28 Haziran 2018 Perşembe

Kırmızı şerit led

Kırmızı şerit led

Direkt 220V a bağlanamaz. LED ’lerden yararlanabilirsiniz. Double PCB yüksek ışık gücüne sahip iç mekan yada dış mekan şerit ledleri sitemizde bulabilir, güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz. Led modelleri en uygun fiyatlar ile Robotistan.


Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! SeeedStudio RGB Şerit Led Anahtarlı Güç Kablosu (AllPixel Power Tap Kit) 25. Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir.


Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit ,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Cata 2Volt Çipli Şerit Led Çeşitleri Stoklarımızdadır. Yüksek ışık gücü, düşük enerji tasarrufu ile su geçirmez IP koruma sınıflı Cata şerit led çeşitleri.


LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı , mavi, yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. Kahverengi uç direkt olarak şebekeye bağlı ve Mavi uç ise anahtar aracılığıyla şebekeye bağlıdır. Bakır renkli kablo şebekeye bağlantısı yapılacak olan kablodur. Toplamda metrede 3led vardır.


Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Silikonlu olduğundan dış ve iç mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Beyaz Silikonsuz Şerit LED. Karşılaştırma listesine ekle.


Günışığı Silikonsuz Şerit LED. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Fiyatımız metre içindir Şerit ledleri üzerindeki işaretli makas yerlerinden keseerek Adaptör bağlantısı yaptıktan sonra istenilen boyutta kullanabilirsiniz. Yapışkanlıdır, kolay montaj. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. EDuylu Led Lamba 2Volt. Bu ürünün stoğu tükenmiş.


Kırmızı şerit led

Kullanılabilir olduğundan bana bildir. Enerji tüketimi daha düşüktür. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. ERİT LED UYGULAMA BİLGİLERİ. Tek çipli Şerit LED , Üç Çipli şerit LED , RGB Şerit LED.


Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. SMD LED çiplerinin esnek bir PCB üzerine sıralanmasıyla oluşturulmuş LED aydınlatma araçlarına Şerit LED denir. TL Vergiler Hariç: 234TL.


Kırmızı şerit led

Esnek zeminle kullanılması, kullanım alanını oldukça genişletmiştir. Bu sayede dekoratif aydınlatmanın vazgeçilemez, başlıca ürünü olmuştur. BANT:3M MARKALI ÇİFT TARAFLI BANT. Kırmızı Şerit Led (Metre) Oturum Aç.


Led Tabelamız kırmızı renkte olup her şekilde dış ortama uygundur. LED farklı uzunluklarda kesilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Yüksek kalitesi ve uygun fiyatlarıyla EasyLED Şerit Led ürünleri, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda size şık ve aydınlık bir ortam sunuyor. Led hesaplama tablosunda led `in çektiği akımı net olarak bilmiyorsanız değeri ma olarak giriniz aşağıda standart led voltaj bilgileri verildi. En Yumuşak elastik ledli lamba!


Yüksek kıvrılma kabiliyeti ve üstün ledleri ile değişik yerlerde kullanılabilir. TÜRKİYE`nin her yerine KARGO ile GÖNDERİLİR. Ayrıca PTT KARGO ile KAPIDA NAKİT ÖDEMELİ gönderilir.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. LED çeşitlerimiz beyaz, kırmızı , gün ışığı, sarı, yeşil, mavi renkleri ile stoklarımızda. V akım ile çalışmakta güçlendirilmiş üç çiplidir. Metresinde led bunlunmakta ve IPSkorumalıdır.


Damla Kabartma Led tipi sayesinde görüntü amacının yanı sıra, aydınlatma ve en uzak mesafeye ışığı iletebilmektedir. Uygulama Tipi : Profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Aydınlatma sistemi için pratik kullanımda, özellikle alarm ekipmanı ve kapı kolu sistemi için en popüler led ışık kaynağıdır.


Led uygulamasında, kullanılan her metre şerit led için Amperlik led trafosu hesaplanmalıdır. PCB ile üretilen şerit ledlerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar