3 Temmuz 2017 Pazartesi

Taşlı abajur modelleri

Taşlı abajur modelleri

Yatak odası taşlı abajur ve diğer abajur modelleri ilginç ışık efektleri yaratmanızı da sağlar. Salon abajur modelleri arasında ilk göze çarpan model kumaş abajurlardır. Kumaş abajurlarla yakaladığınız klasik dokuyu bir diğer çok tercih edilen seramik abajur. Bütçenize uygun taşlı avize fiyatlarına hemen şimdi göz atabilirsiniz.


Taşlı abajur modelleri

Kimi taşlı şık, kimi modern ve minimal, kimi ahşap, kimi metal abajurlar tercih ediyor, evinin dekorasyonunu tamamlıyor. Abajur Fiyatları ve Modelleri 1. MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Gümüş ve Altın renklerde abajur şamdan imalatı. Dilediğinz renkte ve ebatta abajur şamdan imalatı yapmaktayız. Bu öneriler sonucunda da abajur modelleri arasından seçimini tamamlayabilir, kısa süre içerisinde yeni sahip olacağın abajura kavuşabilirsin. Avize Modellerinden Hangisi Evinize Daha Çok Uygun?


Ev dekorasyonunda avize modelleri araştırması yapılırken diğer eşyalar ile bütünleyici olmasına dikkat etmekte yarar var. Modern çizgiler ile hazırlanmış olan bir salon için modern tasarımlara sahip olan seçenekler tercih edilmeli. Model araştırmasını yaparken fiyat araştırması da önemlidir. Modern, ahşap, le sarkıt avizeler ve daha bir çok modeller için tıklayın!


Dekorasyon amaçlı, çiçek şekilde modeller , örgü modeller , ahşap ya da metal figürler, renkli camlardan oluşan modeller , kumaş modeller ve üzerine istediğiniz resmi bastırabileceğiniz modeller lambaderlerde mevcuttur. Organizasyon firmaları için abajur şamdan kiralam fiyatı tl şamdan imalatçısı ulduğumuzdan dolayı istediğiniz ölçü ve renkte şamdan imalatı yapmaktayız. Birbirinden farklı birçok modelde abajur bulunmaktadır. Add your comment Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Taşlı abajur modelleri

Lambader Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler. Salonların göz bebeği yatak odası aydınlatma modellerinin vazgeçilmezidir. Ayaklı abajur modelleri gözü yormayan yapısı sayesinde ortama pozitif bir enerji katıyor.


Aydınlatma için ideal Avize, Sarkıt Modelleri ile siz de evlerinizi ışıl ışıl yapabilirsiniz. Yeni evinizde klasik bir yapı oluşturmayı planlıyorsanız kristal taşlı abajur modellerini tercih edebilirsiniz. Taşlı abajurlar en çok tercih edilen modeller arasındadır.


Evinizin her bölümüne farklı tasarımda abajur modelinden alabilirsiniz. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır. Uzun abajur modelleri oturma odalarında, antrelerde ve salonlarda aydınlatma amacı ile kullanılmaktadır. Aksesuarı El İşçiliği İple Çevrilmiş Parlak Ve Kalite Yönünden Hiç Bir Sorun Barındırmaz.


Avize size elektrik bağlantıları yapılmış, kurulu şekilde gelecektir. Cumartesi günü akşamı ve pazar günleri satın alınan ürünler, açık kargo. Bugün piyasada her keseye uygun abajur modelleri bulmak mümkündür. Yani çok küçük bütçelerle çok şık abajur modelleri satın almak artık çok kolay.


Fakat ithal abajurlar kadar çeşitlilik sunamamaktadırlar. Uygun fiyatlı yerli abajurlar da vardır. Tercih sizin her bütçeye uygun ve kredi kartı ile rahatlıkla taksitle dahil alabilirsiniz.


Kdv Dahil Fiyat:38TL. Kategori Sayfası , Kristal Taşlı Avizeler. En güzel abajur modelleri arasından zevkinize en uygun abajuru aramaya başlayabilirsiniz. Avize, abajur ve şamdan modelleri online satış mağazamızda kredi kartlarına vade farksız taksit ile alışveriş yapabilirsiniz. Taşlı , metalik, kağıt, karton, oval ayaklı ve geometrik ayaklı abajur modelleri her mekana ve salona uyum sağlayabileceği gibi açık renklerde salonunuza taşlı ve kırmızı renkte ayaklı abajur modelleri çok iyi gider.


Modellerimizi Görmek için Fotoğraf Galerimizi Ziyaret Edebilirsiniz. Retro tasarımlara karşı ilgi duyuyorsan da taşlı avize modellerine mutlaka göz atmalısın. Son moda aydınlatma ürünlerinden, vintage aydınlatma ürünlerine kadar bir çok seçenek. TL İndirimli 19TL Yeni Ürünler.


Seçeceğiniz avize modeli ile evinizin dekorasyonu tamamlamanız mümkün. En güzel, bebek ve çocuk avize çeşitleri , en orjinal avize modelleri ,. Karlar Prensesi-Frozen 20TL 17TL 13. Cars - Arabalar 20TL.


Doğal taş görünümlü ya da renkli taş olarak da tasarlanan abajur modelleri evinizin havasını büyük ölçüde değiştirecektir. Doğtaş genç odası modelleri. Farklı renk ve dokulara sahip kumaş abajur başlıkları arasından düz renk bir modeli tercih edebileceğiniz gibi, taşlı modellerle aydınlatma elemanlarınızda fark yaratabilirsiniz. Fırsatları Kaçırmadan Hemen Ürünleri İncele ! Sepete Ekle Alışveriş Listeme Ekle.


Avonni Turkuaz Renkli, Kumaş Şapkalı, Kristal Taşl. Evmodu Cabo Otantik Halatlı Avize CA103. TL KDV Dahil indirim. ABAJUR PHILIPS Ürün Grupları. Ayrıca evinizin ihtiyacı olan ev dekorasyonunuzu tamamlayıcı aksesuarlar.


Taşlı abajur modelleri

SARKIT AYDINLATMA MODELLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar