4 Şubat 2019 Pazartesi

Led mağaza aydınlatma

Philips LED mağaza aydınlatma sistemleri ile müşterilerinizi etkileyin. Dikkat çekici mağaza ve vitrin aydınlatması ile satışlarınızı arttırın. Perakende mağazacılıkta, enerji kullanımı açısından önemli paya sahip olan aydınlatma , müşteriyi çeken faktörlerden biri olarak değerlendirilmekte, bu yüzden aydınlatma seviyeleri ve dolayısıyla enerji tüketimi artmaktadır.


Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma , gizli ışık led şerit aydınlatma , dış mekan led aydınlatma , bahçe ve peyzaj led aydınlatma , ofis led aydınlatma , mağaza led aydınlatma , mağaza led ray spot aydınlatma , işyeri etanj led aydınlatma , endüstriyel led aydınlatma , fabrika yüksek tavan led aydınlatma , exit ve acil çıkış led aydınlatma gibi hayatın her. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. W Sıva Altı Flat LED Panel Armatür 24W Sıva Altı FlatLED Panel Armatür COB LED Spot Armatür. W COB LED Spot Armatür 8W COB LED Spot Armatür. Ray spot, led spot, mağaza , ofis aydınlatma , lineer, sarkıt ve binlerce ürün tekinaydinlatma.


Modern tasarımlı mağaza aydınlatmaları , dekoratif led mağaza aydınlatma armatürleri 43. Son birkaç yıldır kullanımı oldukça artan led ampül ve diğer led aydınlatma sistemleri, ısınmayan, uzun ömürlü yapıları ve az enerji tüketimi ile büyük mekanları, bahçeleri aydınlatabilirler. Mağazamız Bereketzade Mah. Vestel LED sokak aydınlatmaları ile güvenli seviyelerde aydınlatma , minumum enerji ile sağlanabilmektedir.


Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Genel, görev, vurgu aydınlatmaları nedir? AYDINLATMAİç aydınlatma bölümünde ev,ofis, mağaza ,otel gibi birçok değişik mekanı aydınla. DIŞ AYDINLATMADış aydınlatma bölümünde bahçe, park, havuz, çevre aydınlatma ,. Tek yönde 75° (derece)’ye kadar yönlendirilebilir gövde, gofrajlı anodize alüminyum reflektörü 15°,45° ve 45° derece ışık açısı opsiyonu ile odak ve homojen bir.


Ve led tavan mağazalar için aydınlatma ürününün ip4 ipveya ipolmasını seçebilirsiniz. LED ışık teknolojisi, tasarruflu oluşu ve enerji verimliliğine katkısıyla ön plana çıkmaktadır. Noktasal aydınlatma hesabı: Noktasal yatay aydınlık düzeyi hesabı:. Pelsan 89W Karpat LED ve 2x54W Karpat TLyüksek tavan armatürü kullanılması durumunda 2lx, 3lx ve 5lx ortalama aydınlık düzeyinin elde edilmesi amacıyla gerekli.


LED TABELA KAYAN YAZI HER ÖLÇÜDE ÜRETİM ARA FİYAT AL ! Bilgisayar ve Çalışma Masası. BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri, çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


Kocaeli Gebze izmit dilovası şekerpınar darıca kartepe körfez derince gölcük karamürsel kandıra Tuzla pendik kadıköy istanbul cafe restoran mağaza. Sanal” ve “fiziki” mağaza arasındaki rekabet arttıkça fiziki (geleneksel) mağazaların diğerlerini gölgede bırakmak için daha fazla parlaması da kaçınılmaz. Aradığınız son model ürünleri en iyi fiyata bulun. TL NFavorilere ekle menu.


Led mağaza aydınlatma

Işığın mekanla iletişimini kurar. Mekanları dinamizme kavuşturur. Kargo ile gönderi yapılır. Yeni bir mağaza açacağınız veya faal olan mağaza ve vitrin aydınlatma nasıl yapılır değişikliğine karar verdiyseniz hangi tür aydınlatma ’nın nasıl seçeceğinize karar vermek biraz zor olacaktır. Süpermarket mağazalarında dört farklı kategoride aydınlatma ürünleri kullanılır.


Retrofit Lamp Spotlights. High Performance Spotlights. Surface Mounted Spotlights. Adres : İsmet Kaptan Mahallesi, Gazi Blv. Led aydınlatma çeşitleri.


Led mağaza aydınlatma

Kurumumuz tarafından üretilen ürünlerin teknik özellikleri ve ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi. Dinamik mağaza led aydınlatması ile taze ve iştah açıcı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Yıldız LED SIVA ÜSTÜ ARMATÜR 60x6 farklı renk sıcaklıkları ve yüksek enerji verimliliği ile birlikte, kaliteli bir aydınlatma sağlayan sıva üstü LED aydınlatma armatürüdür. Ofis, mağaza , okul, hastane, alışveriş merkezi aydınlatmalarında kullanılabilir.


Aydınlatma alanında profesyonel çözümler sunuyor. GOYA 36-watt-cobled- mağaza -armatür. ACK Ultralight dekoratif-spot-armatür-beyaz-altın2. Görüntüleme Şekli Katalog Liste. Siz mağaza sahiplerinin tüm gün ürünlerinizi sergilemeniz için görselliği çok önemlidir.


Mücevher ve Takı sektöründeki en önemli nokta ürüne özel aydınlatmadır. Enerji tüketiminin optimize edilmesi, perakende sektörü için aydınlatma çözümlerinin başlıca önceliklerindendir. Serander elektrik ve led aydınlatma ürünleri olarak karaköyde, forlife aydınlatma ürünleri ile ana bayiliğimiz devam etmektedir. Forlife aydınlatma olarak ana bayilik işlemleri en uygun şekilde,.


YÜKSEK TAVAN LED AYDINLATMA SV-CHB serisi yüksek tavan led aydınlatma armatürleri klasik dizayn tasarımını yıkarak modern, şık bir dış görünüme sahiptir. Ortaya çıkan LED modülü, ışık kaynağı olarak kullanılır. COB LED ’lerde belirli bir ölçüdeki çap içerisinde çok sayıda çip bulunmaktadır. DC ADAPTÖR Volt (W - A).


Led mağaza aydınlatma

Bu özellikleriyle, mağazalar , ürün ve obje aydınlatması , sunum ve vitrin bölümleri, ışıkla yönlendirme yapılan alanlarda mükemmel aydınlatma çözümleri sunarlar. Her ayrıntısı üzerinde çalışılmış olan, yıllık tecrübenin ve son teknolojinin ürünü “Lamp Spotlarını” beğeninize sunuyoruz. Tasarım ve projelendirmenin yanında perakende satış olarak da aydınlatma ihtiyacına yönelik çözümler üretmekteyiz.


Avize, aplik, led aydınlatma , spot ışıkları, iç mekan ve dış mekan armatürleri ile aydınlatma kontrol ürünleri perakende satışını gerçekleştirmiş olduğumuz ürünler arsında kendisine yer bulmaktadır. Cata nın Flament ampulleri güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar