. Bazı tercih edilen lambalar, alçak tavan olan evlerinizin yüksek görünmesini sağlar.


Eğer renksiz, açık renk ve sıkıcı olmasını istemiyorsanız ve biraz daha koyu. Bu gibi ürünler tavanın ortasında yer kaplayan dekoratif bir öge olur ve ışık kaynağının yerden olabildiğince uzak olması nedeniyle de yeterli bir aydınlatma sağlar. Bu tipteki ürünler, dar alanlarda kullanıma yönelik üretilmiştir.


Eğer alçak bir tavana sahipseniz, duvarlarınızı kullanmaktan korkmayın! Aplik aydınlatmalar tavana vereceği ışıkla yükseklik hissi oluşturacaktır. Duvar aydınlatma armatürleri, aynı zamanda sıcak ve rahat bir atmosfer oluşturmanızı sağlar ve size de sadece evinizin keyfini çıkarmak kalır.


Tavan yüksekliği veya dekorunuz ne olursa olsun, aydınlatma tüm alanınızda fark yaratabilir. Antec Enerji aydınlatma , buhar uygulamaları, enerji izleme otomasyon ve enerji verimliliği alanında hizmet vermektedir. ANASAYFA AYDINLATMA Ürünler.


Dimmerleme ve acil aydınlatma kiti gibi başka hiçbir endüstriyel üründe olmayan avantaj unsurları. Yüksek veya alçak tavanlara göre dar veya geniş açılı reflektör. Sağladığı enerji tasarrufu sayesinde hızlı sürede geri dönen yatırım maliyetleri. Her montaj tipine uygun aksesuar setleri.


Tavan aydınlatma armatürleri, tavana monte edilen aydınlatma ürünleridir. Hareket sensörlü armatürler, sıva altı tavan aydınlatma armatürleri ve sıva üstü tavan aydınlatma armatürleri olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. Fermada bir YMB markasıdır.


Alçak ve Orta Gerilim Kabloları. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. A GRUP bünyesindeki özgün ürünlerin. Lampader, tavandan aydınlatma ve okuma lambaları koyabilirsiniz. Tezgah üstlerinin iyi aydınlatılması gerekir.


Alçak tavan aydınlatma

Bunun için dolapların altında gizli ışık bantları kullanabilirsiniz. Böylece hem gizli, hem de lokal farklı ışık kaynaklarınız olacaktır. Dairenizin alçak tavanlı olup olmadığını seçmek için hangi aydınlatma armatürleri? Ayrıca, çoğu vantilatörün motor kabı bö­l- ümü, uzatma borusu olma-. Alak tavanlar iin mutfak aydnlatma fikirleri : Tavanlar Için Dü?


Büyüleyici Fikirleri Tonozlu Tavan. Mutfak Orta Boy Com Fikir Ayd? Yüksek tavan , alçak tavan , projektör, sokak aydınlatma gibi bir çok uygunlamaya hazır optik çözümlerimizin yanı sıra özel tasarlanmış optik çözümleride sunmaktayız.


Alçak tavan aydınlatma

Alçıpan asma tavan uygulanması, tavana saten alçı uygulaması,zımparası ve boyanması, led aydınlatma ve led spot aydınlatma için gereken elektrik tesisatının çekilmesi ve bütün malzemeler işçilik dahil ,yani anahtar teslim tertemiz bir şekilde dekorasyon uygulamamızı sizi uğraştırmadan kusursuz bir işçilikle teslim. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Her zevke göre aydınlatma ürünleri, dekoratif iç ve dış aydınlatma , teknik aydınlatma bilgileri, aydınlatma ipuçları, avize, abajur, aplik, led aydınlatma. Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda. Led ışıkları Havai Fikstür Yaratıcı.


Floresan Armatürleri Dünya Ithalatı Tavan. Elektrik,elektrik malzemesi,malzeme,Lamba,Ampüller,Viko,öznur kablo,kablo,hes kablo,sayaç,tekfen,florasan,ampül. Ayda Elektrik Mühendislik. CEAG Ex- Tavan , Sarkıt Armatürler ve Projektörler.


Uluslararası kabul gören laboratuvarlarda tip-testleri yapılıp sertifikalandırılmış modüler yapıdaki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar