4 Temmuz 2017 Salı

Renk değiştiren duş başlığı

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Suyun sıcaklığına göre farklı renklerde yanarak hoş görüntüler oluşturan, duş keyfinize renk katacak, pilsiz bataryasız duş başlığı. Enerjiyi akan sudan alarak pil, batarya veya elektrik bağlantısına gerek duymaz. Aşırı sıcak ve soğuk sudan.


Duş almak herkes için rahatlatıcı ve keyif verici bir eylemdir. Duş keyfinizi daha da arttırmak istemez misiniz? O zaman hemen led ışıklı duş başlığı ile tanışın! Duş alırken duş keyfinizi ikiye katlayın. Renk değiştiren ışıklı duş başlığı.


Su sıcaklığı Derece ve altında ise Yeşil Yanar. Tüm Türkiye Thermos Tritan Active Suluk ile İçeceğin Her Zaman Yanında! Görsel Şölenli Banyo Keyfi! Tüm standart duş spiral hortumlarına uyumlu ve kolayca monte edilebilir!


Pilsiz, elektriksiz ve sarjsız çalışan, suyun sıcaklığına göre renk değiştiren Işıklı Musluk Aparatı evinize eğlence katacak. TL den başlayan fiyatlarla. Tüm bu görsel şovu hiçbir güç kaynağına ihtiyaç duymadan sadece suyun akış gücünden aldığı enerjiyle gerçekleştirir. Isıya duyarlı, renk değiştiren , pil veya elektriğe ihtiyaç duymayan LED ışıklı duş başlığı banyo keyfinize renk katacak. TÜM ÜRÜNLER Tüm Ürünler HOBİ VE EĞLENCE.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Elektriğe ve pile ihtiyaç duymadan ısıya duyarlı bir şekilde çalışan bu led ışıklı duş başlığı çok hoşunuza gidicek! Tüm duş spiral hortumlarına takılabilen başlık suyun ısınması ile banyoda renk şöleni oluşturmaktadır. Hem siz, hem çocuklarınız için banyo yapmak daha keyifli bir hal alırken hem aşırı sıcak, hem aşırı soğuk su akmasına karşı da korunmuş olacaksınız!


Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Musluk için olanları baya bi yerde satılıyor ancak duş başlığı için olanını ilk defa görüyorum. TL sanki fiyatını haketmeyen bir ürünmüş gibi. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Uzman Çavuş uzman erbaşlıktan astsubaylığa geçişte çıkmış sınav soruları. Eski moda duş başlıklarınızı değiştirme zamanı geldi. Sıcaklığa göre renk değiştiren ledlere sahiptir. Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde.


Renk değiştiren duş başlığı

Bu ürün müşterimize revize edildi. Evlerin vazgeçilmezlerinden olan ve en çok kullanılan yerlerinden birisi de banyodur. Banyolarda kullanılan duş setleri de özenle seçilmesi gereken detaylardan birisidir. Benzer Ürünler veya Satıcının diğer ürünlerini inceleyebilirsiniz.


MAİL LİSTEMİZE KAYIT OLUN. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır.


Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz. X RENK DEĞİŞTİREN ARABA ASANSÖRLÜ OTOPARK. Duş Başlıkları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? LED renk rasgele değişen hidro elektrik jeneratörü duş başlığı.


Mikro jeneratöre gelen su akışı, LED ışıklar rastgele renk ile parıldayabildiğinde, güç ve çarpmaya gerek yoktur. Evinizi sevimli hale getirmek için herşey! Her günü bir fırsata çevirdik! Duş başlığı , banyonuzda duş için su sağlayan, hortumun en ucuna takılan suyun çeşitli şekillerde çıkışını sağlayan aparattır. Işıklı duş başlığı ise normal duş başlığından farklı olarak renk değiştiren ışığa sahiptir.


Renk değiştiren duş başlığı

Spiralli Batarya Başlığı Borusu. Su kullanımında dikkatli olmak hayati önem taşır ve sadece içme suyu için değil vücut temizliği veya ev temizliği için sağlık konusunda su unsuruna dikkat edilmelidir. Yaşlılar, çocuklar, duyu hissi az olanlar için mükemmel bir ürün. Isıya Duyarlı Renk Değiştiren Led Işık Duş Banyo Başlığı Ahize.


Isı duyarlı suyun derecesine göre renk değiştiren duş başlıkları sayesinde suyun ısısını kontrol altında tutabileceksiniz bu ürünü muhteşem fiyatı ile budurr. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo. IŞIKLI LEDLİ DUŞ BAŞLIĞI. ARTIK DUŞUNUZU KEYİFLE ALACAKSINIZ. Suyun sIcaklık derecesine göre renk değiştiren ve sizi bilgilendiren ışıklı duş başlığı.


Suyun scaklık derecesine göre renk değiştiren ve sizi bilgilendiren ışıklı duş başlığı. Karanlıkta bile duş alabilirsiniz. Yalnızca bir ürünü bir gün değil, her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.


Farklı tasarımlar ve kullanışlı modellerle duş takımınıza ve banyonuza en uygun duş başlığı modellerini bumudur. Banyolara konforlu ve şık tasarımlar ekleyerek çok daha kaliteli bir dekorasyon yaratacak ve içinden çıkmak istemeyeceksiniz. Son yılların en sevilen ürünlerinden olan yağmur duş başlıkları ,led aydınlatmaları ve ısıya duyarlı olarak renk değiştiren sistemleri ile banyoda geçen zamanı keyfe dönüştürüyor.


Renk değiştiren duş başlığı

Elektronik Kategorisinde En Popüler Ürünler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar