27 Haziran 2018 Çarşamba

Araç tavan lambası

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Mavi, beyaz ve mor ışık seçenekleri arasından dilediğinizi seçip, aracınızın havasını tamamen değiştirebilirsiniz.


Tavan Lambası fiyatları, İç Aydınlatma yedek parçaları burada. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, kalıplar. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Otomobiliniz için en kaliteli sis lambası için tıklayın! Sis lambası çeşitlerini bu fiyatlara kaçırmayın!


Aracınıza uygun tavan lambası modelleri uygun fiyatlarla sitemiz aracılığıyla sizlerle. Açma kapama anahtarı Mevcuttur. Kolay montajlıdır ve elektrik tesisatına bağlanır. Tavan Duvar Lambaları ve Ev Aydınlatmaları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Garajıma kayıtlı olmayan araçlar için uyumlu parçaları kolayca bulun.


Araç tavan lambası

Eglo Competa Led Tavan Armatür. Araç modeline özel üretim TÜV sertifikalı yüzlerce silecek modeli burada. Oto araç içi tavan lambası led lamba Beyaz 12V TAS042B-12. Metre İCE BLUE ( KRİSTAL MAVİ) RENK Araç İçi Neon Led Işık Araç Torpido Arası ip Led lamba.


COB Festoon LED Ampul Cips C5W DC12V Beyaz Renk araç tavan lambası Otomatik Iç Harita Çatı Okuma Lambası promosyon Fiyat: US $ 0. Adet Guangzhou LELANPU Auto Parts Co. Merhaba, başlıkta belirttiğim konuda fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Renault symbol araçlarımızın tavan aydınlatmala ampullerini led ampule çevirmek istiyoruz. Oto Tavan Led Lambası Araba İç Tavan Ledi Aydınlatma Beyaz Led TL ile n11. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Araç tavan lambası

Araç yada tavan kaplama muayeneden geçermi. Araç kaplama ruhsatta yazan renk ile aynı renk olması şartı ile kolaylıkla geçer kısmı yada tamamen topyekün araç kaplama ruhsatta yazan renkten farklı renk ise ağır kusur olarak muayeneden geçmeyecektir. TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları. Ayrıca bu lambanın diğer aydınlatmalardan ayrı bir anahtarla kumanda edilmesi gerekmektedir. Traktör römorklarında ise adet arka işaret levhası bulunmalıdır.


Toptan Fiyatına Perakende Satış, indirimli Araç Aksesuarları, Motosiklet ve Bisiklet Aksesuarları, Hırdavat, Ev ve İşyeri Ürünleri, PetShop, Sağlık, Bayan ve Kişisel Aksesuarlar taksitle Toptan ve Perakende Satılmaktadır. RpS_thumbup:Bende yapacam. Bakalım direnç değerlerini yanlış almışım. Ledleri bayağı parlak yakıyor fakat dirençler ısınıyor. Sağ Far Lambası Çıtasız Orijinal - Tofaş Doğan Kartal Şahin 88DK.


Araç tavan lambası

Göstergedeki kapı sembolündeki 2wattlık ampulün çektiği akım düşük, ama tavan lambası watt olduğu için çektiği akım daha yüksektir, switch te oluşan oksit v. Leke bırakmaz bandı sayesinde her yere yapıştırılıp kullanılabilir. Lancia marka orijinal yedek parça. Salonun farklı noktalarında farklı aydınlatma ürünleri ile keyifli bir ortam yaratılabilir. Salon avizeleri, tavan lambaları , ayaklı lambalar, abajurlar farklı konumlarda yerleştirildiğinde salonunuz farklı kullanım alanlarına bölünecektir. Koltuk Koruyucu ve Minderleri.


Alfa Romeo Krom Aksesuar. V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI. V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI. V-LEDLİ DÜZ TAVAN AYDINLATMA. V-LEDLİ KORİDOR KÖŞEBENT.


Her Marka Panelvan,Ticari Araçlar , Vip Araçlar ve Otobüsler İçin Dizayn Malzemeleri, Ledli Aydınlatma Ve Aksesuarları. Süslen Oto Badem Yağı Süslen BDFİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN. Punto'cıların yazdıklarına göre tavan lambaları arıza lambası yakmıyormuş, sadece normal ampül yavaş sönerken led daha hızlı tepki veriyormuş. Tavan lambaları için led siparişlerini verdim.


Bana çok zayıf geldi orijinaller yandığı bile belli değil. Beyaz tavan ampulü çeşitleri, en klasik ampullerden olup farklı araç tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Dokununca yanması, kolayca oto tavanına yapıştırılması ile çok tercih edilir. Digital Göstergeli Power Bank. V-LEDLİ TAVAN LAMBASI.


V-YENİ MODEL LEDLİ TÜRBÜN LAMBASI. Noktalı Deri Dikmeli Sarmalı Direksiyon Kılıfı (Kırmızı Dikişli) 25. Mıknatıslı Oynar Başlıklı Araç İçi Telefon Tutucu -25.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar