4 Haziran 2018 Pazartesi

Ayna sinyal lambası

Sağ sol sinyal lambasından, aracınızdaki yan sinyal lambalarının çevresine yapıştırarak kullanacağınız yan sinyal ızgarasına kadar, aradığınız tüm sinyal lambalar ve aparatlarını bulabileceğiniz bu kategori, hepsiburada. SARI ) Araç Yan Dikiz Ayna Sinyali Led sinyal Ayna İçi Sinyal Led Drl Sinyal Lambası ( ADET ) ÇAKAR LAMBA LED YAN DİKİZ AYNA SİNYAL LED IŞIK. TL (3) akgur_ticaret 98. TL TL (22) robotekno 100.


Ayna sinyal lambası

Renault Fluence Elektrikli Isıtmalı Sinyalli Sol Komple Dikiz Ay. FİAT DOBLO III SOL DIŞ AYNA SİNYALLİ ELEKTİRİKLİ. Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


Eğer sinyal lambası arızalanırsa veya tükenirse araçta bir uyarı mekanizması modeline göre devreye girer. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Arabayı ilk aldığımda öğrendiğim şey bu Ayna fiyatı olmuştu nerdeyse Hocam artık TAMİRCİ diye bir şey yok neredeyse, sök yenisini takçılar var.


Ayna sinyal lambası

Kendiniz uğraşmazsanız kimse uğraşmıyor. Auris Comfort Extra LS 1. Arkadaşlar bugün servise gittim, bana herhangi bir bilgi vermeden ve onay almadan sinyali değiştirmişler. TL istediler, tabi bana haber vermeden işlem yaptıkları için ben kabul etmedim ve sökmelerini istedim. This feature is not available right now. Cevap: yan dikiz ayna sinyal lambası ayna camında, kapakta ve tırnaklarda kırık yoksa değiştirmek mantıksız olur sinyal tek değişiyor servistede var 40tl civarında fiyat vericeklerdir.


Ayna İçi Led Sinyal Lambası Beyaz (Sağ ve Sol Set Olarak) Teslimat Bigileri Hafta içi saat 16. Ayna Sinyal Lambası Sol Seat Leon Ibiza 14TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Tampon Sinyal Lambası Focus Sarı Sağ 4TL Ayna Kapağı Focus Sol 4TL Ayna Kapağı Focus Sağ 4TL Sis Far Çerçevesi Focus Sağ 10TL Sis Far Çerçevesi Focus Sol.


Için Dönüş Lambası Araba Yan Ayna ,Led Sinyal Lambası Mavi Sarı Leds , Find Complete Details about Için Dönüş Lambası Araba Yan Ayna ,Led Sinyal Lambası Mavi Sarı Leds,Yan Ayna Için Led Dönüş Işığı,Led Yan Ayna Işığı,Araba Uyarı Işığı from Auto Lighting System Supplier or Manufacturer-Shenzhen Kaloon Electronic Co. En son (iki) vida ve birkaç tırnak ile tutturulan dikiz aynası sinyal lambası sökülür. Enerji jakı çıkarılarak yerine yenisi monte edilir. Bütün işlemler tersinden uygulanarak aynanın montajı sağlanır. Bir sonraki tamirat tadilatta buluşmak üzere.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi scing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Oto yedek parça üzerine hizmet veren sitemizden Renault, Wolkswagen, yedek parçalarının yanında Fiat ve Opel araçlarınında aksesuarlarını satın alabilirsiniz. Sinyal Ve Parçaları Ayna Sinyali Ayna Sinyali ( Fiat Doblo Ayna Sinyali Sağ -, Fiat Doblo Ayna Sinyali Sol -, Fiat Ducato Sağ Ayna Sinyali Beyaz -). Kuga Model Araçlara Uyumludur.


Sipariş Ekranında, Açıklama Bölümüne Şase Numarasını Y. Karşılaştırma listesine ekle. Kazlıçeşme istasyon isparkında bizim aynanın sinyal kapağını kırmışlar maalesef. Bu sinyal lambalari led lamba ve icinde 2x3cm buyuklugunde bi devre var o oksitlenmisti benimkinde. Benim tavsiyem icine su girmeyecek sekilde bi tamir varsa yaptirin yok olmuyorsa cikmacidan alabilirsiniz parçayı. Bi jak var zaten montaji kolay.


Online sipariş verilebilir. Merhaba arkadaşlar aracımın sağ ayna sinyal ampülü sönük yanıyor sanırım değiştirmem gerekiyor montajı değişimi hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum. Geçen gün farkettim, sürücü tarafındaki dış aynanın sinyal lambası çalışmıyor. Skoda ve Otomobil Kültürü.


Sinyal ve Stop Lambalari Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. Yakından da görmüştük, çok tatlı araba. Heralde Türkiyedeki en temizlerden biridir. Satarken ilanı önce foruma koyacaksın di mi Çağlar Abi? Bir alt dilime giriyor işte.


Sinyaller , Sahibinden en ucuz Sinyal Lambası fiyatları. Mercedes W2kasa için uyumludur. Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan Yardım linkine tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir.


Ayna sinyal lambası

Yukarıdaki Kayıt ol linkinden üye olabilirsiniz. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. TL, Araba Dikiz Aynası 1pc için LED Araç Dönüş Sinyali Işık Gearbest TR online mağazamızdan ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın.


Dönüş sinyali , yön lambası , fren lambası , yedek lamba vb. Kargo İle Gönderim Yapmaktayız. Orijinal Kia Mobis ithal yedek parça, yeni model Sportage dış dikiz ayna sinyal lambası sol taraf. FBLed Ayna Sinyali Ürün Açıklaması.


Tüm ürünlerimiz, konusunda uzman ekibimiz tarafından kalite kontrolleri yapıldıktan sonra sevk edilmektedir. Firmamız İzmir’de bulunmaktadır , dilerseniz ürünlerin montajını Çamkıran Plaza’da servis güvencesi ile yaptırabilirsiniz. Arkadaşlar aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi dikiz aynalarının iç kısmına sinyal lambası eklemek istiyorum. Kapı içlerini söküp kablo montajını yaptım.


Ayna camını sökemediğim için tweeter ın arkasındaki delikten dikiz aynasına geçirdim ve ucu orada kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar