1 Haziran 2018 Cuma

G4 duy ampul

G4 duy ampul

GDUY VOLT SMD LED WATT AMPUL BEYAZ isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Piyasada Watt’tan başlayarak 1Watt seviyesine kadar aydınlatma sağlayabilen ampul seçenekleri bulunmaktadır. Armatür Duy : GDuyludur. Işık şiddetini azaltıp çoğaltabilen cihazlarla.


G(17) G(6) G(3) G24D-(1) GU5. Genellikle iğne bacak diye tabir edilip bacaklar arası açıklık 10. Yine ampul yarıçapı da 10. Halojen kapsüllerle benzer şekilde ve boyutta.


Estetik tasarımı ve benzer boyutlarıyla modern bir LED kapsüldür. Philips ampul seçin ürünlerini keşfedin. Bu ampul seçin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin.


Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Gduy led ampul , iğne bacak denizen day sistemidir. Gduy led ampul , genel olarak tel bacak diye tabir edilip, düşük güçte üretilirler.


Meraba evimde iki tane avize var. V Watt AC halojen ampul var ve çok fazla enerji harcıyorlar. LED sistemli,yani Eduylu bir armatür. Ampul bacak genişliği mm dir. Duy Dönüştürücü Soket EE27.


Cata Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle. Dilerseniz buji şeklinde dilerseniz de duy modelleri ile birlikte çok çeşitli led ampul modellerimiz var. Elektrik tertibatı ve altyapısı konusunda mükemmel malzeme ve tesisat ürünlerini size buradan en iyi şartlarda pazarlanıyoruz. Duy , Soket ve Fiş Çeşitleri Kontrol Kalemi Alarm, Korna ve Yangın İhbar Butonları Eurobox Etanj Buton Kutuları Flaşör Hareketli Kablo Kanallı. Led ampul almadan önce duy tipinizi belirlemeniz hızlı bir şekilde seçim yapmanızı sağlayacaktır.


Led ampul alırken kullanacağınız aydınlatma aracına göre şekli değişiklik gösterebilir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. GLED AMPUL - AVİZE AMPULÜ GÜNIŞIĞI. Adet Koli Adet Ürün İçerir.


G4 duy ampul

EDuylu Led Lamba 2Volt. Duy Tipi: G: Henüz yorum yazılmamış. GDUY LED GDUY LED GUDUY LED H-DUY LED SIVA ALTI GÖMME ÜRÜNLER Led Çeşitleri 1W Emiter Led Çeşitleri. Sevkiyat süresi 1-iş günü. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR.


Kullanım alanları Tekne, yat,kotra, kamyon gibi volt ile çalışan araçlarda kullanılır. LED ampül, Gduy , V- V, Beyaz ışık - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Sepetinizde hiç ürün yok.


LED ÇİPLERİ hakkında bilgi ve Gduy için LED ampul tavsiyesi Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Avizede adet ampul yeri var. Ancak gyada ggibi ledlerin trafo ihtiyacı yoktur.


GLed Lamba Üreticilerini G6. SıCAK yüksek güç gled ampul LED filament ampul g6. W 220VOLT GDUY LEDLİ KAPSÜL AMPÜL renk seçenekleri ve şık tasarımı ile göz kamaştırıyor.


HALOJEN KIVRIK BUJİ AMPÜL. GOLDSTAR Goldstar 6W Florasan TL Stok Sorunuz. Dolar fiyatla sitemizde ! GDuy Resim Apliği, banyo aydınlatma aplikleri ile ledli resim aplikleri kategorisinde ! Enerji tasarrufu sağlar ve bakıma ihtiyaç duymaz. Fiyat: 2TL 1TL. Gplastik Soket Duy Fiş ile 0. Gampul kullanan avizelerinizn Gduyları değiştiriyoruz.


Telli GDuy Çelik telli gduy kullanan avizelerinizin kabloları zamanla sararmış olabilir yada duyları bozulmuş olabilir. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 2 TL. LEDAY 16W UFO LED AMPUL BEYAZ. TOPTAN LED AMPUL FİYATLARI İÇİN ARAYINIZ. En iyi kalite, en uygun led aydınlatma fiyatları.


AMPUL SPOT BOŞ KASA LINEAR BOŞ BASA PROJEKTOR BOŞ KASA SOKAK AYDINLATMA. W GDUY LEDLİ KAPSÜL AMPÜL renk seçenekleri ve şık tasarımı ile göz kamaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar