15 Şubat 2019 Cuma

Odam abajur

Odam abajur

Yatak odası abajur çeşitleri ise dinginlik verecek ve sağlıklı uyku düzenini destekleyecek modeller arasından seçilmelidir. Yatak başı modeller, hem fonksiyonel olmaları hem de sağladıkları şık görünüm sayesinde yatak odası için çokça tercih edilirler. Tüm klasik ya da modern abajur çeşitlerinin yanında çocuk ya da genç odası takımlarına uygun olabilecek abajur modelleri de Evidea’da. Eğlenceli ve tasarım abajur çeşitleri ile hem çocuğunuzun seveceği abajur modellerini bulabilecek hem de yetersiz aydınlatma sorununu gidermiş olacaksınız. Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz.


MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Oysa önceden sadece yatak odalarında kullanılan abajurlar , şimdi diğer odalardaki yerlerini de almış bulunuyorlar. Ama ev dekorasyonunda genellikle abajur şapkası, abajur ayağı ve lamba ile birlikte kullanılan aydınlatma ürünü kastedilir. Ancak yatak odası aydınlatması için gözü yormayan, hafif loş ışık veren abajur modelleri tercih edilmelidir. Salonlarınız için ise ayaklı abajur modelleri daha şık görünecektir.


Bir yandan çocuğunuzun isteklerini göz önünde bulundurmalı, bir yandan da genel tarzı bozmamalısınız. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir. Yatak odası mobilyanız koyu renkliyse ve eşyaların klasik, ağır bir görünümü varsa, ince gövdeli, zarif abajurlarla mobilyanızı dengeleyebilirsiniz.


Klasik tipteki mobilyalarla yine klasik görünümlü abajurlar , modern yatak odalarında ise daha modern, renkli, metal gövdeli abajurlar kullanılabilir. Duvar Dekorasyon Duvar Aksesuarları. Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız.


Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar. Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor. En az karakter girmelisiniz.


Evin karanlık köşelerini aydınlatmak için masanın veya komodinin üstüne koyduğunuz abajurlar ve masa lambaları da ışığın evin içinde doğru dağılmasını sağlayacaktır. Loş bir ışık istediğinizde ise tek yapmanız gereken tavandaki ışığı kapatıp daha az ışık veren bir abajurun ışığını açmak olacaktır. Odalarınızın duvar, halı, perde ve koltuk renklerine uygun abajur ve şapka rengi seçmeniz oda içerisindeki tüm sabit eşyalar ve dekoratif eşyaların uyum içerisinde bulunmasını sağlar. Bu özelliğiyle size, evde yorgunluk atmak için ihtiyacınız olan ışık düzeyini sağlar ayrıca yatak odası abajurları uyku öncesi ortam için çok faydalı bir aksesuardır.


Sarı Gri Filli Çocuk odası , bebek odası için kullanıma uygun, abajur ürünüdür. Kullanılan malzemeler insan sağlığına zarar vermeyecek malzemeler olup teknik açıdan da güvenli bir üründür. Teslimat Bilgisi: 1TL En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. You will find a high quality rattan abajur at an affordable price from brands like Baoblaze.


Odam abajur

Looking for something more? Tüm ampul türleri ile kullanıma uygundur. Eviniz için en zarif ışık kaynağı olan abajurlar göz alıcı model seçenekleriyle Linens te.


Modern, kumaş ve taş abajurleri incelemek için hemen tıklayın. Abajur Çeşitleri Nelerdir? Bu abajur modelleri ile yatak odası dekorasyonunuzda daha sıcak bir atmosfer elde edebilirsiniz. Tavandan sarkıtılan bu abajur modelleri ile yatak odalarınızı çok daha etkili bir şekilde aydınlatabilirsiniz.


Hem alandan tasarruf etmenizi hem de daha keyifli bir dekor elde etmenizi sağlayan bu abajur modellerini çok beğeneceksiniz. Yatak odalarımızda yatak başında bir aydınlatma olmazsa o yatak odası dekorasyonu eksik kalmış görünür. Yatak odalarında yatağın yanında bulunan komidinler de veya loş kalan bir alanda ayaklı bir lambader ya da duvar aplikleri yatak odamızın havasını değiştirecektir. Beyaz veya krem renk metal ren.


Eksen Mimarlık çatısı altında kurduğumuz La Maman d’OYA markası ile sektöre attığımız ilk adım oldu. Yatak odası dekorasyonunda illa farklılık yaratmak istiyorsanız abajurlarınızı kendinden desenli ama modern çizgiler yansıtan ve loş ışık saçanlar arasından tercih yapabilirsiniz. Yatak odası seçimleriniz ne olursa olsun size uygun abajuru bulmakta zorlanmayacaksınız. Frozen ve Cars gibi lisanslı çizgi film karakterlerini, futbol takımlarını veya diğer sevimli desenleri içerebilir.


Tamamen kaplumbağa, Mickey Mouse ve benzeri şekillerde de olabilir. Sade pastel veya canlı renklerde çocuk abajur modelleri bulmanız da olası. Kocaman abajurları bende sevmiyorum komodinlerin üzerinde. Hakikaten de bazısı sırf dekor için alıyo ama kendi de pişman oluyo bence. Eğer odanız müsaitse yatak başlığını yanlara taşan bir model seçip üzerine de kibar aplik abajur tercih edebilirsiniz.


Bebek odası abajur modelleri henüz ışığa karşı çok duyarlı olan bebeklerin göz sağlığını dikkate alarak özel tasarlanıyor. Girl pembe kız odası abajur indirimle! King abajur pembe isimli. Asil ve şık etkisiyle, ışığın etkisini artıran gümüş rengi abajurlar ise dikkat çekici kombinasyonlar yaratmanızı mümkün kılıyor.


Odam abajur

Görenlerin meraklı bakışlarına tutulacak olan abajurunuzu herkes çok beğendiği gibi nereden bulduğunuzu da soracaktır. Evlenme resimlerinizle donattığınız bu güzel obje çocuklarınızın fotolarının sardığı hoş bir çocuk odası abajuru armağanı da olabilir dilerseniz. ABAJUR LAMBADER modelleri Chakra güvencesiyle bir tık ötenizde. Aynı zamanda dresuarın üzerinde ya da şöminenin üzerinde de abajurlar tercih edilebilir. Yatak başınızla uyumlu abajurlar , yatak odası dekorasyonunda etkin rol oynayacaktır.


Yatak odasının olmazsa olmaz aksesuarı sayılan abajurlar , artık birçok farklı modelde ve renkte karşımıza çıkıyor. Yatak Odası Dekorasyonunda Mor Renk ile Büyüleyin. Orijinal Lisanslı Ürün - Kapıda Ödeme - Telefonla Sipariş - Aynı Gün Kargo ile Satın Al. Günümüzde abajur çeşitleri aydınlatmaya olan katkısının yanında dekorasyonda da en dikkat çekici parçalardan birisidir.


Ev dekorasyonunun yıldızlarından olan modern, salon ve yatak odası abajur modelleri zarif ve eşsiz tasarımlarıyla her zaman göz kamaştırmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar