5 Temmuz 2017 Çarşamba

Küçük led ampul

LED aydınlatmalarda çeşitlilik, aynı akkor ampul gibi duya takılan ampuller, tavanlarla duvarlara takılan spot lambalar ve ışık zincirleri gibi küçük boyutlu ürünlerle sınırlı gibi görünüyor. Enerji tasarrufu sağlarken ekstra fonksiyonel kullanım sunan çevre dostu led ampuller, hepsiburada. Led ampuller, hepsiburada.


Küçük led ampul

Küçük bir alanı aydınlatmak, özellikle aydınlatılarak dikkat çekmek istenen bölgelerde kullanılmak üzere satın alınabilecek halojen ampuller, kullanıldığı mekana ayrı bir hava katmaktadır. W Sarı Renk ENormal Duy indirim. Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. Ama çocuk odası, mutfak ya da kiler gibi alanlarda her yönün ışık almasını gerektiğinden dolayı standart modele sahip olan LED ampulleri tercih edebilirsiniz. Bu modellerin haricinde mum tipi denilen küçük avizeler için uyumlu ampul çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir.


V-1MM, E Duylu Ampul W. Küçük bağlantı parçalı buzdolaplarında ya da aspiratörlerde kullanılabilir. Fırınlarda kullanıma uygun değildir. Isıya dayanıklı olarak tasarlanmadığı için bu LED uygulama ampulü fırınlarda kullanılamaz.


Küçük led ampul

Fırında kullanıma uygun bir ampul arıyorsanız Philips halojen ampulleri serisindeki uygulama ampullerine göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar