14 Temmuz 2017 Cuma

4 Çipli led

LED çeşitleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. LED modelleri arasında silikonlu olanları ve silikonsuz olanları bulunmaktadır. Dilediğinizi satın alarak LED aydınlatma işlemini tamamlayabilirsiniz.


4 Çipli led

LED ’lerin çok geniş kullanım alanı bulunmaktadır. Sepete Ekle (2) Noas Led Tek Çip İç Mekan Gün Işığı Şerit Led 16. Güç kaynağı seçerken bulduğumuz değerin bir üstündeki standart güç kaynağını seçmemiz gerekir. Bu örnekte 10A ve 15A standart güç kaynakları bulunduğundan 15A seçmek uygun. Dış Mekan İçindir Su Geçirmez Slikonlu.


Metrelik Top Halinde Gönderilir. Her Bir Led de Lümenlik Işık verir Oldukça Güçlü Aydınlatır. Bu nedenle Amperden biraz daha fazla amperaj değeri olan bir trafo kullanmamız gerekir. Amper gereken yaklaşık akım değeridir.


4 Çipli led

Sizin çok renkli olarak istediginiz RGB şerit leddir. RGB fiyatlarını web sitemizden bakabilirsiniz. Led İç Mekan Slikonsuz Çipli Şerit Led. Teknogreen Tgml-400w Çipli Metal Led Modül Beyaz ,TL ile n11.


Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit, şerit,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. Piyasa malı şerit led alacak iseniz şuanda metresi tl dir. LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı, mavi, yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. LED alırken en önemli faktörlerden biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür.


Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. Led Aydınlatma ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi burada bulabilirsiniz. Doğru güç kaynağını seçebilmek için uygulamada kullanılacak toplam led miktarını ve led ’in birim metrede kaç amper akım çektiğini bilmemiz gerekiyor. A çeken tek çipli led ile metrelik bir led uygulaması yapacağız bu durumda çekilecek toplam akım X = 12A çıkacaktır.


LED ışıklar renk renk çeşitleri, iç mekan dış mekan seçenekleri ve avantajlı LED ışık fiyatlarıyla LEDStore stoklarında. Modul LED Lensli Modul LED Ampul. Mum Ampul LED Spot Ampul Ray Spot. W LED Ray Spot 40W LED Ray Spot 45W LED Ray Spot 50W LED Ray Spot. TeknoGreen TGML-401W Led Modül Çipli Beyaz.


4 Çipli led

TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! W eder ve benim kullandığım şerit led çipli ve metrede tane dışı silikonlu olandan.


Modelight Çipli İç Mekan 5mt Beyaz Işık Led Şerit. Led Çipli İç Mekan Amber ₺ 5. Kesin değerler her ledin kendi sipariş sayfasında belirtilmektedir. Volt Şerit Led çeşitleri su geçirmez Ip niteliktedir. Aracınız için en kaliteli LED xenon halojen ampuller ve aydınlatma ürünleri burada. HTİP LED XENON AMPUL ÇİPLİ GÜÇLÜ IŞIK.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Tüm bu TF serisi kartlar için Power LED programı uygundur. Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayrılmayanlardan eylesin. RGBgenellikle tavan gizli aydınlatma mutfak ve salon aydınlatmasında kullanabilirsinizRulo Ölçüsü : mtGüç : 14.


KIVRIK BUJI AMPUL , Dekoratif. B SMD LED BAR LED 100CM 12VDC Muhtelif aydınlatma çözümlerinde kolay ve pratik bir çözüm aracıdır. Kolayca kesilerek istenen yere uyarlanabilir. Raf,vitrin,asma tavan süslemeleri,mutfak ve tüm dolap a. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Enerji tasarruflu, kaliteli ve uygun fiyatlı ÜÇ ÇİPLİ ürünleri İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi.


Türkçe İngilizce Arapça Azerice. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma, gizli ışık led şerit aydınlatma, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil. LED ve LED li ürünler İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi. Led ve led uygulamaları ,Tasarruflu elektrik malzemeleri,imalat. Otobüs, gemi, tır ve voltluk tüm mekanlar için.


En ucuz Modül Led , Smd Led , Çipli Led , Süper Flux fiyatları sadece burada! Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar