7 Haziran 2018 Perşembe

Megane 2 sis farı montajı

Megane 2 sis farı montajı

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bu farlara gücü nereden almam gerekir? Daha önceden bu işi deneyen var mı?


Megane 2 sis farı montajı

Halojen farlara takılan H1/H4/H7/Htipi xenon kitler ve led ampullerle ilgili mesajlar 21-12-2015. Ocak 2019: İzmir Gaziemir: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Tepe Lambası fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Kâân YLmz Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Özel Mesaj Visit Kaan YILMAZ-SAMSUN. Megane Gündüz Farı Aktivasyonu.


Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi aut. Bazı firmalar tarafından üretilen araçların çift sis farı varken Renault tarafından ülkemizde satılan araçlarda bir adet arka sis farı bulunmakta. Sis Farı Rengi: Beyaz Camlı.


Megane 2 sis farı montajı

Paket Özelliği: ad sağ-sol sis farı. Bilgimizi ve tecrübemizi oem xenon/led mercek/yansıtıcı montajı üzerinde yoğunlaştıracağız. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek, cevap yazmakta ya da mesaj göndermekte ısrar eden üyenin üyeliği iptal edilecektir. Araç sis farı markaları fiyatları Yedek Parça kategorisinde!


Montaj için gereken 12v 30amper hella fişli röle ve kabloları da temin ettim. Gönderen Konu: Sis farı alım ve montaj yardım (Okunma sayısı 105defa) Üye ve Ziyaretçi konuyu incelemekte. Sadece benim (ve sis farı olmayan) araçta kapalı durumda bulunan tampondaki sis farı kapaklarını delmem gerekti o kadar.


Megane 2 sis farı montajı

MALZEMELER Sis Kiti: Modus sis kiti kutusu,. MEGANE HB PRİVİLEG Motor Tipi Gücü: 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar