5 Şubat 2019 Salı

Led ışıklı telefon kılıfı

Selfie için Yepyeni bir Buluş -Şarjlı -Siyah. Codlight isimli firma, telefonlarımızın sıkıcı arka yüzünü. Plus modellerine uygun değildir.


Led ışıklı telefon kılıfı

Led ışıklı olduğu için çok az şarj harcamaktadır. Dropshipping ürün için led telefon kılıfı bağlant. Kapağın üzerinde parmağınızı kaydırarak alarmları kapatabilir ve aramaları yanıtlayabilirsiniz. Kişilerinize atadığınız özel simgelerle kimin aradığını da görebilirsiniz.


Bunların yaklaşık kadarı cep telefonu çantaları ve kılıfları , gösteri rafı ve kadarı diğer mobil telefon aksesuarları şeklindedir. Telefonu dik yerleştirebilme özelliği sayesinde. Cam Ekran Koruyucular Darbe Emici Koruyucu Filmler. Cihazınızın LED flaş özelliğini aktive etmeniz gereklidir.


Led ışıklı telefon kılıfı

Fotoğraf çapı 1cm’ dir. Kılıfın kendisi ışıklı değildir. Telefonların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olarak kabul edilen ışıklı telefon kılıfının nasıl yapıldığı kolay bir yöntemle gösterildi. Yeni Şafak olarak yayın hayatına.


Akıllı telefonları korumak için üretilen kılıfların , artık görünümüne de bir o kadar önem veriliyor. Son eklenen cep telefonu kılıf çeşitleri. LED ışıklar aracılığı ile parlıyor. Ya da uyku modlu kılıfların en yeni modelleri olan Dot View ya da Led Cover kılıfları tercih edebilirsiniz.


Taraftar kılıflarıyla takımınızın ruhunu telefonunuza yansıtırken, deri desenli kılıflarla formal tarzınınızı ortaya. Klavyeler, bilgisayarınıza komut vermeniz için ihtiyacınız olan en temel dış donanımdır. Klavyedeki herhangi bir tuşa bastığınızda işlemci o karakteri işler ve ekrana yansıtır.


Tealight mumlar şeklinde tasarlanmıştır. LED Işıklı Mumlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler. Adet Pille çalışmaktadır. Kitap Okuma Gözlüğü Led Işıklı. Duvar Saati Görünümlü Gizli Kasa.


Eyfel Kulesi Tasarımlı Zarf Açacağı. Hm ışıklı telefon kılıfı. Cep Telefon Aksesuar Cüzdanınız ayrı cep telefonunuz ayrı yer mi kaplıyor? En ilginç ürünler,enteresan hediyelik ürünler ile kişiye özel hediye seçeneklerine ulaşabileceğiniz online ilginç ürünler sitesidir.


Mobil cihazlar için piyasada yer alan sayısız kılıf aksesuarı genelde benzer işlevler görürken, ekstra özellikleri ile dikkat çekmeye çalışan modeller. Kablo yalnızca şarj etmek ve bilgisayar üzerinden senkronizasyon içindir. Isıtıcı Modelleri Vestel kalitesiyle sizlerle.


Edge aynı zamanda pilin azaldığı durumda da ışık yanarak bilgilendirmede bulunuyor. Arabanızın içini veya motorunu ilave ışık kaynağına ihtiyaç duymadan kontrol edebilir, tatilde veya çadırda rahatlıkla. Bu kılıf sayesinde artık cebinizde çakmak taşımak zorunda kalmayacaksınız.


Resimlerde en detaylı şekilde belirtilmiştir. Hiperknit kılıflar , telefon ekranını kapatan modellerdir. Ekrana yansıma olma özelliği ile gelen bildirim ve saat, tarih gibi bilgiler, ekran kapağı kaldırılmadan görülebiliyor.


Tutuş olarak da el ile uyum sağlıyor. Arkadan aydınlatmalı LED tuşlar sayesinde karanlık ortamlarda bile gelişmiş bir oyun deneyimi sağlar. Yoğun oyun kullanımlarında kaymayı engelleyici taban yüzeyi. Soğuk bir sonbahar günü, bir elinizde kahve bir elinizde kitap, karşınızda ise şömine! Pilli led ışıklı küçük şömineler hayallerinizi gereçeğe dönüştürüyor.


Abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın. HOŞ KENDİN YAP TELEFON KILIFI FİKRİ. Bir gün kullanmaya ihtiyacınız olabilecek tüyolar burada! Siparişleriniz özenli bir şekilde paketlenip kargo ile gönderilmektedir.


Arzu ederseniz hediye paketi de yapılıp gönderilmektedir. Hediye ürünlerde isteğiniz doğrultusunda ürün. Servise gönderdim ve hatayı kabul ettiler. Seçilen ürün sepetinizden silinecektir.


Telefon , taşınabilir ve görüntülü elektronik cihazlar vb. AR- LED Miniuygulamalar. Led bildirim ışığı olan Android bir telefon arıyorum. Pahalı bir model olmasın. PDA,Lazer ve Led Işıklı Kalem 9- Dokunmatik ekranlarda kolay kullanım - Kırmızı lazer - Anten ucunda kalem - Metal KutuPiyasada konfor için tasarlanmış ,bir çok tükenmez kalemler vardır.


Led ışıklı telefon kılıfı

Işıklı Tuş Takımı: Evet Bilek Desteği: Hayır Bağlantılar: Kablosuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar