11 Temmuz 2017 Salı

El feneri devresi

El feneri devresi

Yeni alınacak el fenerleri uzun süre kullanımları, dayanıklılık, su geçirmezlik, parlaklık, yansıma önleyici, uzağı aydınlatma, kademeli açma kapama düğmesi, farklı aydınlatma modları, dijital kontrol devresi , taşıma ipi, yedek düğme lastiği, paslanmama, boyutlarının çok büyük olmaması gibi özellikleri. Elektronik devre oldukça basit ve kullanışlıdır. Karanlıkta ldr sayesinde otomatik olarak yanar.


El feneri devresi

Güneş pili sayesinden kendini sarj edebilir. Mikroişlemci Kontrollü Led Sürücü Devresi. Heider BBX, yüksek performanslı DD3U motor mikro RSL sürücü devresi ile daha fazla güce sahiptir. Güçlü bir taktik el feneri olan BBX, dünyanın en iletken metallerinden biri olan altın kaplamalı iç aksama sahiptir.


Korozyona karşı altın direnci ve iletkenliği kombinasyonu, bu. Bu projeyi geliştirip sisteme pil de ilave ederseniz pilsiz el fenerinizi şarj edilebilen bir pilsiz el feneri haline getirebilirsiniz. Bunlar hakkında detaylı olarak sitedeki diğer projeleri inceleyebilirsiniz. Pilsiz el fenerleri , yurtdışında normal el fenerleri gibi ilgi görmeye başladı bile.


El feneri devresi

Bu yazıda kendi yaptığım pilsiz el fenerinin detaylarından bahsedeceğim. Fenerin elektronik devresi üst üste. Ancak bilinmesi gerekenler var.


Var ise uyguladığınız şemayı görmemiz gerekiyor. Devre elemanlarının sembolleri kullanılarak devre şeması çizilebilir. LED’li cep feneri Power LED’li el feneri Akkor filamanlı ampul yerine 5mm LED ve power LED ile çalışan fener yapımı. Girilen atom numarası değerine göre elementin özelliklerini LCD’de gösteren bir uygulama. Aşağıdaki resimde görülen kızak anahtarı ittiğimizde metal kontaklar birbirine temas ederler.


Baskı Devre Ekipmanları PCB EKİPMANLARI. Distanslar METAL DİSTANSLAR. Artık standart olan ters akım koruma devresi. Projede elektronik sarj devresi ,ldr. Yani pillerin ters yöne takılması sonucu oluşan ters akım koruması.


Akıllı termal kontrol devresi , feneri olası yüksek asıdan koruma amaçlı. Yuvarlanmaya karşı gövde tasarımı. Tüm başlar için kolay kullanım düğümeleri. Bu değer üretici firma katalogları dikkate alınarak belirlenmeli, indüktans değeri 100uH ile 560uH arasında seçildiğinde devre sorunsuz şekilde çalışıyor. MCU programlı sürücü devresi Brüt Ağırlık: 65gr (pil hariç) Boyutlar: 98mm x 25mm x 20mm Batarya Seçenekleri 1. Günefl pilli el feneri devresinde kullan›lan mal-zemelerin listesi afla¤›daki gibi.


El feneri devresi

Kategoriler Kategoriler 3e Electrotech Abone olmanızı tavsiye ederiz. SICAKLIK VE NEM DEVRELERİ. El fenerleri , güneş şapkaları, şarj cihazları, bahçe ve sokak aydınlatma lambaları bunlar arasında sayılabilir. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Aydınlatma amacıyla kullanılan güneş pilli cihazlar, gündüz vakti güneş ışığından yararlanarak bir bataryayı şarj edip, hava karardığında depoladığı enerji ile gerekli aydınlatmayı sağlıyor.


El feneri ve laser pointer ilanları uygun fiyatlar ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. El feneri için kullandığım şarj aleti var dandik olnalardan, fenerle beraber gelmişti. Lehimleri birbirine bulaş. Arkadaşlar iyi günler bir süredir ledlerle ilgili araştırma yapıyorum ve hergün yeni şeyler öğreniyorum.


Elektrik konusunda çok bilgili olmadığım için. Led dimer devresinde lm3opamplar ile pwm tekniği kullanılmış ledli el feneri olarak kullanılabilir. Proje hakkında tüm bilgiler (ingilize) verilmiş.


Bir mıknatıs ve bobin ile oluşturulmuş küçük bir jeneratör uygulaması. Devre şemasını büyük görmek için resime tıklayınız. Yüksel yoğunlukta ekonomi ve kalite bir arada.


Düşük ışık, Strobe Yanıp sönme ve Uzak Mesafe. Bu geleneksel diye ad verilen ve artıdan eksiye doğru aktığı sanılan akımla ters düşer. En basit doğru akım devrelerinden biri olan el feneri seri devreye örnek verilebilir. Böyle bir ifade için devre bileşenlerinin fiziksel görünüşlerini benzer çizimlerin yer aldığı resimsel bir şekil kullanılabilir. Dağıtılan çalışma şablonlarını öğrencilerin hayal ederek doldurmalarını daha sonra ise el feneri devresini gösteren resimlerle karşılaştırarak çalışmalarını değerlendirmeleri istendi.


Güvenli Ödeme Kredi Kartı ile ödemeleriniz 256BIT SSL Sertifikası ile şifreli gerçekleşmektedir. Mıknatıs boru içine yerleştirildikten sonra borunun alt veüst kısmı uygun bir şekilde kapatılmıştır. Böyle bir anlatmak için devre bileşenlerinin fiziksel görünüşlerini benzer çizimlerin yer aldığı resimsel bir şekil kullanılabilir. FENİX PDEL FENERİ İNCELEME. Dijital Kontrol Devresi İle Sürekli Sabit Parlaklıkta Aydınlatma.


Akıllı Hafıza Fonksiyonu İle Son Kullanılan Ayarda Yanma Özelliği. Patentli Fiziksel Yapısı Sayesinde Bataryanın Ters Bağlanmasından Doğacak Hasarlara Karşı Devrenin Zarar Görmemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar