25 Haziran 2018 Pazartesi

Led spot ışık

Aynı Gün Kargo - Faturalı - Yıl Garantili - Orjinal Kutusunda - Sıfır Ürün - JET KARGO. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Led Işık modelleri, led ışık markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


WATT PANEL LED SPOT ARMATÜR 1. SINIF BEYAZ KASA BEYAZ IŞIK YILLARIN TECRÜBESİ GÜVENİLİR HİZMET. Tekfen Slim Downlight Watt Sarı TK-PR120-6-WW. Spot ışık modelleri, takılırken olduğu gibi çıkarılırken de tornavidadan yardım almakta yarar bulunuyor. Spotlar, seçili bir alana güçlü ışık yönlendiren aydınlatma elemanlarıdır. Modern iç mimarinin vazgeçilmez parçalarından biri olan LED spotlar fiyatları açısından uygunluğu ve ışığı kontrol edebilme imkanı sunan özellikleriyle iç mekanların en çok tercih edilen aydınlatma çözümleri arasında yer.


Tanıdık geniş açılı ışık çıkışına (derece) sahip modern bir aydınlatma olan bu LED spot , hem vurgulu aydınlatma hem de genel amaçlı aydınlatma için uygundur. Gömülü lambalarda ve raylı lamba sistemlerinde kullanılabilmesinin yanı sıra mutfak, mutfak masası aydınlatması, oturma odası ve yemek odalarında. Led Şarjlı Işıldak Ledli Kamp Lambası El Feneri Projektör Şarj Aydınlatma Ampul Akülü Spot Lamba. PLİ A KALİTE GÜÇLÜ IŞIK AMPÜL AKÜLÜ PROFOSYONEL ACİL DURUM SEYYAR AVCI FENER TAŞINABİLİR. Tanıdık odaklanmış ışık çıkışının yanı sıra halojen spotlara eşdeğer görünüme ve hisse sahip olan bu LED spot hem vurgulu aydınlatma hem de genel amaçlı aydınlatmaya uygundur.


Led spot olan biryere baktığınız zaman görüntü ve tasarım konusunda mükemmel sonuçlar karşınıza çıkıyor. Aydınlanma ve ışık alma konusunda ihtiyaçlarınızı en iyi şartlarda karşılayacak bilim ve seçenekler hem uygun koşulları ile birlikte size buradan sunuluyor. Sıva altı led spot kullanım sayınızı aydınlatma yapıcağınız bölgenin genişliğine göre hesaplayınız Bunun için bir uzman yardımı alabilirsiniz.


Led Spot sıva altı ve sıva üstü modellerimiz aynı gün kargoya verilir ve en kısa sürede sizlere ulaştırılır. Tüm ürünlerimiz garantilidir. Enerji tasarruflu, dekoratif, güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada.


Led spot ışık

EPS led spot uyumlu tavan IŞIK BANDI. Mekanlara sade bir görünüm kazandıran hazır ışık bantları uygulaması kolay ve uygulamada rahatlık sağlar, montaj kolaylık ile zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Spot led görsel resimleri ürün çeşitleri modelleri fiyatları ve kampanyalar hakkında bilgi sahibi olacağınız kategori sayfasıdır. Kengo Aydınlatma Led Slim Spot 65K 1watt.


TL 6TL İndirim ( 35TL Kazanç) Sepete Ekle. Modelsa Dörtlü Grup Spot Beyaz. Bu anlamda ışık gücü yüksek olan ve sarı renk ışık sağlayan modeller diğer ürünlerle oranla daha yüksek fiyatlardan satışa sunulur. Toptan COB LED spot GUGU5.


Led Spot Aydınlatma ürünleri kullanıldıkları mekanlara daha da şıklık katmaktadır. LED Spot ışıklar her ortamda kullanılmaya uygun olan bir tasarıma sahiptir. LED Spotlar mobilyaları, ışık havuzlarını, mağaza vitrinlerini aydınlatma da kullanılmakta olan favori aydınlatma ürünlerindendir.


LEDAY Led Panel Spot , aynı tüketimdeki diğer led spotlara nazaran daha fazla ışık verir. Led Aydınlatma gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görünmesini sağlar. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma, gizli ışık led şerit aydınlatma, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil. Mağaza, otel, market ve ofis aydınlatmasında ve özel mimari uygulamalarda ideal bir tasarruflu aydınlatma ürünüdür.


Led spot ışık

LED lambanın ışık üretimi sırasında oluşan ısı, lambanın içinde bulunan soğutucu sayesinde kolayca soğutulur. LED lambaya çıplak elle dokunduğunuzda elinizin yanmadığını, lambanın sıcak olmadığı fark ederseniz. Ray led spot düşünüyorum. Işığın rengi kaç K olmalı, watt ve lümen değerleri ne olmalı. Pilli Dokunmatik Led Lamba Tavan Kiriş Oto Bagaj Lambası Yorumları oku (35).


Mutfak, oturma odası ve yemek odasında kullanmak için idealdir. Satın alın Mini Led Spot Işık Güvenilir Çin Mini Led Spot Işık tedarikçilerinden. LED ’lerden beyaz ışık elde etmek için, ya kırmızı, yeşil ve mavi LED ’ler kullanmalı ya da ışığın birazını diğer renklere dönüştürmek için fosfor kullanılmalıdır. Başka bir deyişle tek renk ışık üretilir ve aktif katmanda kullanılan materyel LED ışığının rengini belirler.


Yüksek seviyede ışık veren renkli LED lerde aktif katman olarak farklı materyeller kullanılır (GaAs, Gap, GaN, AlInGaP ve InGaN). LED lerle beyaz ışık üretmek iki yöntemle mümkündür. Led spot ışık duvar resmi ışık dükkanı kılavuz rayı ışık 10W sıcak beyaz ışık. Mgy-0LED açık kar ışık projeksiyon ışık çim ışık kar çiçek ışık cou. Yaratıcı ışık led mektup ışığı.


LED balkon tavan lambası basit moda koridor ışık beyaz sıcak beyaz 12W. Salyangoz COB LED Spot Aydınlatma. Tek yönde 75° (derece)’ye kadar yönlendirilebilir gövde, gofrajlı anodize alüminyum reflektörü 15°,45° ve 45° derece ışık açısı opsiyonu ile odak ve homojen bir. LED teknolojisi ile armatürlerimizin tasarımına başlarken, ışık kaynağından soğutucusuna, difüzöründen gövde formuna kadar bütün detaylarında endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk hedefi ile yeni bir devri başlatıyoruz. Serisinin en güçlüsü, Amaran HR672S Daylight LED Spot Işık 6LED ile kusursuzca renk renderlayan bir LED paneldir.


Led spot ışık

Tüm led teknolojilerini bünyenimzde barındırmakla birlikte, aynı zamanda gelişen led aydınlatma teknolojisininde yakın takipçisiyiz. Led alışverişlerinizde Güvenle alışveriş yapıcağınız bir online platform olan. W spot ampuller 220V olup monofazedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar