7 Haziran 2018 Perşembe

Fluence mercekli far

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Renault Fluence Sis Lambası Takımı. K ideal daha yüksek Kelvindeki ışık kötü hava koşullarında ciddi. RENAULT FLUENCE KISA FAR AMPULÜ PHILIPS 1FAZLA IŞIK.


AYFAR siparişleriniz için aşağıda bulunan bölümlerden satın alacağınız yedek parça ile ilgili taksit seçenekleri ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. Hurda araçtan sökme orjinal muayyer parça fiyatlar semboliktir fiyat için lütfen iletişime geçiniz. Mrkz : Şaşmaz oto sanayi sit. Icon Fluence xenon farı hakkında Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Karaoğlu Otomotiv yıllık tecrübesiyle hizmetinizdedir. TL indirim 54TL. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Fluence mercekli far

Otomobilinizde hem fark yaratmak hem de daha güvenli seyahatler yapmak istiyorsanız, hepsiburada. Xenon tip farlar , standart ampül farlara göre çok daha dayanıklı olmasının yanı sıra daha verimli performansa sahiptirler. Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın.


Bu kategoride adet daha ürün vardır. Orjinal ve Sıfır Üründür. Ekonomik fiyatlı seçeneklerden size uygun olanı seçin. Bu farlar hem uygun olması hem de her yer e bulunması açısından çoğunlukla tercih edilirler. Xenon ampullerin çalışması, yüksek voltajla gerçekleşir.


Onu tasarlamak için sizden ilham aldık. Sizlerin isteklerini, ihtiyaçlarını, gereksinimlerini. Yeni projeksiyon mercekli farlar daha güçlü ve daha keskin bir bakış sunuyor.


Arka tasarıFluence kişiliğinin ifadesi olan yuvarlak hatlı. Kalitesiz Malzemeden Üretilmiş Farlar İle Kıyaslamayın. Far Pert Araçdan Sökmedir. Ayakları ve İç Aksamları Eksiksizdir. Kesinlikle Çatlağı Patlağı Yoktur.


Fluence mercekli far

Aracınıza Sorunsuz Montaj Edilebilir. Anlaşmalı Olduğumuz Mng Kargo İle Gönderim Yapılacaktır. Değiştirildi yol bilgisayarı far sensörü y. Günümüzde far teknolojisi çok ilerlemiştir ve sürücünün sürüş tipine göre isimler almaktadır. MEGANE Farlar sürüş konforu açısında ikiye ayrılır ki bunlardan birisi Statik Fardır ve sabit yönde sadece ön bölgeyi aydınlatan karanlıkta özellikle virajlarda kör nokta bırakan farlardır.


Aydınlatmayı sağlan ön farlar arka stop lambaları ve sis lambası çeşitleri için arayabilirsiniz. Ayrıca xenon, mercekli farlar ve ampül çeşidleri de mevcuttur. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Fluence mercekli far

Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. E-BÜLTEN Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-Bülten listemize kayıt olun! Mercekli farı maskeleyen aparat sebebiyle kısa farlarda sıkıntı yok, ama uzunlar bir m. D Bazen arkadan selektör yapmam gerekiyor bir araca, yapınca sanki ambulans gelmiş gibi çekiliyorlar sağa. Yükseklik ayarlı direksiyon, Projeksiyon mercekli farlar , Elektrikli ve ısıtmalı dıș dikiz aynaları, Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, Ön kol dayama, Bluetooth bağlantısı, Cruise Conrol, Eller serbest kart sistemi, Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, deri direksiyon ve vites topuzu gibi.


Otomatik vites - Abs - Esp - Acil fren destek sistemi - Yokuş alkış desteği - Sürücü Yolcu Yan Hava Yastıkları - Yükseklik Ayarlı Direksiyon - Projeksiyon Mercekli Farlar - Elektrikli Dış Dikiz Aynaları - Elektrikli Ön Arka Camlar - Klima - Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu - Kol Dayama - Direksiyondan Kumandalı Mpçalar Müzik Sistemi ve Bluetooth. Fluence çıkma kaporta parçaları uygun fiyatlarla aynı gün kargoda. DUYLU BEYAZ RENK MERCEKLİ LED AMPUL. Samsung Çip LED Gündüz farı , geri vites, park vs. LED ampulü YENİ Nesil MERCEKLİ POWER LED.


Resimler gönderilecek olan ürünün gerçek resmidir. Akan işin zor, bugün Maslağa gittim yol fena değildi ten a düştü. Benim iptal durumda ama ben azalma yada artma gibi bir durum hissetmedim. Gerçi hiçbirşey hissetmedim gibi düşünüyorum bazen ama. Bu arada ben zaten fazla yaktığım için olabilir.


Lokman Abi, senin arabanın yakışını beğendim A. Projeksiyon özellikli mercekli farlar , elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları ve sis farları aracın her iki donanım paket seçeneğinde standart olarak yer almaktadır. Bunun yanı sıra araçta yer alan arka park sensörü, LED teknolojisiyle oluşturulmuş olan gündüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar