1 Şubat 2019 Cuma

Metal halide projektör

Metal halide projektör

Metal Halide Ampul 1Watt Beyaz Işık rx7s General. A metal - halide lamp is an electrical lamp that produces light by an electric arc through a gaseous mixture of vaporized mercury and metal halides (compounds of metals with bromine or iodine). It is a type of high-intensity discharge (HID) gas discharge lamp.


Metal halide projektör fiyatı uygun olup genellikle alan aydınlatmalarında kullanılır. Bu sistemlerde gaz deşarjlı ampuller kullanılmaktadır. Ampullerin ışık akıları yüksek seviyededir. Arkadaşlar metal halide projektörlere göre led projektörlerin avantajları nelerdir? W bir metal halide yerine ne kadarlık led projektör kullansak bunu karşılar.


Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bununla birlikte projektör fiyatları güç, renk sıcaklığı ve marka gibi faktörlere göre değişkenlik gösterebilmektedir.


Isı değişiminden etkilenmeyen cam elyaf katkılı fiberglas gövde. Paslanmaz çelik bağlantı elemanları. Bültendeki tüm fırsatlardan ve indirimlerden e-posta adresinizi yazıp abone ol butonuna tıklayarak her zaman haberdar olun! En uygun fiyatlarla sizlerle!


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. METAL HALİDE PROJEKTÖR 400W” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. PLUS model etanj armatürlerimizde kalite ve estetiği birleştirdik.


Sensörlü Armatürlerimiz ile Enerji Tasarrufu! COB LED projektörler tüm çeşitleriyle şimdi stoklarımızda. Daha yüksek aydınlatma etkisi oluşturmak amacıyla kullanılacak olan Pelsan 4W Olimpiad metal Halide projektör HPI-T model istenilen her alanda kullanıma uygundur. Fiberglas gövdesi oluşabilecek ısı değişimlerinden etkilenmesini önlemektedir. Enerji tasarrufu elde ederek kullanabileceğiniz ürünümüz TSE onaylı bir üründür.


CE belgesi sahibi olan ürünümüz IPsertifikalıdır. Tüm hava şartlarında rahatlıkla kullanılabilir. Watt başına 1lümen ışık verirken 250W metal halide yerine 80W led.


Halı saha aydınlatmalarında elektrik giderinizi tasarruflu LED projektörler kullanarak azaltabilirsiniz. Sort By: View: Devamını oku. Dikili Tip Rack Kabinetler. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Genellikle büyük alanların aydınlatılmasında kullanılan metal halide ampuller yerini LED ampullere bırakıyor. Siz de metal halide ampullerden LED ampullere geçme kararı aldıysanız öncelikle neden bunu yaptığınızın bilincinde olmalısınız. Bu içeriğimizde LED ve metal halide ampul arasındaki farkları açıklayacağız.


Metal halide projektör

DLP-1model Dolunay Led projektörler kullanılmıştır. V üreten ateşleyici modelleri var ama kesinlikle yaygın değil, bulmak gerçekten zor ve harbiden pahalıdır bunlar. Sarsıntıya ve darbelere dayanıklıdır. Lambaların teknik değerleri.


Gelişim döneminde MH ampül kullanılması, bitkinin aşırı uzamasını ve çelimsizleşmesini önler. Reklam panolarında , bina dış aydınlatmada, bahçe , kavşak aydınlatmalarında kullanılabilirler. Projektörler genellikle alan aydınlatmasında kullanılırlar. Luminaries,Street Lights,Floodlights,Fuse Bases,circuit breakers,fuses,connection components,starter, halogen, metal halide , etanj armatür, buşon, kofra. Siparişler (0) Changzhou sellwell lighting factory.


No products were found matching your selection. Enjeksiyon: Sipariş Talep Formu E-Katalog. Ekstra indirimli fiyat. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz.


WATT POWER LED PROJEKTÖR (DLP-450) 5adet power ledden oluşan 4Watt led projektör. Led Ampül Led Spot Led Panel Armatür Dekoratif Led. Sorusunun en sade yanıtı, geniş alanlar için kullanılan ve ışık kaynağı olarak LED teknolojisini kullanan aydınlatma armatürleridir. Bir örnek ile açıklamak gerekir ise 1. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Pelsan Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle 25. Düşük bakır ve temperli cam içeriği ile alüminyumdan yapılmış gövdeye sahiptir. Geniş bir voltaj ve güç yelpazesinde sağlanan projektör serisi, ideal olarak uygundur.


Philips bağlantılı aydınlatma sistemleri ile, şehir merkezlerini, parkları, yol ve sokakları esnek ve etkili bir şekilde aydınlatabilir, enerji tüketimini azaltabilirsiniz. There are philips metal halide lamps suppliers, mainly located in Asia. The top supplying country is China (Mainland), which supply 1 of philips metal halide lamps respectively.


Philips metal halide lamps products are most popular in South America, Mid East, and Southeast Asia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar