3 Temmuz 2017 Pazartesi

Cbf 150 far ampülü

Aydınlatma Ürünleri fiyatı Motosiklet kategorisinde. TL 4TL (2) ASMOTOR 98. SUZUKİ İNAZUMA AYNASI TAKTIK. CBF 1AYNA SORUNUNU ÇÖZDÜK ! Fiyat da iyi Ben Hampül almış ve farı modifiye etmiştim. Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.


Cbf 150 far ampülü

Photon xenon efektli far ampulü , sağ ve sol far için ikili olarak satılmaktadır. Xenon efekt ile scooter motosikletinize farklı bir hava katabilir ve daha göz alıcı hale getirebilirsiniz. V gücündedir ve 500K ışık rengine sahiptir. World’e özel taksit kampanyası 1TL ve üzeri alışverişlerde, taksit kısıtı olmayan ürünlerde geçerlidir.


Taksit kampanyasına Yapı Kredi Worldcard’lar ile birlikte Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Atakan Demirtürk Blog Bu Blogta Motosiklet Gezilerimden Teknik Modifikasyonlarımdan ve Kendimden Bahsedeceğim. Cbf 1Ön far Koruma Demiri varsa söküyoruz. FONKSİYONLU ÇAKAR KIRMIZI MAVİ LAMBA. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kategorileri: AKSESUAR VE BAKIM ÜRÜNLERÜ. Ayrıca dileyen kapıda ödemeli sipariş verebilir.


Amper çeker yani normal bir far ampülü kadar fazlasını harcamaz. Ama İlk açılışta ısınana kadar 13amperle kalkış yapıp 4amperlere düşmesi saniye kadar sürüyor. Yani adamların dediği ampul patlayınca farı çöpe atacaksın.


Tabi benim gibi birisi çıkıp da kafayı koyarsa onu yapmaya başka. HEMEN AL dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda. AMPUL 12V 5W DİPSİZ MAVİ GÖSTERGE (Beyaz Işık) 1. Kısa far , uzun far için aynı ampul mü kullanılır? Far sürekli patlıyorsa bu neden olabilir? Sorunun elektrik tesisatından kaynaklandığını nasıl anlayabiliriz?


Ampul -Flaşör-Korna Grubu. Farınız yanmıyorsa ustanın yolunu tutmayın. Kendiniz kolayca değiştirebilirsiniz. HONDA DYLAN 1yedek parça HONDA FİZZY 1yedek parça HONDA WAWE yedek parça HONDA ACE1yedek parça. GOGO ÇİFT DUYLU ÖN FAR AMPÜLÜ LEDLİ.


Cbf 150 far ampülü

Customers who bought this item also bought. SELE ALTI YAN KRENAJ LASTİĞİ ÜST MH DRİFT. Otomotiv araba orjinal ve yansanayi ürünler satan bir firmadır.


Xenon ve LED farlar için ihtiyaç duyacağınız her türlü oto parça ve beyinler mevcuttur. Bajaj Avenger Street 1arka stop ampülü yedek parçası satın al. Kredi kartına taksit imkanı ya da kapıda nakit ödeme. Bu ürün modelin tüm yıllarına uyumluluk göstermektedir. Sepete Ekle 5TL Üzeri Ücretsiz Kargo Kapıda Ödeme Takip Listesine Ekle.


Sisleri yakmadan kullanırken aydınlatma düzeyi şehir içinde yeterli oluyor. Fakat tamamen karanlık ortamlarda görüşümü artırmak için sisleri de yakma ihtiyacı hissediyorum. Tüm motosiklet yedek parçaları Mekan motor farkıyla.


Video Kayıt aracılığıyla. CBF1FAR KORUMA DEMİRİ ürününün özellikleri ayrıntılı bilgisi. ANA SAYFA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER YENİ EKLENEN ÜRÜNLER İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ALIŞVERİŞ SEPETİM. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. KINETIC ÖN AMORTİSÖR BURÇ YEŞİL.


Cbf 150 far ampülü

Piyasada Watt’tan başlayarak 1Watt seviyesine kadar aydınlatma sağlayabilen ampul seçenekleri bulunmaktadır. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. HEMEN AL saat dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda. TL (minimum sipariş: ad. ) Toptan Fiyatlar. Motor Mamul Urunu Montaj Yedek Parcasi.


Kdv Dahil : 5TL Kdv Dahil. Firmamız Türkiye Distribütörlüklerinin yanı sıra kendi markası olan Motostar ürünlerini siz müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyar. Uzun ve kısa olmak üzere ampul almak mı gerekir.


Cbf 150 far ampülü

En çok çeşit, en iyi fiyat, en hızlı teslimat!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar